Bana bir akıl verin kızlar.....

cnm üzülmeee..öyle şeylere bakmayan erkek nadirdir bence...

üzülmemek elde deyil ki kendinizi benim yerime koyun....:1no2:
o kadar ilgili ki sürekli benle ugraşır....böyle bi,şe yapcagı aklımın ucundan geçmezdi
eşime her baktıgımda aklıma geliyo...senağlama
unutamıcam biliyorum....

canim benim lütfen bu kadar üzme kendini. herkes hata yapabilir. bence önemli olan eşinin hatasını anlaması ve kendini suçlaması. O yüzden kafaya takma derim. bak affetirmek için sana neler neler yapıyor. eğer seni önemsemeseydi inan bunları yapmazdı

ya gamze çok sorun yapıyosun kendine hem hamileligine zarar hem ewliligine ...
bir çok arkadaşın da yeniledigi gibi bakmayan erkek yok bende yakaladım. inan çok üzüldüm ama bide şöyle düşün hamilesin ve eşinle çok ilgileniyomusun en azından eskisi kadar ( hamilelikte cinsellige karşı sogukluk oluyo bende de olmuş tu) ona da hak ver .. hele bazı erkekler var dışardaki kadınlara gidiyo anladın ne demek istedigimi kimiside bu şekil gideriyo isteklerini benim eşide ara da bir izler ben de izin veririm yani daha güven verici ve daha saglam oluyo herşey ... benim görüşüm bu ..

dogru sölüyosunuz belkide..zaten nereye kadar böle devam eder.senağlama...unutmaya çalışıcam:ecrin_bebek:
denis in söledikleri dogru beni çok önemsiyo biliyorum....
ama citol arkadşımıza katılamıcam :1no2: arada sırda izlemesi seninde buna göz yumam hiç hoş deyil bencee...

tabi ki fikirler farklılık göstercek bu bi renk deyilki hepimiz aynı görelim ama bena göre bakmayan erkek yokk belki gizli gizli bakacak bir dahaki sefere delil bırakmıcak arkasında belki işyerinde yanlız kaldıgında bakacak amaa bakacakkk bu erkegin dogasında varr cnm özür diliyorum senden şu an çok öfkelisin seni anlıyorum insanlar bu yüzden boşanıyorr biliyormusun ama azcık da müsade etmek lazım erkegi çok sıkarsann olmadık ne varsa yaparr bu ara 8 yıllık ewliyim ben cnm

canım senin yapacağın şey böyle bir durum karşısında hiç kızıp surat asmamak olacak. sadece hayatım bi daha bakmasan olmaz mı de. bak iyi niyrtin karşısında nasıl mahçup olacak. ama kızar bağırırsan ters tepebilir ve ozaman yasaklı ulaşılmaz birşey gibi gelir ona bu da çeker onu. kendi haline bırak ona güvendiğini hissetsin...

erkektir bakar fazla üzme kendini erkeklerin doğasında var hem hatasını anlamış

Aman kafaya taktığın şeye bak...
Bende merak edince google aklıma ne gelmişse yazarım
Ne var bunda ayol aaaaa....kafamçokkarıştı

Madem bılgısayardan cok anlıyo,virüs programı ındırsın,ayrıca vırus programı yuklu degılse cabuk çöker makına,uğrasılmaz onla.Sen yınede arada bır karıştır.

Allahtan bızımkı açıp kapamayı anca bılır.bende ıstemezdım sacma sapan yerlere gırmesını.

zaten şu internet hem çok iyi hemde çok kötü napıcaksın teknoljik olmanın götürüsü..

alalım kocaları gidelim inin cini olmadığı elektriksiz internetsiz telefonsuz dağ başına taşınalım:)

akşama kadar bize bakıp bakıp dursunlar:)

Baksın be bacım, şimdi bunu mu dert edeceksin. Evde bakmasa işyerinde bakar. Erkeklerin mayasında var böyle şeylere bakmak. Boş ver takma kafana.

milletin işi gücü yok sizin bilgisayarınıza mı girecek..pehhhh
ayrıca bu olayın bilgisayarınızda antivirüs olup olmaması ile de ilgisi yok...özel programlar varsa bilgisayarınızda olabilir ama öyle kolay bişi de değil..
şu da var ki bir ara bizim bilgisayardada oluyordu..durduk yere tuaf tuaf siteler açılıyordu..format attık sorunda btti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…