- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
fizyoterapi ve rehabilitasyon
benim yatay geçişimi gizlemem onu çok kızdırdı bana olurda başvurursun ve geçemezsin geri döndüğünde yüzüne bile bakmam dedi bende eğer geçemezsem onuda kaybetmeyeyim diye bu konudan hiç bahsetmedim ona saklamam yüzünden baya sinirlendi
tıpı kazanabilsem keşke :) eczacılıkta ftr de çok güzel meslek ama maddi sebeplerden dolayı eczacılığı bırakıyorum o yapsa çok üzülürdüm benim tek hatam ondan gizli yapmamOncelikli olan senin kararlarin tabi ki. Erkek arkadasin sana saygi duymak zorunda. Hicbir sey kufurlerini hakli cikarmaz.
Ama belki ikiniz icin daha mantikli olanini istiyordur. Beraber bi yola girmissiniz ve sen yari yolda vazgecmissin. Ayni seyi o yapsaydi tepkin ne olurdu bir dusun bence.
Su an kararin kesinse kendinden eminsen yapacak bir sey yok elbette. Ama eczaciligi birakmak cok akil kari gelmedi bana.
Tip icin birak birakicaksan bence..
tıpı kazanabilsem keşke :) eczacılıkta ftr de çok güzel meslek ama maddi sebeplerden dolayı eczacılığı bırakıyorum o yapsa çok üzülürdüm benim tek hatam ondan gizli yapmam
ben bütün yaz okul bitince eczacılarlada fizyoterapistlerle de konuştum geleceği açık bi meslek fizyoterapistlik eczacılık için yeni çıkan yasalarda bırakmama neden oldu ben bu kararı alırken erkek arkadaşımı düşünmedim duygusal olunacak bi mesele değil çünkü bu gece yola çıkıyorum kayıt için o kadar emek veripte her insan tabiki iyi kazanmak ister ayrıca engelli yürüyemeyen felçli yardıma muhtaç insanların derdine çare olmak onların hayır duasını almak her şeye değer bence...Eczaciligi kazanabilen insan biraz daha eforla tipi cok rahat kazanir. Eczacilikta para kazanamayacagini dusundugunden mi birakiyosun?
Cok iyi dusun. Erkek arkadasin kafani karistirmasin. Ondan bagimsiz bu iste tecrubeli bilen birileriyle otur konus.
ben bütün yaz okul bitince eczacılarlada fizyoterapistlerle de konuştum geleceği açık bi meslek fizyoterapistlik eczacılık için yeni çıkan yasalarda bırakmama neden oldu ben bu kararı alırken erkek arkadaşımı düşünmedim duygusal olunacak bi mesele değil çünkü bu gece yola çıkıyorum kayıt için o kadar emek veripte her insan tabiki iyi kazanmak ister ayrıca engelli yürüyemeyen felçli yardıma muhtaç insanların derdine çare olmak onların hayır duasını almak her şeye değer bence...
bence eczacılıkta fizyoterapide çok güzel meslekler çok şükür ki ikisinide kazandım yarın ftr ye kayıt yaptırıcam erkek arkadaşım için üzülmüyorum sadece onun arkasından iş çevirdiğim için bencilmişim gibi kendimi suçladım beni haklı bulanlarda oldu bulmayanlarda neyse ben üzgün değilim oda zaten bulur başkasını türkiye şartlarında bu ikisinden hangisi 4 sene sonra daha yükselişte olur onu kestiremiyorum keşke ikisinide okuyabilsemErkek arkadasini sen bosver artik zaten. O meseleyi toparlayamazsin. Arkasindan is cevirmissin. Yatay gecis olmasa devam ederdim diye cikmissin yola.
Sen simdi bolum olarak kendin icin mantikli olani karar vermeye odaklan. Hayir duasi meselesine girersek saglik sektorunde tum meslekler kutsaldir zaten. Fizik tedavi de cok guzel bolum tabi.eczacilar eskiden cok kazaniyodu. Kazanclari azaldigi icin aglasiyolar. Ki o yasalar yarin baska hukumet gelir degisir. Fizyoterapide devlete atanicaksin. Evden cikamayanlara evde tedavi verip daha fazla kazanabilirsin. Bununzorluklarini da dusunmn lazim.
zaten inandıklarım için böyle bişey yaşadım meslek demek hayatın demek bunu değiştiremezsin ben erkek arkadaşıma uyup onun dediğini dinleseydim hedeflerimden vazgeçmiş olurdum"sen ne dersen de, ben bildiğimi yaparım. . gerekirse arkandan iş çeviririm.. "
aynen bunu yapmışsınız...
tabi ki kendi hayalinizi gerçekleştirmek güzel bir şey ama ben inandığınız şeyleri savunmanızın daha doğru olacağını düşünüyorum.. sonuçta çok idealist bir genç kızsınız , inandıklarınızı hedeflerinizi savunmak daha çok yakışırmış..
sevgilinizden size karşı hala sevgi oldu, saygılı,güvenen birisi olmasını da beklemek hata olur ..
neyse hakkınızda hayırlısı olsun, umarım yeni okulunuzda, meslek hayatınızda , ilişkilerinizde mutlu olursunuz :)
tebrikler :)
bence eczacılıkta fizyoterapide çok güzel meslekler çok şükür ki ikisinide kazandım yarın ftr ye kayıt yaptırıcam erkek arkadaşım için üzülmüyorum sadece onun arkasından iş çevirdiğim için bencilmişim gibi kendimi suçladım beni haklı bulanlarda oldu bulmayanlarda neyse ben üzgün değilim oda zaten bulur başkasını türkiye şartlarında bu ikisinden hangisi 4 sene sonra daha yükselişte olur onu kestiremiyorum keşke ikisinide okuyabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?