bana bir akıl verin ne olur:(

Kuklamukla

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
69
7
6
35
Denizli
merhaba arkadaşlar...
ben yeni evliyim 6 ay oldu evleneli.. 5,5 aylık hamileyim... buraya kadar herşey çok güzel..
sorun şu eşimle ben gurbette yaşıyoruz.. kimsemiz yok yaşadığımız şehirde.. eşim çok çalışkan biri..ama bu kadarı yetmiyor işte... 2,5 ay önce işten çıkarıldı... ben hamileyim çalışamıyorum..offff yazarken içim şişiyor... doğalgaz elektirik su.... Allahım sen yardım et... hergün iş görüşmesine gidiyor tüm kapılar yüzüne kapanıyor birlikte ağlıyoruz evde... bebek doğacak daha bir çorap bile alamadık...Rabbim kimseye yaşatmasın... eşimi çok seviyorum o çok iyi bir ADAM... arakadaşlar bana bir akıl verin benim kafam durdu artık..:((( ben çeyizlerimi gelinliğimi nişanlığımı satmak istiyorum... en azından biraz para kalsın istiyorum elime... bunu nasıl yapabilirim..aranızda önceden gelinliğini çeyizini satan oldumu??? bir akıl Allah rızası için...... birde bu mübarek gün dualarınızı esirgemeyin bizden....:(

merhaba arkadaşlar...
ben yeni evliyim 6 ay oldu evleneli.. 5,5 aylık hamileyim... buraya kadar herşey çok güzel..
sorun şu eşimle ben gurbette yaşıyoruz.. kimsemiz yok yaşadığımız şehirde.. eşim çok çalışkan biri..ama bu kadarı yetmiyor işte... 2,5 ay önce işten çıkarıldı... ben hamileyim çalışamıyorum..offff yazarken içim şişiyor... doğalgaz elektirik su.... Allahım sen yardım et... hergün iş görüşmesine gidiyor tüm kapılar yüzüne kapanıyor birlikte ağlıyoruz evde... bebek doğacak daha bir çorap bile alamadık...Rabbim kimseye yaşatmasın... eşimi çok seviyorum o çok iyi bir ADAM... arakadaşlar bana bir akıl verin benim kafam durdu artık..:((( ben çeyizlerimi gelinliğimi nişanlığımı satmak istiyorum... en azından biraz para kalsın istiyorum elime... bunu nasıl yapabilirim..aranızda önceden gelinliğini çeyizini satan oldumu??? bir akıl Allah rızası için...... birde bu mübarek gün dualarınızı esirgemeyin bizden....:(

Forumumuz da bit pazarı adı altında bir bölüm var.. Oraya koyabilirsiniz..
Veya gelinlik-nişanlık bölümüne de koyabilirsiniz..
Gelinlik - nişanlık bölümüne koyarsanız daha çok ilgilenen olur sanki..

Alanlar oluyor ..

Allah yardımcınız olsun , derdi veren Allah dermânı da verir...

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Daha 15 günlük evliyken hangi akla hizmet hamile kalabildiniz buna şaşırmakla birlikte,birilerine başvurup en azından yoksulluk maaşı gibi bişey alabilirsiniz. Çeyiz satmakla gelinlik satmakla olmaz bu işler. Biraz akıl biraz fikir ve çokça mantık diliyorum size ve diğerlerine. Allah yardımcın olsun :ssz:

Son düzenleme:
her karanlık günün elbette ışığa kavuştuğu bir an vardır.senin imtihanında buymuş demekki ama elbet geçecek bu günlerde Allah onca bebek isteyen yıllarca bekleyen çift varken size bu hediyeyi bahşetmiş bunun sevincini yaşayın bir bebek eve huzur mutluluk bolluk bereket getirir. inşaallah eşin işe girer şimdiki sıkıntılarını da tez zamanda atlatırsınız

yurtdışında bebek için maaş veriliyor galiba çoğu insan sırf bu yüzden dönmüyor türkiyeye sizde başvurun

bende arkadasa katılıyorum cok ama cok erken hamıle kalmıssınız. olan olmus neyse sızde parttıme işe gırebılrsınız aslında. bol dua edın allah yol gosterıcektır

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Daha 15 günlük evliyken hangi akla hizmet hamile kalabildiniz buna şaşırmakla birlikte,birilerine başvurup en azından yoksulluk maaşı gibi bişey alabilirsiniz. Çeyiz satmakla gelinlik satmakla olmaz bu işler. Biraz akıl biraz fikir ve çokça mantık diliyorum size ve diğerlerine. Allah yardımcın olsun :ssz:

bizde böyle olacağını bilemezdik... akıl fikir diliyorsunuz ama kimin ne olacağı belli olmuyor :( çeyiz satmakla olmaz biliyorum bu işler eşim geceleri ağlamasın istiyorum biraz rahatlasın istiyorum... başvurmadığımız yer kalmadı.. Allah kimseye vermesin böyle bir dert kimseye!! ilginiz için sağolun.....

rabbim yardımcınız olsun.sabahta bi bayan acil çeyiz eşyasına ihtiyacım var die konu açmıştı.işsizlik maaşına falan başvurabiliyormusunuz bilmiyorum.araştırdınızmı

her karanlık günün elbette ışığa kavuştuğu bir an vardır.senin imtihanında buymuş demekki ama elbet geçecek bu günlerde allah onca bebek isteyen yıllarca bekleyen çift varken size bu hediyeyi bahşetmiş bunun sevincini yaşayın bir bebek eve huzur mutluluk bolluk bereket getirir. Inşaallah eşin işe girer şimdiki sıkıntılarını da tez zamanda atlatırsınız

yurtdışında bebek için maaş veriliyor galiba çoğu insan sırf bu yüzden dönmüyor türkiyeye sizde başvurun

allah razı olsun ne güzel yazmışsınız... Aminn... çok duygusalım şu sıralar.. Bu konuyu da niye açtım bilemiyorum..içimi dökmek istedim..bebek isterken durumumuz iyidi ama dediğim gibi herşey insanlar için:( tekrar çok sağolun :(

rabbim yardımcınız olsun.sabahta bi bayan acil çeyiz eşyasına ihtiyacım var die konu açmıştı.işsizlik maaşına falan başvurabiliyormusunuz bilmiyorum.araştırdınızmı

araştırdık canım:(( eşimi işten çıkarırlarken çalıştığı ayın maaşını da vermediler ertlediler durdular ha bugün ha yarın...inşallah o bayana denk gelirim ben kullanamadım kıyıp ona nasip olur inşallah:(

merhaba arkadaşlar...

Gelinlik satma konusuna yardımcı olaayacağım ama yazmak istedim. Allah yardımcınız olsun o kadar çok üzüldüm ki. Rabbim tez zamanda hayırlı bir iş nasip etsin inşallah:5:

Nerdesiniz? Avrupa'da isen mutlaka belli bir sosyal güvenceniz olmalı. Bu eşinin çalıştığı yerle alakalı değil, devletten gelen maddi bir yardım.

Haklarınızı iyi araştırın. İnşallah tez zamanda bol rızk kapıları açılsın güzel ailenize

Forumumuz da bit pazarı adı altında bir bölüm var.. Oraya koyabilirsiniz..
Veya gelinlik-nişanlık bölümüne de koyabilirsiniz..
Gelinlik - nişanlık bölümüne koyarsanız daha çok ilgilenen olur sanki..

Alanlar oluyor ..

Allah yardımcınız olsun , derdi veren Allah dermânı da verir...

çok seşekkür ederim çok sağolun ilginiz alakanız için çokçokkkk sağolun... aminn..

allah razı olsun ne güzel yazmışsınız... Aminn... çok duygusalım şu sıralar.. Bu konuyu da niye açtım bilemiyorum..içimi dökmek istedim..bebek isterken durumumuz iyidi ama dediğim gibi herşey insanlar için:( tekrar çok sağolun :(

duygusal olman gayet normal hamilelik psikolojisi bide hersey üstüste gelmiş Allah yardımcın olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini keşke elimizden daha fazlası gelse senin için
bolca dua et Allah büyük bir kapı kapanırsa öteki hemen açılır merak etme O kimseyi darda bırakmaz...

duygusal olman gayet normal hamilelik psikolojisi bide hersey üstüste gelmiş Allah yardımcın olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini keşke elimizden daha fazlası gelse senin için
bolca dua et Allah büyük bir kapı kapanırsa öteki hemen açılır merak etme O kimseyi darda bırakmaz...

ettiğin dualar yeter bana rabbim seninde gönlündekini versin sana... biliyorum geçecek ama ne zaman... rabbim sabır versin bana:(

Nerdesiniz? Avrupa'da isen mutlaka belli bir sosyal güvenceniz olmalı. Bu eşinin çalıştığı yerle alakalı değil, devletten gelen maddi bir yardım.

Haklarınızı iyi araştırın. İnşallah tez zamanda bol rızk kapıları açılsın güzel ailenize

Allah razı olsun... şu etmiş olduğunuz dualar bile yetti bana çok iyi geldi... aminnn.. dediğiniz gibi haklarımızı araştırıyoruz inşallah tez zamanda düze çıkarız...

Canım Allah yardımcınız olsun canı gönülden söylüyorum..

Bol Bol dua et Allah bir can vermiş size emin ol kısmetiyle gelir.. :emir_bebek:

Hem biz bayanız Allahın izniyle elimizden iş geliyor, eşin bir işe girer sende evde birşeyler yapıp satabilirsin.. el ele verin.. :13:

mevlam tez zamanda bir kapı açşın inşallah.Vakia suresini okuyunuz.Kalbinizi ferahlatın inşirah suresi ile.
birde ben şöyle dua ederim ;

Allahım rızkımız gökte ise önu indir,
Yerde işe onu çıkart;
Uzak ise yakınlaştır;
Yakın ise nasip et;
Az ise çoğalt;
Çok ise bereketlendir.AMİN

Canım Allah yardımcınız olsun canı gönülden söylüyorum..

Bol Bol dua et Allah bir can vermiş size emin ol kısmetiyle gelir.. :emir_bebek:

Hem biz bayanız Allahın izniyle elimizden iş geliyor, eşin bir işe girer sende evde birşeyler yapıp satabilirsin.. el ele verin.. :13:

canım çok sağol samimiyetini buradan hissedebiliyorum.. tek tesellim bebeğimin kıpırtıları:( ben eşimin hep yanındayım öğrencilik yıllarımızda bir aç bir tok geçti:)) rabbim yardımcımız olsun... birdaha göstermesin inşallah...

Back
X