- Konu Sahibi Ssouthernssun
canım sana doğrusunuitiraf edeyimmi
hala daha bazen enis olmasaydı şöyle yapardım enis olmasaydı şuraya giderdim gibi hesaplar yapıyorum
bide enis çok zor bi bebek oldu hala daha bi düzene giremedi
3 kadın bi parmak bebekle baş edemiyoduk sürekli ağlıyo ve hiç uyumuyodu
o dönem keşke aldırsaydım dediğim oldu içimden (acı ama düşündüm)
bide ortanca oğlum 2 yaşında o da ilgi bekliyo
bebeğimi emzirirken illa beni kucağına al diyodu
şimdi bebeğime yemek yedirsem hemne efe geliyo
onun yemeğini bana yedir diyo
ikisin altını bezleniyo falan filan
en büyük oğlum geçen yıl 1. sınıfa başladı onun dersleriyle uğraş okula götür getir beslenme hazırla
yani sinirden ağladığım oluyo
ama ben yapı olarak çok dayanıksızım hemen pes ederim
umarım sen daha güçlüsündür :teselli:
ayy allah sana da kolaylıklar versin canım
tabiki cok zor üç cocuk ama ben kolay pes etmem
umarım o güç de vardır:Saruboceq:
Sakın eşine uyupta aldırma .gerçekten ne çalışan insanlar ikiz büyüttü.kendine güveniyorsan doğur .zaman öle hızlı akıyor ki.kısmete inanırım ve bu bebekler kısmetiyle gelecekler.
yetiştiremezsem diye düşünme al temizlikçi kadın.mis gibi bir yemek birde çocuk bakacaksın.
yanına yardımcı alıersın maddi olarak sıkışırsan yarım gün çalışan genç kızlar var
su an için cok şükür maddi sıkıntımız yok umarım ileride de olmaz da eşimin şartlarını cok benimsedim böyle devam eder
amin canım inşallah bugun gittik tatil dönüşü gel demişti dr yaramış tatil gerileme ihtimali olan digeriyle aynı suan dedi cok sevindimay canım çook sevindim ya gözün aydınolsun hadi Allah ikisinide kızın gibi sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ya aklıma şu geldi hemen sadece bu konuda değil genel olarak bu böyle bi kadın bişeyi kafasına koyduğunda erkek istediği kadar hayır desin sonunda zafer kadınların oluyo kaydirigubbakcemile5
yani belki alakasız olmuştur ama aklıma geldi yazmak istedim işte
dogru valla söylediğin kadın istedimi oluyor boş yere sıkıntıya sokup ugrastırıyorlar
cok şükür eşimden yana şanslıyım o bana ve en cok da kızımıza üzüldügünden erken diye yırttı kendiniarkadaşıyka konuşması çok etkili olmuş aklını başına getirmiş demiştimya bazen en yakınının günlerce dil dökmesine aldırış etmezken bi başkasının tek bir lafı onlara yeter ve biranda fikir değiştirebilirler malesef bu böyle
ne güzel bakıcı tutabilecek kadar halinniz vaktiniz yerindeymiş bu senin şansın. bide anladığım kadarıyla eşin yönündende şanslısın
teşekkür ederim:1hug: :sm_cool: alkisalkisalkis :lepi: :hooray: :enbuyukkk:![]()
çooook sevindim. eşinizin de şartları süpermiş:))) zemuszemus
iyi günlerde ikizlerinii sağlıkla huzurla alın kucağınıza :Saruboceq:
bizleri de habersiz bırakmayın a.s.
valla ben şartlara atladım resmen
bir tek ikizler 4 yasına gelene kadar calışma kısmı kastı ama o kadarına da eyvallah dedim artık aldırma lafı etmesinde otururum evimde
keşke sunsa cidden her erkek su sartlarısorunun çözülmüş bu çok güzel bişey şartlarda süpermiş keşke herkes bu şartları sunsa eşine:)) hayırlısıyla bebişini kucağına laırsın inşallah
amin canım inş.
amin canım inş.canım inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeklerini
canım önceliklebasın sagolsuncanım ben tek çocuğum ablam ortaokulda rahmetli oldu annem babam ben bekarken öldüler babam öldükten 2 ay sonra ben artık dayanamıcağımı hissettim ve bir gece arabamı son gaz bariyerlere çarptım o gece nöbetçi olan polisler geldi sakinleştirmeye çalıştı sağolsunlar çok ilgilendiler hatta birtanesi okadar ilgilendiki şu an onunla 10 yıllık evliyim allah bir kapıyı kapatınca diğerini açarmış bu biiiiir
eşim 3 kardeş ama birbirlerinden bihaber ben zaten tek çocuk ikimizde kalabalık bir aile olmayı çok istiyorduk hep uzun çabalar sonucu oldu çocuklarım korunduğumu hiç bilmem ama 3. doğumdan sonra çok sıkı korunduk çünkü kızım çok uykusuzdu hatta o ilk çocuğum olsaydı diğerlerini düşünmezdim bile.sonra ben çok halsizleşmeye fena halde zayıflamaya başladım o kadar uykusuzdum ki hergün eşime beni şu karşı mezara göm ne olur azıcık uyuyım diyordum sabah 7ye 8e kadar uyumuyordu kızım 9 aylık oldu ben o kadar zayıfladımki 49 kiloya kadar düştüm ayakta duracak halim yoktu başka bir sebep için doktora gittiğimde tam 17 haftalık hamile olduğumu öğrendim neler hissettiğimi bilemessin ben o 17 hafta boyunca 5 kez röfle yaptırdım,diş çektirdim 1gr lık antibiyotikler kullandım,çocuklar karnımın üstünde zıplayıp durmuştu ve bu bana iyi geliyordu,hergün düzenli 50 mekik çekiyordum hatta doktora gittiğimde bile apranax fot içmiştim hangisine yanacağımı bilemedim hamile olduğumamı yaptığım onca şeyemi.duyunca ölmek istedim ama asla öldürmek geçmedi bebeğimi aklımdan eşime zindan ettim dünyayı.şimdi bebeğim 2 aylık oldu 2 buçuk kilo doğdu çok şükür çok sağlıklı.4 çocuğum var şu an tüpleri bağlattım ama yinede inanmıyorum artık hiçbir korunma yöntemine doğuma bile okadar ruhsuz girdimki bilemessin.ama arkadaşların tek çocuklarına bakıyorum ya bize gelmek istiyor yada bizim çocukları çağrıyorlar.benim çocuklarım birbirine çok düşkün şükürki kıskançlık olayı hiç olmadı.inanki allah yardım ediyor eşim bir gece bir gündüz çalışıyor geceye gideceği zaman çocuklar kalkınca o bakar ben uyurum 11 e kadar.eğer baba işteyse 3 numara uyanınca oğlum hiç seslenmeden alır beşiğinden üçü oynar.bende eşinin hissettklrini hissettim eminim eşinde yüzünü görünce değişecek.allah çekemiyeceği yükü kimseye vermezmiş buda ikiiiiiiii
bu arada kızım bugün aşıya gitti çok şükür 4 buçuk kilo olmuş maaşallah
ha birde hamileyken hep kürtaj videolarına baktım kopmuş el ve ayaklar:çok üzgünüm: eşine göster bunları o görmüyor olabilir ama orada bir can var ve onu yoketmek için parçalanması gerekiyor bunun allah katında adı gizli cinayet
sonra da allah sabır versin
ama yok artık ben dogumda baglatırım 4. gelmeye kalkar falan ben bu allah korkusuyla onu da aldıramam sonra da bakırköyden yazısırız artık
Çok sevindim sorunun çözülmesine. Allah yuvanızla sizi bir ömür mutlu etsin opuyorumnanaktan
teşekkür ederim amin canım cümlesiyle
Ayy masallah canım eşinin kabullenmesine cok sevindim. dogduklarında bin pişman olacak kürtaj istediginde bak gör allah bagıslayın yavrularını sana bende cok istiyorum ikiz insallah kısmet :))
allah kaline göre versin canım inş. öyle olur
öncelikle konu sahibi arkadaşı kuıtlarım eşininde kararınıda tabii ki
en doğru kararı vermişsiniz
yarın birgün 3 evlat sahibi olmuş olacaksın bi bakmışsın yarın 3 büyümüş gitmiş
teşekkür ederim canım en zor zamanlar ikizler 3 yasına gelen kadar sonrası biraz daha kolaylasıyor en azından
okudukça film gibi hayatlar da varmış gerçekten dedim
allahın sevgili kuluymuşsunuz gerçekten