Bana bir akıl verin lütfen çıldırıcam :(

sahram87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
4
0
36
İstanbul
Merhaba öncelikle iyiki burayı bulmuşum iyiki var bu site bunu söylüyeyim ve konuya gireyim hemen.

7 aylık bir ilişkim var. Onu daha önceden tanıyordum çok yakın değildik açıkçası pek muhabbetimiz yoktu. 2 senelik bir tanışmışlığımız var. Ama ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bi zamanlar burdaydı sonradan

ailesinin yanına gitti. Herneyse tanıştığımız zamandan beri beni takipteymiş. Açılalı 8 ay oldu. 7 aydırda sevgiliyiz. Henüz görüşemedik maddi sıkıntılarından dolayı. 1 ay sora buraya yerleşicek tamamen. Ben başta istemedim görüşmeden olmasın diye, ama çok ısrar etti günlerce yalvardı. bende aileme bana uygun, çok iyi bir insan çevresinde sevilir sayılır kötü hiçbişeyini duymadım diye şans verdim tanıyalım birbirimizi dedim. Ona bişey hissetmediğimi sadece mantıklı bakarak bu yola girdiğimi söyledim. Başladık.. Kısa zamanda kendini okadar çok sevdirdiki, beni çok şimarttı, el üstünde tutuyordu, çok mutlu ediyordu 5 ay böyle harikaydı herşey. Son 2 aydır çalkantıdayız hiçbişey anlamıyorum. Sınavlarım var sıkıntılıyım diyor, tamam sabredeyim diyorum ama çok İigisizleşti. Aramalar çoookk azaldı. Mesajlarıma geç cevap vermeler. Çok üzülüyorum. her defasında konuştum böyle yapma artık beni sevmediğini düşünmeye başlıyorum dedim defalarca ayrıldım,geliyor tamam diyo özür diliyo düzelicem ama sabırlı ol idare et beni lütfen sınavları atlatayım diyor. sabırlı olduğumu düşünüyorum yeterince, konuşmalarımız haftada bir belki daha fazla zaman geçiyor. Diyorum maddi sıkıntısı vardır ben arıyayım bikaç defa aradım ama artık arama sen diyor çekiniyor sanırım bende üstüne gitmek istemiyorum bende kestim aramayı. Msnde bile konuşmuyoruz pek saatlerce başında olsakta en fazla 15 dkka konuşuyoruzdur. Off diyorum artık sana güvenmiyorum başkasımı var öyleyse söyle kimse kimseye mecbur değil, asla öyle birşey yok lütfen yapma böyle diyor özür dilemeler falan bişeyler yapıyor yine ikna ediyor beni. Ama ben artık çok üzülüyorum, mutsuzum ya onu çok seviyorum bitsin istemiyorum. Zaten defalarca bitrdim kabul etmiyor. Ne yapmaya çalışıyor bu kızlar bitiriyorum olmuyor ama sevgili gibide değiliz sanki, normal erkek arkadaşlarımla ondan çok muhabbet ediyorumdur ne tamamen kopuyor ne sımsıkı düğümleniyor. ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Yine darıldım bu gece dedim eski sevgilimi geri istiyorum biraz sitem ettim ona işte cevap bile vermedi bende çıktım msnden konuşmadık kaç saat oldu o ilgisizleştikçe ben kuruntu etmeye başladım bişeyleri baya, kıskanclıklarım artıı birazda bunaltıyorum galiba onu tartışıyorum küsüyorum süreklii ama o susuyor hepp ozman dahada sinirleniyorum. kısır döngüüü yanii offf.. Eskli günlerdeki gibi olsun istiyorum ama hep aynııı düzelme yokk, odunlaştı iyice sizce derdi ne?.. ben fazlamı sabrediyorum yoksa çokmu abartıyorum, ne yapayımm akıl verin lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
En büyük sorun zaten mesafe... Bence zamana bırak...

Bu aralar çok bunaltıyorum onu iyice kıskançlık yapmaya başladım, güvensizlikler artttı.. Sürekli tartışıyorum. daha Doğrusu ben baya saydırıyorum ama o cevap vermiyo bikaç gün susuyor. Sonra yine msj atıyor birşey olmamış gibi çok dengesiz ya. zamana bırakıcam ama çok mutsuzumm teşekkür ederimm bu arada..

mutlaka bir sorunu vardir... tabiki mesafe en büyük sorun...
tecrübememe dayanarak söylüyorum, bende cok sabretmistim zamaninda, hatta o kadar sabirli olduguma ben bile sasirmistim..
stresim var dedi tamam dedim, sorumluklarim cok agir geliyor idare et dedi tamam dedim ama bir yere kadar...
cünkü ben sabredip beklerken sevgimin bittigini hissettim... ve bitti iyiki bitmis su anda gecen onca zamana üzülüyorum sadece...
yani mesafe olunca zaten bir cok seyi hayalinde yasiyorsun ve buda cok yoruyor insani...
bence kesinlikle tekrar konus, düzelmesi gerektigini söyle...
sinavlari sorunlari olablilir ama seni ihmal etmesini gerektirmez...
seven insan zaten merak eder, özler o bu kadar ilgisiz olunca haliyle sende sevgisinden süphe ediyorsun, ki cok haklisin bunda...
seviyor olabilirsin ama gecen hergün ömürden ve mutsuz gecirdigin hergün ona degecek mi?
ben 4 dört yil sürdürdüm böyle bir iliskiyi ve emin ol bende cok seviyordum ama keske gercekleri görmemezlikten gelmeseydim ve daha önce bitirseydim o sacmaligi...

Bitirmek.. defalarca ayrıldım canım ben senden başkasını istemiyorum sabırlı ol düzelicem diyor. Açıkçası bende onu kaybetmek istemiyorum tamamen, çünkü o böyle biri değildi. Bana aileme okadar uygunki çok saygılı ve çok seviliyor çevresinde. Hani tam evlenebilceğim adam her yönüyle. Kafam çok karışık. Eskisi gibi olmak istiyorum yorumun içinde çok teşekkür ederim zaman ayırdın..

bütün erkekler aynı şeyi yapıyor farkındamısınız???.........

o zaman tekrar konusacaksin...
eger düzelmezse seni kaybedecegini söyleyeceksin...
ayrica sende üstüne gitme o kadar, o aramiyorsa sende arama, fazla mesaj yazma...
mutlaka farkedecektir bunu...

bence biraz daha sabret. 1 ay sonra buraya yerleşecek demişsin. eğer ozaman da böyle olursa gereğini yap derim. hiç kimse vazgeçilmez değildir kimse çalmasın ömrümüzden boşuna. ama eğer yanına geleceği kesinse ona bu şansı ver. yoksa ilerde sen de pişman olabilirsin keşke bekleseydim diyebilirsin.... okadar ay beklemişsin bir ay hiç birşey değil. umarım bu kısır döngü seni mutlu edecek şekilde en kısa zamanda sona erer çünkü ben bilirim kısır döngülerin açtığı yaraları

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben sevgisinden emin olsam 1 yılda beklerim 1 ay bişey değil. yaptıklarından dolayı kafam karışıyor şüpheleniyorum güvenmiyorum eskisi gibi.. Neyse zamana bırakıcam yine başka yapcak birşeyimde yok umarım değer..

Umarım değer arkadaşım. Şu an için ummaktan başka çaremiz yok. Umut kalmadığında da yapılabilcek bişey yok zaten... Sen elinden geleni yapmışsındır ve yapacak birşey kalmamıştır...

Bence zamana falan bırakma senin kafanda bitmiş zaten.. Ona güvenmiyorsn bile.. Güven değil midir ilişkiyi ayakta tutan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…