1.sorunu bilmiyorumherkese merhabalar arkadaşlar. konuyu nereye açsam bir türlü karar veremedim sonunda burasının doğru yer olduğunu düşündüm. kısaca özet geçmeye çalışacağım. son 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. bu süreçte 1 kimyasal gebelik 2 missed abortus geçirdim. toplamda 4 defa histeroskopi oldum (kısaca bikornat uterus nedeniyle diyelim). tedavi sürecimin artık bittiğini umuyorum. ama son 4 aydır normal yoldan tekrar gebe kalmaya çalışmama rağmen olmuyor. nerede hata yapıyoruz bilemiyoruz. doktor bize 4 ay tanımıştı aslında aşılama veya tüp bebek için gitmemiz gerekiyor ama ben yılbaşına kadar deneyebileceğimizi düşünüyorum. öte yandan doktorum çok yoğun olduğu için bu süreçte başka doktor ve uygun bir tüp bebek merkezi arayışına da başladım. çünkü başladığım doktor doğumumu da yaptırsın istiyorum. inancım var eninde sonunda tüp bebek veya normal ben hamile kalacağım. ovulasyon testini denedim 2 ay olmadı bu ay sonunda bıraktım testi falan çünkü inanılmaz strese sokuyor. (bu arada doktorlar eşimde bir problem olmadığını düşünüyor spermiyogram yaptırmamıza gerek duymadılar). şimdi size iki sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim. 1. iyi bir tüp bebek merkezi ve doktor olarak siz olsanız kimi önerirsiniz istanbuldayım (forumdaki konuları inceledim daha çok kafam karıştı liv hospital iyi gibi sanki ama emin olamadım) 2. önümüzdeki 5 aylık süreçte neler yapmamı önerirsiniz (soğan kürünü yapamıyorum şimdiden es geçelim lütfen:)) ciddi olarak çöküşe geçmiş durumdayım moral motivasyon sıfır bi yandan olacak diyorum bi yandan ya olmazsa diyorum. aklımda deli sorular araştır araştır çıldırma aşamasına geldim belki tecrübeli arkadaşların faydası dokunabilir diye düşündüm
Amin canim insallahhhhhRabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah
Genetik uzmanına da gittin mi cnmherkese merhabalar arkadaşlar. konuyu nereye açsam bir türlü karar veremedim sonunda burasının doğru yer olduğunu düşündüm. kısaca özet geçmeye çalışacağım. son 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. bu süreçte 1 kimyasal gebelik 2 missed abortus geçirdim. toplamda 4 defa histeroskopi oldum (kısaca bikornat uterus nedeniyle diyelim). tedavi sürecimin artık bittiğini umuyorum. ama son 4 aydır normal yoldan tekrar gebe kalmaya çalışmama rağmen olmuyor. nerede hata yapıyoruz bilemiyoruz. doktor bize 4 ay tanımıştı aslında aşılama veya tüp bebek için gitmemiz gerekiyor ama ben yılbaşına kadar deneyebileceğimizi düşünüyorum. öte yandan doktorum çok yoğun olduğu için bu süreçte başka doktor ve uygun bir tüp bebek merkezi arayışına da başladım. çünkü başladığım doktor doğumumu da yaptırsın istiyorum. inancım var eninde sonunda tüp bebek veya normal ben hamile kalacağım. ovulasyon testini denedim 2 ay olmadı bu ay sonunda bıraktım testi falan çünkü inanılmaz strese sokuyor. (bu arada doktorlar eşimde bir problem olmadığını düşünüyor spermiyogram yaptırmamıza gerek duymadılar). şimdi size iki sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim. 1. iyi bir tüp bebek merkezi ve doktor olarak siz olsanız kimi önerirsiniz istanbuldayım (forumdaki konuları inceledim daha çok kafam karıştı liv hospital iyi gibi sanki ama emin olamadım) 2. önümüzdeki 5 aylık süreçte neler yapmamı önerirsiniz (soğan kürünü yapamıyorum şimdiden es geçelim lütfen:)) ciddi olarak çöküşe geçmiş durumdayım moral motivasyon sıfır bi yandan olacak diyorum bi yandan ya olmazsa diyorum. aklımda deli sorular araştır araştır çıldırma aşamasına geldim belki tecrübeli arkadaşların faydası dokunabilir diye düşündüm
3 gebeliğimde de çok çabuk gebe kaldığım için ve üroloji doktoru muayenesinde bi sıkıntı görmemişti o zaman için şimdilik spermiyogram yaptırmayın demişti. teşekkür ederim bu bitkiyi araştırıp bu dönemde başlayabilirim denemekten zarar gelmez. cevaplarınız için teşekkürler. zaten bende bir spermiyogram da yaptırsak mı artık diyodum bi onu da yaptıralım da içimiz rahat eder belki en azından1.sorunu bilmiyorum
2. Sorunda ibrahim saracoglu sogan kuru disinda testere disli aslan pencesine kadinlar icin yaratilmis bir bitki diyordu bunu bende en kisa zamanda icicem hormonlarida duzene sokuyormus
Stres yapma insallah olur hayirlisiyla ama esinde bir test yapsin disardan bakmayla esinde sorun olup olmadigi nasil anlasilsin doktor nasil oyle bisey soylemis anlamadim mantiksiz .
genetik testlerim yapıldı gerekmediği halde yaptırmıştım hiçbi problem yokGenetik uzmanına da gittin mi cnm
herkese merhabalar arkadaşlar. konuyu nereye açsam bir türlü karar veremedim sonunda burasının doğru yer olduğunu düşündüm. kısaca özet geçmeye çalışacağım. son 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. bu süreçte 1 kimyasal gebelik 2 missed abortus geçirdim. toplamda 4 defa histeroskopi oldum (kısaca bikornat uterus nedeniyle diyelim). tedavi sürecimin artık bittiğini umuyorum. ama son 4 aydır normal yoldan tekrar gebe kalmaya çalışmama rağmen olmuyor. nerede hata yapıyoruz bilemiyoruz. doktor bize 4 ay tanımıştı aslında aşılama veya tüp bebek için gitmemiz gerekiyor ama ben yılbaşına kadar deneyebileceğimizi düşünüyorum. öte yandan doktorum çok yoğun olduğu için bu süreçte başka doktor ve uygun bir tüp bebek merkezi arayışına da başladım. çünkü başladığım doktor doğumumu da yaptırsın istiyorum. inancım var eninde sonunda tüp bebek veya normal ben hamile kalacağım. ovulasyon testini denedim 2 ay olmadı bu ay sonunda bıraktım testi falan çünkü inanılmaz strese sokuyor. (bu arada doktorlar eşimde bir problem olmadığını düşünüyor spermiyogram yaptırmamıza gerek duymadılar). şimdi size iki sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim. 1. iyi bir tüp bebek merkezi ve doktor olarak siz olsanız kimi önerirsiniz istanbuldayım (forumdaki konuları inceledim daha çok kafam karıştı liv hospital iyi gibi sanki ama emin olamadım) 2. önümüzdeki 5 aylık süreçte neler yapmamı önerirsiniz (soğan kürünü yapamıyorum şimdiden es geçelim lütfen:)) ciddi olarak çöküşe geçmiş durumdayım moral motivasyon sıfır bi yandan olacak diyorum bi yandan ya olmazsa diyorum. aklımda deli sorular araştır araştır çıldırma aşamasına geldim belki tecrübeli arkadaşların faydası dokunabilir diye düşündüm
histeroskopi mi kastınız hsg mi hsg ise anestezisiz çektirmiştim ama histeroskopide zaten anestezili yapıyolar en son ofis histeroskopi olduğumda sormuştu doktorum dayanabilirmisin diye ben hayır deyince bayıltmışlardı. ama hsg de çok bi sıkıntı olmuyo stres yapmayın anlık bi işlem ben bitti dediklerinde bu kadarcık mı demiştim ki özellikle belirtiyim canım da tatlıdır birazcık büyütmeyin gözünüzdecanm gecms olsun alah tez zamnda nasıp etsın ınsallah. bı sorum olck sana hısteroskpıyı anestezılımı oldun acaba. bn pazartesı bunn ıcın gtcemde bayıltcaklarmı veya uyustrcaklarmı tedrgnm bıraz bı ac hıssetmıcem soncta dımı kısa bı ıslem zaten
merhaba. bende 1 kimyasal geçirdim. eşimin spermiogramında sorun çıktı. morfoloji Sıfır. yani morfolojisi bozuk olan sperm büyük ihtimalle yumurtayı dölleyemiyor ama o küçük ihtimalle sağlıksız sperm mi yumurtayı döllemişti yoksa benim rahmimde perde vardı bu Yüzden mi kimyasalla sonuçlandı bilmiyorum ama kadın doğum doktorum bana Yücel Karaman'ı tavsiye etti. kendi yakınım olsan seni ona gönderirdim dedi. internetten de araştırdım ve ameliyatımı oldum. rahim düzeltme tamam inşallah sıra tüp bebekte. tüp bebek için de Yücel hocanın brüksel tüp bebek merkezine gitcem Eylül ayında.herkese merhabalar arkadaşlar. konuyu nereye açsam bir türlü karar veremedim sonunda burasının doğru yer olduğunu düşündüm. kısaca özet geçmeye çalışacağım. son 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. bu süreçte 1 kimyasal gebelik 2 missed abortus geçirdim. toplamda 4 defa histeroskopi oldum (kısaca bikornat uterus nedeniyle diyelim). tedavi sürecimin artık bittiğini umuyorum. ama son 4 aydır normal yoldan tekrar gebe kalmaya çalışmama rağmen olmuyor. nerede hata yapıyoruz bilemiyoruz. doktor bize 4 ay tanımıştı aslında aşılama veya tüp bebek için gitmemiz gerekiyor ama ben yılbaşına kadar deneyebileceğimizi düşünüyorum. öte yandan doktorum çok yoğun olduğu için bu süreçte başka doktor ve uygun bir tüp bebek merkezi arayışına da başladım. çünkü başladığım doktor doğumumu da yaptırsın istiyorum. inancım var eninde sonunda tüp bebek veya normal ben hamile kalacağım. ovulasyon testini denedim 2 ay olmadı bu ay sonunda bıraktım testi falan çünkü inanılmaz strese sokuyor. (bu arada doktorlar eşimde bir problem olmadığını düşünüyor spermiyogram yaptırmamıza gerek duymadılar). şimdi size iki sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim. 1. iyi bir tüp bebek merkezi ve doktor olarak siz olsanız kimi önerirsiniz istanbuldayım (forumdaki konuları inceledim daha çok kafam karıştı liv hospital iyi gibi sanki ama emin olamadım) 2. önümüzdeki 5 aylık süreçte neler yapmamı önerirsiniz (soğan kürünü yapamıyorum şimdiden es geçelim lütfen:)) ciddi olarak çöküşe geçmiş durumdayım moral motivasyon sıfır bi yandan olacak diyorum bi yandan ya olmazsa diyorum. aklımda deli sorular araştır araştır çıldırma aşamasına geldim belki tecrübeli arkadaşların faydası dokunabilir diye düşündüm
histeroskopi mi kastınız hsg mi hsg ise anestezisiz çektirmiştim ama histeroskopide zaten anestezili yapıyolar en son ofis histeroskopi olduğumda sormuştu doktorum dayanabilirmisin diye ben hayır deyince bayıltmışlardı. ama hsg de çok bi sıkıntı olmuyo stres yapmayın anlık bi işlem ben bitti dediklerinde bu kadarcık mı demiştim ki özellikle belirtiyim canım da tatlıdır birazcık büyütmeyin gözünüzde
histeroskopi mi kastınız hsg mi hsg ise anestezisiz çektirmiştim ama histeroskopide zaten anestezili yapıyolar en son ofis histeroskopi olduğumda sormuştu doktorum dayanabilirmisin diye ben hayır deyince bayıltmışlardı. ama hsg de çok bi sıkıntı olmuyo stres yapmayın anlık bi işlem ben bitti dediklerinde bu kadarcık mı demiştim ki özellikle belirtiyim canım da tatlıdır birazcık büyütmeyin gözünüzde
Yok ben ofis histeroskopiye dayanamam dedim anesteziyi oldum medipol de olmuştum. Hiç tahlil falan yapmadılar mı anesteziyle görüşmediniz mi? Aç karnına gitmeniz gerekiyor belki söylemişlerdir bilemiyorum ama histeroskopi bi tür operasyon sonuçta dayanamamanız çok anormal değil başta Nasıl sormazlar. Stres yapmayın çok geçmiş olsun anestezi talep edin yapmamaya kalkarlarsacanm hsg degl ofıs hısteroskopı cekncemm... cuma gnu gttım ıslemı yapamadı dktor cok canım yandı rahım agzı dar olduugu ıcın rahım ıcıne bakamamıs.. o yuzden aynı ıslemı anestezı ıle yapacaklar.. yarn gtcem kısmetse.. sen devlet hastanesndemı yaptrmıstın hıc anestezı falansormadılar walla bana smdı mecbr kaldılar anestezıyede
Anestezide hiçbişey hissetmezsiniz uyumak gibi rahat olunılknde cok canm yandıgı ıcın smdı anezteılıolsa bıle korkuyorum ben ınsallah sıkntı olmaz yıne 5 6 dk cok acı cektım elm ayagım uyustu tansıyonm falan dustu
Duydum aslında bende bu ismi ama emin olamadım tedavi süreci sonrası gebelik takibini de kendisi mi yapıyor bir bilginiz var mı?merhaba. bende 1 kimyasal geçirdim. eşimin spermiogramında sorun çıktı. morfoloji Sıfır. yani morfolojisi bozuk olan sperm büyük ihtimalle yumurtayı dölleyemiyor ama o küçük ihtimalle sağlıksız sperm mi yumurtayı döllemişti yoksa benim rahmimde perde vardı bu Yüzden mi kimyasalla sonuçlandı bilmiyorum ama kadın doğum doktorum bana Yücel Karaman'ı tavsiye etti. kendi yakınım olsan seni ona gönderirdim dedi. internetten de araştırdım ve ameliyatımı oldum. rahim düzeltme tamam inşallah sıra tüp bebekte. tüp bebek için de Yücel hocanın brüksel tüp bebek merkezine gitcem Eylül ayında.
Anestezide hiçbişey hissetmezsiniz uyumak gibi rahat olun
Yok ben ofis histeroskopiye dayanamam dedim anesteziyi oldum medipol de olmuştum. Hiç tahlil falan yapmadılar mı anesteziyle görüşmediniz mi? Aç karnına gitmeniz gerekiyor belki söylemişlerdir bilemiyorum ama histeroskopi bi tür operasyon sonuçta dayanamamanız çok anormal değil başta Nasıl sormazlar. Stres yapmayın çok geçmiş olsun anestezi talep edin yapmamaya kalkarlarsa
Yok ben ofis histeroskopiye dayanamam dedim anesteziyi oldum medipol de olmuştum. Hiç tahlil falan yapmadılar mı anesteziyle görüşmediniz mi? Aç karnına gitmeniz gerekiyor belki söylemişlerdir bilemiyorum ama histeroskopi bi tür operasyon sonuçta dayanamamanız çok anormal değil başta Nasıl sormazlar. Stres yapmayın çok geçmiş olsun anestezi talep edin yapmamaya kalkarlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?