bana bir akıl verin

mlkkksglll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
43
14
29
Merhaba ben araniza yeni katildim ve bir derdim var ben 19 yasinda üniversite ogrencisiyim
Ya ben yasitim kizlar gibi bakimli olamiyorum diyelimki yarin okula gidicem 8 de uyanmam gerekiyorsa ben bir saat falan erkene kuruyorum alarmimi sacimi yapim makyaj yapim diyorum sonra sabah alarm caliyo bosver diyorum sacimi topuz yapip gidiyorum okula gidince de kızları goruyorum bakimli bakimli kendime bakiyorum niye boyleyim diyorum kendime hic bakmiyorum yapmak istiyorum ama bisey beni tutuyo ama ben boyle oluncada kendimi cirkin gibi hissediyorum sokakta boyuma gore kilomda var lutfen bana akil verin

Burdan kimse sizin sacinizi makyajinizi yapamayacagina gore....
Yani oyle bir anlatmissinizki sanki akilla cozulecek gibi bi dert.
Madem cok takiliyorsun kaldir o totonu yataktan suslen oyle git.:KK14:
Tembellik yapmayi birak.

Merhaba ben araniza yeni katildim ve bir derdim var ben 19 yasinda üniversite ogrencisiyim
Ya ben yasitim kizlar gibi bakimli olamiyorum diyelimki yarin okula gidicem 8 de uyanmam gerekiyorsa ben bir saat falan erkene kuruyorum alarmimi sacimi yapim makyaj yapim diyorum sonra sabah alarm caliyo bosver diyorum sacimi topuz yapip gidiyorum okula gidince de kızları goruyorum bakimli bakimli kendime bakiyorum niye boyleyim diyorum kendime hic bakmiyorum yapmak istiyorum ama bisey beni tutuyo ama ben boyle oluncada kendimi cirkin gibi hissediyorum sokakta boyuma gore kilomda var lutfen bana akil verin
Okukdayken insan anlamıyor ama şimdi artık ununu elemiş eleğini duvara asmış biri olarak söylüyorum . O Kampüs koridorlarında hiç yakışmıyor nişan taşında alışveriş tadında gezen kızlar.

Okula eşofmanımı çeker, saçımı tepeden tutturur öyle giderdim. En popüler hatunlardan da biriydim. Süsle püsle alakası yok bu işlerin.

bazen 15 dakikada bile çok farklı görünebilirsin...bende zaman zaman senin gibiydim kimseyi takmazdım ama..
bi süre sonra bakımlı olmanın kendine saygı demek olduğunu anladım...üniversite bitti..yeni yeni ders çıkardım kendime bundan...bence bişeyler yapmalı...

Sabah kalktığın gibi hemen banyoya koş ve duş al.Hazırlanmak için kalktığından da erken kalk,duş aldıktan sonra kahvaltı et acı bir kahve iç kendine geleceksin.Ben hep böyle yapıyorum hem bakımımı yapıp hazırlanabiliyorum hem de baya uykum açıldığı için derse daha iyi odaklanıyorum.Güne bakım yaparak,kendini güzel hissederek başlamak insanın modunu yükseltiyor bence.

kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle git.makyajla rahat ediyorsan azcık uykundan feragat edeceksin En Büyük KK bende senin tam tersinim en yakın arkadaşımda aynı senin gibi.ben öyle rahat ediyorum oda öyle:KK50: kasarak değil severek yapacaksan yap zorlamayla olmaz bu Bakım işleri

saçınızı geceden düzleştirebilirsiniz gündüz de hafif bi üzerinden geçersiniz
ya da gece duş alıp örüp saçınızı öyle yatarsanız sabah dalgalı olur
(bunu bizim sınıfta çok kişi yapıyor ben de bazen yapıyorum) :KK39:
ojelerinizi geceden sürün :KK28:
sabah da bi kalem bi rimel belki bi lipstick pratikçe hemen halledersiniz :KK5:

Giyerdim sortu parmak arasi terligi viiin okula bazi gunler kot tisort sapka mutluydum boyle :) herkeste severdi beni :) nasil mutlu oluyosan onu giy tak takistir :)

X