bencil kim acaba bunda. sevdiğinin istediği bölümde okumasından seven erkek onun kadar mutlu olurdu. bencil kim sorusunu kendi kendinize sorun. cevap ortada aslındada.merhaba benim yaşadığım bir olay var ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum ben erkek arkadaşımla aynı sınıftayım okuduğum bölümden memnun değildim bu okuduğum bölüm onun hayaliydi ama benim istemediğim bi bölümdü eczacılık okuyorum ve bazı sebeplerden dolayı bırakıp başka bölüme geçmeyi istiyorum (sebep erkek arkadaşım değil )bende bu yaz onla konuştum yatay geçiş yapıcam diye o kabul etmedi senin yerin benim yanım git hemşirelik oku burda kal dedi bende iki defa açtım konuyu fakat kabul etmedi bende gizlice başvurdum sonra yatay geçişim kabul oldu istediğim mesleği yapıcam inşallah çok mutluyum geleceğimi kurtardım fakat yatay geçiş yaptığımı erkek arkadaşıma söyleyince çok kızdı bana küfürler etti çok moralim bozuldu onu yüzüstü bırakmış bencilce davranmış gibi hissediyorum sizce ben kötü bişeymi yaptım??
merhaba benim yaşadığım bir olay var ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum ben erkek arkadaşımla aynı sınıftayım okuduğum bölümden memnun değildim bu okuduğum bölüm onun hayaliydi ama benim istemediğim bi bölümdü eczacılık okuyorum ve bazı sebeplerden dolayı bırakıp başka bölüme geçmeyi istiyorum (sebep erkek arkadaşım değil )bende bu yaz onla konuştum yatay geçiş yapıcam diye o kabul etmedi senin yerin benim yanım git hemşirelik oku burda kal dedi bende iki defa açtım konuyu fakat kabul etmedi bende gizlice başvurdum sonra yatay geçişim kabul oldu istediğim mesleği yapıcam inşallah çok mutluyum geleceğimi kurtardım fakat yatay geçiş yaptığımı erkek arkadaşıma söyleyince çok kızdı bana küfürler etti çok moralim bozuldu onu yüzüstü bırakmış bencilce davranmış gibi hissediyorum sizce ben kötü bişeymi yaptım??
fizyoterapi ve rehabilitasyonİstediğin meslek ne?
ben ona ayrılalım demedim uzaktada devam etmek için elimden geleni yapardım ama o bana küfürler etti ağır konuştu bende bu saatten sonra dönmem zatençok doğru bir karar vermişsin,insan tabi ki istediği bölümde okuyacak,istediği işi yapacak kim ne karışır?ne haddine erkek arkadaşının?sana gerçekten değer verse senin kararlarına saygı duyardı.doğru bir karar daha al bence ve arkadaşına yol ver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?