bana bir akıl verin...

Fzt95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
24
0
86
35
Ordu
merhaba benim yaşadığım bir olay var ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum ben erkek arkadaşımla aynı sınıftayım okuduğum bölümden memnun değildim bu okuduğum bölüm onun hayaliydi ama benim istemediğim bi bölümdü eczacılık okuyorum ve bazı sebeplerden dolayı bırakıp başka bölüme geçmeyi istiyorum (sebep erkek arkadaşım değil )bende bu yaz onla konuştum yatay geçiş yapıcam diye o kabul etmedi senin yerin benim yanım git hemşirelik oku burda kal dedi bende iki defa açtım konuyu fakat kabul etmedi bende gizlice başvurdum sonra yatay geçişim kabul oldu istediğim mesleği yapıcam inşallah çok mutluyum geleceğimi kurtardım fakat yatay geçiş yaptığımı erkek arkadaşıma söyleyince çok kızdı bana küfürler etti çok moralim bozuldu onu yüzüstü bırakmış bencilce davranmış gibi hissediyorum sizce ben kötü bişeymi yaptım??

Erkek arkadaşın ayıp etmiş.
Senin mutsuz olduğun bir bölümde okumanı istemek tamamen bencillik. Git konuş onunla, okusam mutsuz olucaktım, neden mutlu olmamı istemiyorsun de. Sakince konuş ama.

hayallerinizin peşinden koşuyor olmanızı sonuna kadar destekliyorum,
kişi elbette sevdiği bölümü okumalı, istediği işi yapmalı

ancak sorumluluk hissettiğiniz biri varsa ve bundan gizliyse attığınız adım, sıkıntı..
yine de size saygısı varsa anlayacaktır diye düşünüyorum..
bir süre sonra düzelecektir aranız, üzülmeyin

Asıl saygısız kendisi... Eşin değil ki yarın ayrilirsaniz ne olacak faceten silmesi yeterli yani...senin hayatına hükmedemedez henüz yoksa senin çoook başın ağrıyacak

Doğru olanı yapmışsın. Meslek öyle bir şey ki.. Sevgilini değiştirme , hatta eşini boşayıp yeniden başlama şansın mesleğini değiştirmekten daha kolay. Seni sevmediğin bir işi ömür boyu yapmaya zorlayan adam seni sevdiğini söylüyorsa yalandır zaten

Ne demek senin yerin benim yanım?
Sanki senin kocanmis gibi konusmus. Zaten bu kafa yapisiyla uzun surmezmis iliskiniz

Sen kendin icin dusundugun en dogru karari verdin diye sana kufur eden adam icin pismanlik duyma.

Sana bu yuzden küfür eden sevgiline bencillik yapmamışsın. Cok isabetli bi karar vermissin başarılar arkadasim..

ne olursa olsun sen kötü bişey yapmamış hayalinin peşinden gitmişsin helal olsun sana tatlım ve küfür eden bir adamı asla hayatında tutma benim başıma bir kere geldi küfür olayı kardeşini ve annesini arayıp sizin oglunuz bana küfür etti dedim ortalıgı ayaga kaldırdım asla küfür hakaret kabullenmemelisin asla

Cook isabetli bi karar olmus.sen arkana hic bakma.haksiz olan kendisi.ne yiyip ne icecegine de karissin oldu olacak.sadece gizli degil de 'sen karar veremezsin,basvuruyorum' seklinde acik acik yapsaydin.basarilar.

çok doğru bir karar vermişsin,insan tabi ki istediği bölümde okuyacak,istediği işi yapacak kim ne karışır?ne haddine erkek arkadaşının?sana gerçekten değer verse senin kararlarına saygı duyardı.doğru bir karar daha al bence ve arkadaşına yol ver gitsin

bencil kim acaba bunda. sevdiğinin istediği bölümde okumasından seven erkek onun kadar mutlu olurdu. bencil kim sorusunu kendi kendinize sorun. cevap ortada aslındada.

Senin hayatını erkek arkadaşın yaşamayacak sen yaşayacaksın.
Neden mutsuz olduğun bir alanda yıllarca çalışasın ki?

İstediğin meslek ne?

bu hayatta herşeyi değiştirebilirsin sevgilini bırak ailen bilen bir gün yüzüstü bırakır seni öyle anlar gelir ki... Ama meslek hep seninle. Düşünmeden kendi hayatının peşinden git.

ben ona ayrılalım demedim uzaktada devam etmek için elimden geleni yapardım ama o bana küfürler etti ağır konuştu bende bu saatten sonra dönmem zaten

en dogrusunu yapmissin. kimsenin hayatina mudahale etmeye hakki yok. bu hayati sen yasayacaksin

benim yatay geçişimi gizlemem onu çok kızdırdı bana olurda başvurursun ve geçemezsin geri döndüğünde yüzüne bile bakmam dedi bende eğer geçemezsem onuda kaybetmeyeyim diye bu konudan hiç bahsetmedim ona saklamam yüzünden baya sinirlendi

Bencilce davranan tek kişi var o da sevgilin..

Sen onun dibindeyken sevilen , uzağa gidince kufurlere layik mi oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…