• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akil verin lütfen

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
32
İlişkimiz baslayali daha 2 ay oldu çok olmadi evet ama dolu dolu yaşıyoruz bazen bana soğuk davranıyor beni pek umursamıyor bazende çok ilgili sevgili.. Bu aralar sınavları var erkek kardeşi askere gidecek kredi borcu ödüyor morali çok bozuk benimle ilgilenmiyor tamam hak veriyorum ama bende ilgisiz kalınca çok üzülüyorum elimden kayıp gidiyormuş gibi hissediyorum. Bana bir akıl verin ne yapmalıyım soğuk kanlı davranmaya çalışıyorum olmuyor bisey sorup bisey anlatmaya çalıştığım zaman sorunlarimizla ilgili beni darlama diyor ne yapacağımı şaşırdım beni dinlemiyor beni anlamıyor..bana bir yol gösterin

Olması gereken bu değil mi zaten?
Hepimizin karşıdaki insandan başka da yapacak işleri var :KK64:

Cok skma bak kac dertle birlikte ugrasiyormus sende kendine o baska seylerle ugrasrken oyalanck bisey bul canim bos zamn gecirmemeye bak..

Cok skma bak kac dertle birlikte ugrasiyormus sende kendine o baska seylerle ugrasrken oyalanck bisey bul canim bos zamn gecirmemeye bak..
Evet boş zamanım çok o yüzden ona sariyorum ama şeytan durtup duruyo ya başkası varsa ya ayrılmak istiyosa soyliyemiyosa falan diye aklıma deli sorular geliyo

Ama kendimi dışlanmış onemsenmemis gibi hissediyorum

Hissetme. Sen de kendi hayatınla, işlerinle ilgilen o arada
Üzgünüm ama kimse sen sürekli önemsenmiş hisset diye seni ilgiye boğamaz
Kaç yaşındasın?

2
Hissetme. Sen de kendi hayatınla, işlerinle ilgilen o arada
Üzgünüm ama kimse sen sürekli önemsenmiş hisset diye seni ilgiye boğamaz
Kaç yaşındasın?
22 yaşındayım evet çok kucuk değilim biliyorum ama çok fazla duygusalim ve çok derin düşünürüm bazı seyleri

Bekarken benimde gorustugum bir erkek vardi ve herbiseyi sorundu onun guzin ablasi gibi oldum bir ara hadi dedim zor zamanda ben destek olmucamda kim olcak ama "ehhh yeter beee!" $damarima geldi kala kaldi ortada -.- ve pisman oldu hosonun sucu degil kader utansinnnnn ! :p ama ben coktaaan yolll almistim sonrasindaysa evlendim zaten bu seferde esim bendende zir deli cikti :p nazarlardan saklansin ^^ bir sure sabret gecici ve olacak gibiyse atlatirsiniz ama baktin olmuyor depresssyonn depresssyonn yayiyor surekli yol yakinken topukkk...

Eh daha Bismillah, iki ay icin ne cok duygu seli ve beklenti bunlar? Biraz rahat birakin, asil böyle davranarak kaybedersiniz onu...:ssz:

Eh daha Bismillah, iki ay icin ne cok duygu seli ve beklenti bunlar? Biraz rahat birakin, asil böyle davranarak kaybedersiniz onu...:KK14:
Bana göre rahat bırakıyorum aslında ama ona göre sıkıyorum. Bazen saatlerce Msj atmiyorum ama bazende kendime hakim olamıyorum..sanki ben onu boş bırakırsam ilgisiz kalıp elimden kaçar diye düşünüyorum offf kafayı yicem..

Back
X