bana bir akıl verin ne olur:(

buraya birilerinden bişey talep etmek için yazmadığınızı bildiğim için bu teklifi sundum zaten.
5 senedir kk dayım burda öyle konular gördüm ki artık samimiyeti ve niyetleri kestirmek çok zor olmuyor.
ben sizin samimiyetinize inandığım için bu teklifi yaptım.hala bu konuda ısrar ediyorum ve kabul ederseniz inanın beni çok mutlu edersiniz...
Rabbim önünüzü hep açsın,yavrunuzu bereketiyle büyütmeyi nasip etsin,onun hep güzel günlerini göstersin :16:

canım benim çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..rabbim yüreğin kadar güzel yıllar versin sana... o ciciler de inşallah daha çok ihtiyacı olan bir bebişe gitsin.... çünki bu gün eşim işe başladı:) hep dualarınız dualarımız sayesinde=) ücreti az ama olsun..aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz..tekrar tekrar çok teşekkür edrim...Allah a emanet ol...

senin yerine düşündüğüm zaman alınmaların normal çünkü hamilesin ve bilki geçici... allahın izniyle doğumdan sonra herşey ama herşey değişecek göreceksin. ben rabbimin hiç kimseyi darda koymayacağına inanıyorum. heleki doğumdan sonra resmen evimiz bereketleniyor...
canım kardeşim zaman zaman bizler de sıkıntıya ve dara düşüyoruz inanki işimiz var ama borçlar zorluyor bizi de ama allahım herkese kendi sıkıntısının çare kapısını açsın inşallah. bende çok güzel ve içten duygularla yazıyorum bunları.
hangi şehirdesiniz acaba merak ettim sadece gurbet dediğin için.
allaha emanet olun arkadaşım. burda yazılanlar seni yermesin, gurur yapma. belki yaşın küçüktür o yüzden gururuna dokunuyordur açtığın konu. sonradan rahatsız oldun haklısın ama unutmaki kardeşim her insanın türlü türlü sıkıntısı var.
kimisi para, kimisi çocuk, kimi koca, kimi aile ama en zoru sağlık sınavı herhalde. allahım sana bebeğine eşine ve tüm sevdiklerine önce can,beden ve akıl sağlığı versin. içi sırada bizlere olsun, bu yazıyı tüm okuyanlara olsun inşallah.
seni görmeden sevdim kardeşim. allaha emanet ol...

ne de güzel şeyler yazmışsın:) canım benim demek ki bazı şeyleri paylaşmak için illa yüzyüze olmak gerekmiyor..gönlümden gönlüne akıtmışım ben derdimi.. yüreğine sağlık...3 ay ne sıkıntı çektiğimi bir ben bilirim.. özellikle eşim göğüsledi bütün zorlukları ne bir dost ne bir aileden yardım gördük.. çok şükür bugün eşim işe başladı..:))Allah ın izniyle geçecek bitecek artık...rabbim birdaha göstermesin.. kimselere..sadece bana değil... sende Allah a emanet ol canım.. bende seni sevdim;)

arkadaşlar bu gün müjde vermek için yazıyorm.. çok mutluyum:) nasıl anlatılır bilemiyorum.. kimseye anlatamadığım sıkıntımı sizlerle paylaştım içimi sizlere döktüm hepnizden çok güzel dualar aldım... hepinizden ALLAHRAZI OLSUN...sizinde gönlünüzdeki dualar kabul olsun... sağlığınız huzurunuz baki olsun.. hepiniz hakkınızı helal edin... dualarınız dualarımız sayesinde şimdi eşimin yüzünde güller açıyor:) ben ilk kez bugün kahvaltı ettim çayın tadını aldım doyduğumu anladım iştahım açıldı:):) hepinize teker teker tekrar dan çokkkk teşekkür ediyorum... gönlü güzel insanlar...

arkadaşlar bu gün müjde vermek için yazıyorm.. çok mutluyum:) nasıl anlatılır bilemiyorum.. kimseye anlatamadığım sıkıntımı sizlerle paylaştım içimi sizlere döktüm hepnizden çok güzel dualar aldım... hepinizden ALLAHRAZI OLSUN...sizinde gönlünüzdeki dualar kabul olsun... sağlığınız huzurunuz baki olsun.. hepiniz hakkınızı helal edin... dualarınız dualarımız sayesinde şimdi eşimin yüzünde güller açıyor:) ben ilk kez bugün kahvaltı ettim çayın tadını aldım doyduğumu anladım iştahım açıldı:):) hepinize teker teker tekrar dan çokkkk teşekkür ediyorum... gönlü güzel insanlar...

Noldu kız, ne müjdesi eşin iş mi buldu ? :16:

Konu sahibi 5.5 aylık hamile. E bu durumda hamile kaldığı günü sorgulamak hangi akla hizmet oluyor ? :1:

Neyse, geçmişe dönük yaşayamayacağımıza göre , isteyen evlenmeden de hamile kalır. Adam çalışıyormuş.

Özel sektörde kimin ne olacağı belli mi sonuçta ? Eşle ilgili bir sorun olsa, evet eşini tanısaydın ilk önce olur konu ama.

Sorun işten çıkarılma.

Konu sahibi, "eşimin geceleri ağlamasını istemiyorum" demişsin ya işte orda gözlerimi doldurdun. Kıyamam sana.

Senin o cümlen nasıl güzel bir kalbin ürünü öyle. Senin ben temiz kalbini yirinnnnn :16:

Kıyamam size. Ağlayan erkeğe dayanamam. Ne kadar koyuyor ona demek ki,sana ve çocuğuna bakamamak. Ah kıyamam...

Bir erkeklik onuru için çok zor. O eş ile herşeyin üstesinden gelirsin sen. Bebeğin rızkı ile gelecektir ...

Dilerim ve dua edeceğim ki , rızkınız artar inşallah. Rabbim senin ve eşinin temiz kalbi için yüzünüzü güldürsün hep :16: :54:

ne de güzel şeyler yazmışsın:) canım benim demek ki bazı şeyleri paylaşmak için illa yüzyüze olmak gerekmiyor..gönlümden gönlüne akıtmışım ben derdimi.. Yüreğine sağlık...3 ay ne sıkıntı çektiğimi bir ben bilirim.. özellikle eşim göğüsledi bütün zorlukları ne bir dost ne bir aileden yardım gördük.. çok şükür bugün eşim işe başladı..:))allah ın izniyle geçecek bitecek artık...rabbim birdaha göstermesin.. Kimselere..sadece bana değil... Sende allah a emanet ol canım.. Bende seni sevdim;)

canımmmm ya inan nasıl sevindiğimi sana anlatamam. Yüce rabbim kimseyi darda koymuyor bak. Allahım sana çok şükür. Canım yaa gördünmü bak senin sınavında buraya kadarmış ama önümüzdeki günlerin daha neler getireceğini bilemiyoruz. Allahım kolay sınavlardan geçirsin bizleri inşallah. Gölerim doldu cevabını okurken. Bende duygusal günlerimdeyim herhalde ama allahım almasın içimizdeki iyi niyet duygusunu...
Sende iyi niyetlisin belliki kalbin temiz kardeşim. Bizi kardeşin gibi gör ihtiyacın olduğunda yanında olmaya çalışırız canım. Yeterki karşılıklı iyi niyetli ve samimi olduğumuza inanalım. Darlık zorluk biz insanlar için değil mi. Allaha emanet ol. Gözün aydın kardeşim. Daha da iyi olacaksınız bence. Sabret ve göreceksin ki herşeyiniz,ferahınız artacak zamanla. Ben yaşanan örneklerde çooook gördüm allahın izniyle tabiii...

Allah elestirenlere akil fikir vicdan versin asil. Kadin hamile, esimle agliyoruz diyor. Siz nerden vuruyorsunuz. E su an tek sikintilari maddi, bunu evliliklerinin ucuncu yilinda hamile kaldiginda yasayacakti belki.. kadin neyden bahsetmis siz niye erken hamile kaldin diyirsunuz. Ki evlendiklerinde durumlari iyiymis. Bize soracakti ne zaman hamile kalacagini..

Noldu kız, ne müjdesi eşin iş mi buldu ? :16:

Konu sahibi 5.5 aylık hamile. E bu durumda hamile kaldığı günü sorgulamak hangi akla hizmet oluyor ? :1:

Neyse, geçmişe dönük yaşayamayacağımıza göre , isteyen evlenmeden de hamile kalır. Adam çalışıyormuş.

Özel sektörde kimin ne olacağı belli mi sonuçta ? Eşle ilgili bir sorun olsa, evet eşini tanısaydın ilk önce olur konu ama.

Sorun işten çıkarılma.

Konu sahibi, "eşimin geceleri ağlamasını istemiyorum" demişsin ya işte orda gözlerimi doldurdun. Kıyamam sana.

Senin o cümlen nasıl güzel bir kalbin ürünü öyle. Senin ben temiz kalbini yirinnnnn :16:

Kıyamam size. Ağlayan erkeğe dayanamam. Ne kadar koyuyor ona demek ki,sana ve çocuğuna bakamamak. Ah kıyamam...

Bir erkeklik onuru için çok zor. O eş ile herşeyin üstesinden gelirsin sen. Bebeğin rızkı ile gelecektir ...

Dilerim ve dua edeceğim ki , rızkınız artar inşallah. Rabbim senin ve eşinin temiz kalbi için yüzünüzü güldürsün hep :16: :54:

çok sağol arkadaşım.. bugün eşim uçarak gitti işe... ne iş olsa yaparım diyordu çok şükür bulduğu iş rahat... parası daha önceki işine göre az ama olsun buna da bin şükür .. bu arada eşimle evlendiğimde öncesi nişanlılık dneminde işi iyiydi.. bı sıkıntımız yoktu çok şükür.. rabbim bebek verdi... sevindik.. böyle olacağını bilemezdik... evlenmeden hamile kalmadım günahım alınmasın..:) Allah şahit... belkide eşim çok istiyor die oldu rabbimin hediyesi bilemem... ama dediğim gibi evlenmeden önce bişey yaşamadık:)

burda o kadar iyi gönlü güzel insanlar var ki... ne güzel dualar aldım ... Allah senden de razı olsun...duaların önce sana sonra bana inşallah.. rabbim seninde gönlündekini nasip etsin sana... amin...

çok sağol arkadaşım.. bugün eşim uçarak gitti işe... ne iş olsa yaparım diyordu çok şükür bulduğu iş rahat... parası daha önceki işine göre az ama olsun buna da bin şükür .. bu arada eşimle evlendiğimde öncesi nişanlılık dneminde işi iyiydi.. bı sıkıntımız yoktu çok şükür.. rabbim bebek verdi... sevindik.. böyle olacağını bilemezdik... evlenmeden hamile kalmadım günahım alınmasın..:) Allah şahit... belkide eşim çok istiyor die oldu rabbimin hediyesi bilemem... ama dediğim gibi evlenmeden önce bişey yaşamadık:)

burda o kadar iyi gönlü güzel insanlar var ki... ne güzel dualar aldım ... Allah senden de razı olsun...duaların önce sana sonra bana inşallah.. rabbim seninde gönlündekini nasip etsin sana... amin...

Yok kız yaşamadın tabi evlenmeden önce de , yaşadın demedim.
Ama değil evlendikten 15 gün sonra hamile kalmak, evlenmeden 15 gün önce kalsan bile kimsenin söz demeye hakkı yok onu vurgulamaya çalıştım :1:

Hayırlı olsun fıstık :16: maşallah :nazar:

canımmmm ya inan nasıl sevindiğimi sana anlatamam. Yüce rabbim kimseyi darda koymuyor bak. Allahım sana çok şükür. Canım yaa gördünmü bak senin sınavında buraya kadarmış ama önümüzdeki günlerin daha neler getireceğini bilemiyoruz. Allahım kolay sınavlardan geçirsin bizleri inşallah. Gölerim doldu cevabını okurken. Bende duygusal günlerimdeyim herhalde ama allahım almasın içimizdeki iyi niyet duygusunu...
Sende iyi niyetlisin belliki kalbin temiz kardeşim. Bizi kardeşin gibi gör ihtiyacın olduğunda yanında olmaya çalışırız canım. Yeterki karşılıklı iyi niyetli ve samimi olduğumuza inanalım. Darlık zorluk biz insanlar için değil mi. Allaha emanet ol. Gözün aydın kardeşim. Daha da iyi olacaksınız bence. Sabret ve göreceksin ki herşeyiniz,ferahınız artacak zamanla. Ben yaşanan örneklerde çooook gördüm allahın izniyle tabiii...

canım benimm:) aylar sonra kuş gibiyim..rabbim kimseye yaşatmasın... sabrettik sıkıntı çektik bu sabah eşimin telefonu çaldı yüreğim hopladı inan... gel hemen demişler giydirirken bakamadım gözlerine biliyorum çünkü onunda gözleri dolu dolu.. ağlama dedi bitti artık...=) ben dururmuyum ona da ağladım ;)) çok şükür bin şükür... bitti... geçti... bunları demek de nasip oldu bana... çok sağol canım dualarında bana da yer verdiğin için.. elimde olsa da sizlere kekler poğaçalar yapsam;))) gelin kutlayalım desem:)))) siz yinede yaptım sayın... bir acı kahvemi içtiniz sayın olur mu ;)

canım benimm:) aylar sonra kuş gibiyim..rabbim kimseye yaşatmasın... sabrettik sıkıntı çektik bu sabah eşimin telefonu çaldı yüreğim hopladı inan... gel hemen demişler giydirirken bakamadım gözlerine biliyorum çünkü onunda gözleri dolu dolu.. ağlama dedi bitti artık...=) ben dururmuyum ona da ağladım ;)) çok şükür bin şükür... bitti... geçti... bunları demek de nasip oldu bana... çok sağol canım dualarında bana da yer verdiğin için.. elimde olsa da sizlere kekler poğaçalar yapsam;))) gelin kutlayalım desem:)))) siz yinede yaptım sayın... bir acı kahvemi içtiniz sayın olur mu ;)

canım benim ALLAH ım daha da iyi günler nasip etsin inşallah. bebeğin bereketişle kısmetiyle geliyor bak. ama doğumdan sonra da bir kısmet daha oluyor mutlaka bu dediğimi unutma. mutlaka bir şey alınıyor değiştiriliyor veya başka bir kısmet. başkalarında olduğu gibi bende iki çocuğumda da ayrı ayrı gördüm bunu çok şükür. allahım hayırlı olanlarını nasip etsin inşallah.
gönlüne sağlık canım yemiş kadar oldum :)

canım benim çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..rabbim yüreğin kadar güzel yıllar versin sana... o ciciler de inşallah daha çok ihtiyacı olan bir bebişe gitsin.... çünki bu gün eşim işe başladı:) hep dualarınız dualarımız sayesinde=) ücreti az ama olsun..aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz..tekrar tekrar çok teşekkür edrim...Allah a emanet ol...

AMİN...
ne kadar sevindiğimi anlatamam...
minik yavrun bereketini getirmeye başladı bile.
Rabbim rızkınızı hiç eksik etmesin,yavrunun bereketi hep yuvanızda olsun inşallah.
Yinede eğer bi ihtiyacın olursa yavrunla ilgili mutlaka ama mutlaka bana özelden bi mesaj at yeter,
elimden geleni yaparım :16:

merhaba arkadaşlar...
ben yeni evliyim 6 ay oldu evleneli.. 5,5 aylık hamileyim... buraya kadar herşey çok güzel..
sorun şu eşimle ben gurbette yaşıyoruz.. kimsemiz yok yaşadığımız şehirde.. eşim çok çalışkan biri..ama bu kadarı yetmiyor işte... 2,5 ay önce işten çıkarıldı... ben hamileyim çalışamıyorum..offff yazarken içim şişiyor... doğalgaz elektirik su.... Allahım sen yardım et... hergün iş görüşmesine gidiyor tüm kapılar yüzüne kapanıyor birlikte ağlıyoruz evde... bebek doğacak daha bir çorap bile alamadık...Rabbim kimseye yaşatmasın... eşimi çok seviyorum o çok iyi bir ADAM... arakadaşlar bana bir akıl verin benim kafam durdu artık..:((( ben çeyizlerimi gelinliğimi nişanlığımı satmak istiyorum... en azından biraz para kalsın istiyorum elime... bunu nasıl yapabilirim..aranızda önceden gelinliğini çeyizini satan oldumu??? bir akıl Allah rızası için...... birde bu mübarek gün dualarınızı esirgemeyin bizden....:(

Canım Allah yardımcın olsun unutma her gecenin bir sabahı vardır ve Allah her sıkıntının arkasına bir ferahlık yaşatır öncelikle hangi akla hizmet çocuk yaptın diyenlere cevap Allah herşeyden üstündür ne önlem alırsan al dünyaya gelecekse geliyor çevremde kadın tüplerini baglatan hatta geçenlerde biri ile tanışmış annem kadını yumurtalıklarını almışlar yüz de biri kalmış ve hiç çocuğu olmaz derken oldu Allah' rızkınıza ben kefilim diyor diz caba sarf edin çeyizlerini nasıl satarsın bilmem belki çeyiz satan dükkanlar âlisi böylece peşin para geçer eline çevren varsa eşin dostunun çevrecine haber gönder onlara pasta falan yapa bilirsin evde üzülme mutlaka feraha çıkacaksındır

ayyy çok sevindim valla Rabbim zor durumda olan tüm kullarının yardımcısı olsun.Gördünmü bak gün doğmadan neler doğar :16:

Back
X