Bana bir akıl verin kızlar.....

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
40
7 aylık evliyim.4 aylık da hamileyim bu arada:CüvCüv:
hani google da oluya internet geçmişi (mesala ben ka yazarım hemen kadınlar kulübü yazısı çıkar daha hızlı arama yapmak için kullanılır) orda zerrin die biyere girilmiş .bune acaba die tıkaladım.. zerrin çok eski türk sinemesının seks yıldızımış...bune die sordum önce inkar etti sonrada işyerinde arkadaşlar zerrin ile aydogan akbaş mı ne öle birinin erotik komik videoları oldunu söledi onlara bakmak için girmiştim meraktan...ben çok züldüm..oda çok piman oldu üzüldü ...gönlümü almak için yapmadıgı şaklabanlık kalmadıı.elimi aygımı öpüyo..sen benim canımsın diyo seni üzdüm çom özür dilerim ...2 3 gün yüzüm hiç gülmedi hala aklıma geldikçe üzülüyuorum...

bide internet geçmişi olur ama google sol tarafında çıkan geçmiş deyil...
internet explorer deki geçmiş.... orda da bir sürü bişeler var....ama yemin ediyo ben im onlarla ilgim yok sadece zerrin videosuna bakmıştım....bilgisayarda virüs koruması yok bu yüzden bilgisayar ağ mıza başkaları girebiliyor falan dedii........
napcam ben allh aşkına bişe söleyinn

o geçmişi sil ve bundan sonra bi daha onlar cıkacakmı bak bakalım
zerrin yazınca tabi ona benzer bi çok açık seyler cıkar zerrini aratırken onlarıda görmüştür sen bi geçmişi sil bakalım tekrar cıkacakmı o

bilgisiyarınıza başkasımı giriyormuş :)
erkeklerde iyice kadınları aptal yerine koymaya başladılar..
"zerrin" denilen bayanın videolarını izlemiş olabilir,neden "kapris,surat asma" vs. yoluyla eşinizi "yalana" teşvik ediyorsunuz ??
yaptığınız her baskı size "zerrin", "olga" vs. olarak dönecektir :)

nelere bakıomus benim aşkım de sende otur yanına izle (

bana çok inandırıcı gelmedi virüs kendi kendine mi bulaşırmış çok saçma

bilgasayara başkası sizin ağ dan girebiliyomuş...ne bilim ya öle dedii..
bilgisayardan çok anlıyo bidah girse bile delil bırakmaz..aslında hiç öle birisi deyil anlamıyorum yakıştıramıyorum.....benim ne ihtiyacım var nie girim öle sitelere diyo...

merak etmiş olabilir
bilgisayardan iyi anlasa zaten önce bi virüs programı yüklerdi o bilgisayara

Ya inan ki hepsi aynı yani en azından yüzde 90'ı..Benimki de girmişti ben de yakaladım senin gibi hem de neler neler vardı..Casus program yükledim artık gördüğümü biliyo ve giremiyo aslında caydırıcı olmak ne kadar doğru bilemiyorum çünkü içinde olduğu sürece an ufak fırsatta bakabilir neden bakarlar anlamıyorum yani soruyorum bazen amacın ne diye illa ki harama bakmak mı lazım tatmin olabilmek için..Çok sinir oluyorum ama nabayım neyse ki artık giremiyor ama eğer ben farketmeyip kıyametleri koparmasaydım kimbilir nerelere girecekti..Asla izin vermem ama keşke benden değil de allahtan korktuğu için bakmasa ama nerdeeeeeee..benneyaptımki

Bir erkek o sitelere girecekse isterseniz peşine hafiye takın, üzerine gizli kamera yerleştirin, ne yaparsanız yapın yine girer.
Girdiyse girmiştir bunun geri dönüşü yok, siz görüp sormuşsunuz o da anlatmış.
Bundan sonra ya girerse, ya yaparsa vs şeklinde kendinizi üzmeyin bence.
Girmesini haklı göstermeye çalışmıyorum...
Ama siz ona kapris yaptıkça daha gizli işler yapmaya başlayacak, daha çok yalan söyleyecek.
Geçmişi silin, tekrar girerse o zaman büyütün olayı bence.
Bu arada bebişinizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin a.s.

ben bakmadım demesine inanma,,erkekler işte bakıyolar sonrada inkar ediyolar.bunun için üzülme kardeşim ne yapacan birazda böle kabullenmek gerekiyor erkekleri....

evliliğe hoşgeldin bu yollardan geçiliyor malesef tabii zamanla alışıyosun Allah beterinden saklasın takma kafana. iyi bak senin eşin pişkinlik yapmamış seni üzdüğünü farketmiş bu da bi gelişme.

ohh ne ala memleket ne güzel kılıf bulmuş
bilgisayara başkası sizin ağınızı kullanarak giremez arkadaşım
kablosuz kullanırsanız ve şifrelemediyseniz bir ihtimal sizin ağınıza kullanabilirler
kablolular için zaten port almak gerekir kimle paylaşıyorsanız paylaştığınızı bilirsiniz
ama herkesin pc si ayrıdır ağınızı kullanıyor olsalar dahi yapılan yerler
girilen siteler sizin bilgisayarınıza yansımaz
yapmış olması sinir bozucu ama böyle kandırmaya çalışması daha sinir bozucu bence
ayrıca virüs girmiş olabilir o kısmı doğrudur
bazen bazı siteler kendiliğinden açılır ama buda nereye girdiğinize bağlıdır
virüsü hangi siteden yediğinize bağlıdır
siz bilgisayarınıza bir antivürüs programı yükleyin ve internet geçmişini
sürekli kontrol edin kontrol altında olduğunu ve virüs gibi bir bahanesi
olmadığını bilince bir daha böyle şeylere kalkışmaz belki

fazla uzatmaya gerek yok...
bak eşinde pişmanmış baktığına...
senden özürde diliyormuş...
unutun gitsin artık..

bilgisayarda virüs koruması yok bu yüzden bilgisayar ağ mıza başkaları girebiliyor falan dedii........

yallaannnsengözlerimebaksanab
benmkide yakalandığında aynını söyledi demekki benimki sizin evin bilgisayarına giriyor sizinkide benimkinin bilgisayara:roflol: töbee többee bakması neysede yalan sölemesi hoş değil.sengözlerimebaksanab
canını sıkma tatlım :teselli:

İçerik nedeniyle”Ah erkekler“Bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca.....neden bunu yapma gereği duyuyorlar ki yaa niye yani..ayıp gerçekten...umarım tekrarlamaz eşin bunu canım benim..

erkekler kadınları saf sanıyor hala ...bırak baksın canım ya elini gözünü baglayamazsın ki işte kadınların hassas kalbi bunların elinde parçalanıyor zamanla maalesef..doyumsuzlar..

çok pişman farkındayım ama o kadar üzülüyorum ki... şuan bile ağlıyorum.. az evvel yanıma geldi nnapıyon die bak....gelme yanıma dedim...b...k mu var dedim itikledim ....üzüldü gitti.. ama napim elimde deyil ya..daha 7 aylık evliyiz.naıs yaparr bunu yediremiyorum:1no2:...hep aklımda unutamıyorum...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…