Bana bir akıl verin

Mantık gereği kendi ailesinin evinde olmalı
Doğumgünü olan kardeşim dedi ki Onun doğumgunuymus belki evinde kutlamak istemiyormuş niye babamlarda kutlayalım demisim. Anlamadim neye bu kadar tavır yapti. Ablama soyledim olanlari. Dedim kiracak bisey mi yaptım ben seni. Yok hayır sana niye öyle tepki verdi ben de anlamadim dedi. Aradim erkek kardeşimi ama neler soyledi. Yaz diye mesaj atmistim. Bana emir verme birdaha sakin yapma en nefret ettigim sey dedi. Heyheyleri üstünde. Ne yapiyim ben simdi. Arayım soruyum mu ne oldu diye.

ne bilem bizim ailede hiç kutlanmaz :d
bizim ailede pasta kesilirdi mum üflenirdi sadece ama eşimin ailesi de hiççç kutlamamış küçükken bile :( eşimin için de ukte kalmış hep evlendiğimden beri biz de eşimle sadece pasta keseriz kutlama dediğim o yani partiler cafe kapatmalar değil sadece pasta evde:)

Evleri cok uzak. Gidip hazirlanamam. Ya babamda yada kendi evimde ben hazirlaniyim.

ablanın evi uzaksa o size gelemez hamile olduğu için

ayrıca kv varmış onu evde bıraksa olmaz getirse olmaz

sen de istiyorsan git istemiyorsan gitme de ille de babamın evinde olsun bende olsun diye tutturmanı anlayamadım

eşinle konuşmuyorsa senin evde de konuşmaz sonuçta kardeşine doğum günü yapmayı da aile içinde bir statüye çevirmeyin

bu arada mümkünse benim evde kimsenin doğum günü kutlanmasın

Hayat bu kadar güzel mi gerçekten? 23 yaşındaki koca adamın doğum gününü paylaşamayacak kadar? Ablanızda kutlanıversin ne olacak... madem o kadar hevesli kendi bilir. Zaten kazık kadar adamın hiç mi arkadaşı planı yok. Muhtemelen anlatmadığınız şeyler var, o yüzden bu kadar havada kalmış konu.

Hayat bu kadar güzel mi gerçekten? 23 yaşındaki koca adamın doğum gününü paylaşamayacak kadar? Ablanızda kutlanıversin ne olacak... madem o kadar hevesli kendi bilir. Zaten kazık kadar adamın hiç mi arkadaşı planı yok. Muhtemelen anlatmadığınız şeyler var, o yüzden bu kadar havada kalmış konu.
Yok anlatamadığım. Hep daima onların istedikleri oluyor. Tepkim buna. Hep onlar haklı. Yaz dedigim icin erkek kardesim bir ton laf soyledi mesela. Emredemezmisim ben ona. Birdaha asla onunla bu şekilde konuşmayacakmisim. Sadece yaz dediğim için. Ben asla dogumgunu kutlama meraklısı degilim. Benim dogumgunumde gelmelerini de hic istemem mesela. Bize oturmaya diye gelsinler bi pasta keselim bitsin. Bu kadar. Ama yok onların dedigi olacak. Kardeşim 600 liraya bilgisayarına bi parça aldırdı mesela bana. Doğumgünü hediyesi diye. Her ay 300 tl para veririm ona. Bu ay vermeyim de hediye aliyim madem cok istiyorsun dedim. Ona da burun büktü. Paraya da ihtiyacı varmış. 600 tllik parçanın 50 100 tlye de çok iyi olanları mevcut ama bu istediği en iyisiymis. Bazen diyorum aptallık mı ediyorum ben. Ben verici yapıcı oldukça tepeme mi biniyor insanlar.

Back
X