Bana bir akıl verin

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Iki gun sonra erkek kardeşimin doğumgünü. Ablam kendi evinde kutlamak istiyor yine. Bende olsun bu sefer de dedim. Olmaz kayinvalidem bizde dedi. Ben gitmek istemiyorum. Esime soylesem o da gitmek istemeyecek. Erkek kardeşim de benim planım yok simdilik ama olursa haber veririm erteleriz ona gore dedi. Bi soyleyin ben ne yapiyim. Babamın evinde yapmayi teklif ettim simdi yani erkek kardeşimin yaşadığı evde ama ona da red geldi. Ablamin doğumu yakın olduğu için hareket etmemesi gerekiyormuş.

Size de gelemeyecek ablanız babanızın evine de.yani mekan farkından değil ablanızın özel durumundan.zaten ablanızda da kutlasanız ablanız çok yorulacak ister istemez bence de erteleyebilirsiniz doğum sonrasına.

Ablanızın hareket etmemesi gerektiğini doktor mu söylemiş? Hareket edemeyecekse, evinde doğum günü hazırlıklarını kim yapacak? Mantıklı olan doğum günü kiminse onun evinde kutlama yapılmasıdır ama bu teklifi kim, niye reddetti ki?

niye gitmek istemiyorsunuz?
Cunku her sene aynisi oluyor. Daima onlarin dedigi oluyor. Bana emrivaki yapiliyor. Evleri cok uzak. Gidip hazirlanamam. Ya babamda yada kendi evimde ben hazirlaniyim. Ablam da hamile hamile yorulmasin. Hem de evinde misafiri var. Kayinvalidesi. Sebepler bunlar. Ama terslendim.

Ablanızın hareket etmemesi gerektiğini doktor mu söylemiş? Hareket edemeyecekse, evinde doğum günü hazırlıklarını kim yapacak? Mantıklı olan doğum günü kiminse onun evinde kutlama yapılmasıdır ama bu teklifi kim, niye reddetti ki?
Yok hareket etmemesi filan gerekmiyor. Erkek kardesim uydurdu bunu ona neyse. Ben de anlamiyorum gercekten. Babamın evinde yapsak mevzu olmayacak. Ama bu sene de ablamda olmasi gerekiyormus.

Cunku her sene aynisi oluyor. Daima onlarin dedigi oluyor. Bana emrivaki yapiliyor. Evleri cok uzak. Gidip hazirlanamam. Ya babamda yada kendi evimde ben hazirlaniyim. Ablam da hamile hamile yorulmasin. Hem de evinde misafiri var. Kayinvalidesi. Sebepler bunlar. Ama terslendim.
tamam gitmeyin siz de. zaten kazık kadar olmuşsunuz yani doğum günü kutlaması mı kalmış?

O zaman omru billah gelmez. Simdi de gelmeyecekmis. Erkek kardeşim uygun gunu bildirecekmis. O gun ablamda kutlanacakmis. Ben de musait olursam gidecekmisim. Oyle buyurdular.
Yerinizde olsam gitmem bnde küçük bir pastayla geldiğinde bnde kutlarım madem herkes kendi evinde kendi keyfine göre yapıyo yada kutlmazdim büyük ihtimal erkek kardeşim bna değer veriyorsa ikimizde de konuşsun annemin evinde yapılsın kimsenin gönlü kalmaz

Back
X