• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl verin..

Bridesmaid6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
3
0
1
İstanbul
Kızlar ben bu sene yani birkaç gün önce liseyi bitirdim. Okulda da çok hoş bulduğum bir çocuk var ama benden 1 yaş küçük. Ben bu sene okulumu değiştirmiştim yani belki hep orda olsaydım daha farklı olurdu. Bu çocuğu okulda pek göremiyordum. Birkaç kere gördüğümde de bakışmıştık hep. Şimdi ben bu çocuğun facebook hesabını buldum ve eklesem mi eklemesem mi çok kararsızım. Ortak arkadaşımız da yok. Nerden çıktı bu demesin. Beni ciddiye aldı/alır mı bilemiyorum. Sizce ne yapayım? :18:

Kızlar ben bu sene yani birkaç gün önce liseyi bitirdim. Okulda da çok hoş bulduğum bir çocuk var ama benden 1 yaş küçük. Ben bu sene okulumu değiştirmiştim yani belki hep orda olsaydım daha farklı olurdu. Bu çocuğu okulda pek göremiyordum. Birkaç kere gördüğümde de bakışmıştık hep. Şimdi ben bu çocuğun facebook hesabını buldum ve eklesem mi eklemesem mi çok kararsızım. Ortak arkadaşımız da yok. Nerden çıktı bu demesin. Beni ciddiye aldı/alır mı bilemiyorum. Sizce ne yapayım? :18:

O kişinin karakteri nasıl ki? Ciddiye alacak biri mi? Ona göre bunun muhasebesini siz yapmalısınız, bana kalırsa ekleyin bir merhaba deyin ama 'ne alaka' diye düşünürse kötü olur tabii ki sizin adınıza. Eğer bu şekilde düşünmeyecek birisiyle ekleyin, yoksa hiç bulaşmayın bence..

Bence ekle bir sey kaybetmezsin

Back
X