Bana bir akıl verin :(

Cuma akşam çıktı ortaya bu mesaj. Cumartesi sabah beni arıyor hadi dayınlara gidelim. Dayımıda aramış mecbur gittik. Dönüşte ben yine suratsız konuşmuyorum.
Bana dediği laf:
Tuğçe bak sen halen takılı kaldın inan bana ya bişey yok. Eğer öyle bir şey olsa ben senin ailenin içine bu kadar girmek onlarla ilişkilerimi sağlam tutmak isdermiyim sana yüzük takar babanın karşısına çıkarmıyım inan bana artık nolursun dedi. Masal anlatma bana yoluna bak sen dedim..
Bir erkek neden aldatır dedim mutlu olmassa dedi. O zaman ben seni mutlu edemiyomuşum dedim saçmalama dedi.

Şimdi iş için yurt dışındayız. Ben perşembe günü dönücem o bir hafta daha burda yurt dışında kalmak zorunda. Havaalanında ona mesaj atıp herşeyin bittiğini döndüğünde beni değil o şişko ve büyük kadının yanına gitmesi gerektiğini söylüycem.
Yazık ya gerçekden yazık nedir bu erkeklerden çektiğimiz. Yine bir mutluluğu bozan hemcinsimiz oldu. Boşuna demiyorlar. Allah ayırmaz kullar araya girer diye

S.ktir et gitsin. Erkek milketinden tiksinir oldum bu site sayesinde.

Bu ne ya. Evli kadinlar evli adamlar off havada ucusuyorlar.
Pislik herif, yedigi kaba pisliyor resmen.
Ihanet ediyor patronuna hemde ekmegini yiyor. Serefsiz.

Ya arkadaşım hala ne yapsam diye mi soruyorsun? Adam nasın gözünün önünde mi şey yapsın. Kendini savunması daha saçma 5 yaş büyük şişman..... :sopa: Oldu genç ve zayıfsa bu iş tamamdı yani.

Kabak gibi ortadaki durum için bile yalan söyleyebiliyor ya pes. Ya seni salak buluyor, ya da kendisi pek zeka fukarası. Pişkinlikte son nokta. Ayrıl hemen

Yaklaşık 5 senedir bir birlikteliğimiz var ve 6. ayda doğum günümde yüzük takdı bana ve tüm aile biliyordu bir tek babam bilmiyordu ve babamla tanıştı..
Bir kaç gün önce onun telefonuyla bir görüşme yapmam gerekti konuşurken whatsapp da bildirim geldi bende istemsizce bakdım. Mesajları okuyunca şok oldum surat asmaya başladım neyin var dedi ve söyledim ona bunu inkar etti. Ver telefonunu dedim o ara silmiş tüm yazışmaları. Sanamı gördüğümemi inanayım dedim. Ya sen görürsün yanlış anlarsın diye sildim dedi bende asıl şimdi yanlış anladım dedim.. O kişi ortağının karısı ve aynı işyerinde çalışıyorlar çünkü şirketin muhasebeciliğini yapıyor.. imkansız öyle birşey olması o kadın şişman benden 5 yaş büyük bilirsin hoşlanmam öyle insanlardan. Ee sana özledim aşkım diye yazmış dediğimde o kadın herkesle o şekilde konuşuyor sadece bana değil ben seni aldatmadım aldatmam asla.. Herşeyin üzerine yeminler ediyor getir kurana el basayım diyor sevdiğini söylüyor ama okuduklarım? Neye inanıcam napıcam ben?
gözünle gördüğüne inanacaksın tabi ki.
şanslısın ki evlenmeden görmüşssün gerçek yüzünü.
o kadınla gizli kapaklı yürüttükleri bi ilişkileri var belli ki.
sen duymasan iyiymisti de:))
sakın sakın sakın inanma.

Bu mesajin nesini yanlis anlamis olabilirsin acaba :)))

İşte aklı sıra savunma yapıyor. Okuduğumu yanlış anlamışım. Cumadan beri konuşmuyorum böyle yapıp trip atarak ve sürekli bu konuyu gündeme getirdiğim için onu yapmamış yapmazmışta ama aldatmaya teşvik ediyomuşum gülermisin ağlarmısın.. Perşembe günü görecek o teşvikide aldatmayıda...

Adam sizi hem aldatmış hem de zekanıza hakaret ediyor saçma bahanesiyle.
Değil mi ama ayıp yani,ben kadın haklarinin sonuna kadar savunucusuyum. Ne hadsizlık,ne isbilmezlik. Yani ben 10 çocukla olsam boşarım tahmin edeceğiniz gibi.

kadının konuşma şekli bu muymuş.....peki kocasının haberi var mı acaba bu şekilde konuşmalarından..çok garip gerçekten...bu olayı araştırmalısın..

kadının konuşma şekli bu muymuş.....peki kocasının haberi var mı acaba bu şekilde konuşmalarından..çok garip gerçekten...bu olayı araştırmalısın..

Canım aynı soruyu bende sordum bu kadının kocasıda aynı işyerinde. Kadın herkesle bu şekilde konuşuyorsa kocası ne biçim erkek..! Yanında herkesle canımlı cicimli konuşmasına sesini çıkartmıyor? Nasıl bir mide var bu adamda. Ben senin yanında birine canım desem sen ne tepki verirsin ?
Bana desenki delikanlı gibi çıkıp karşıma evet böyle bir halt yedim. Helal be delikanlılık yaptı der hiç olmassa senden nefret etmezdim sen beni böyle yaparak salak yerinede koydun dedim saçmalamaaaaa demekle yetindi..

İşte aklı sıra savunma yapıyor. Okuduğumu yanlış anlamışım. Cumadan beri konuşmuyorum böyle yapıp trip atarak ve sürekli bu konuyu gündeme getirdiğim için onu yapmamış yapmazmışta ama aldatmaya teşvik ediyomuşum gülermisin ağlarmısın.. Perşembe günü görecek o teşvikide aldatmayıda...
Boyle triplerden aldatmaya tesvik olsaydi benim kocam olurdu.
(Asla buyuk konusup yapmaz demiyorum) sevgilinin iddiasi komik yani.
Valla triple kalmazdi benim tepkim herhalde. Komsunun kiziyla bile cim li konustu diye neredeyse yuzugu avucuna koyup gidecektim yanlis kisiye takmissin diye Ki ap acik aldatmis adam seni.

Yuzune tukurmedigine dua etsin

Canım aynı soruyu bende sordum bu kadının kocasıda aynı işyerinde. Kadın herkesle bu şekilde konuşuyorsa kocası ne biçim erkek..! Yanında herkesle canımlı cicimli konuşmasına sesini çıkartmıyor? Nasıl bir mide var bu adamda. Ben senin yanında birine canım desem sen ne tepki verirsin ?
Bana desenki delikanlı gibi çıkıp karşıma evet böyle bir halt yedim. Helal be delikanlılık yaptı der hiç olmassa senden nefret etmezdim sen beni böyle yaparak salak yerinede koydun dedim saçmalamaaaaa demekle yetindi..

hoş karşılanmayacak anlayışlı davranması imkansız bir durum..çevremde böyle bir şey olsa hiçte normal bunlar demem...dediğim gibi ciddi adımlar atmadan önce iyice aslını öğren..

Boyle triplerden aldatmaya tesvik olsaydi benim kocam olurdu.
(Asla buyuk konusup yapmaz demiyorum) sevgilinin iddiasi komik yani.
Valla triple kalmazdi benim tepkim herhalde. Komsunun kiziyla bile cim li konustu diye neredeyse yuzugu avucuna koyup gidecektim yanlis kisiye takmissin diye Ki ap acik aldatmis adam seni.

Yuzune tukurmedigine dua etsin

Perşembe günü havaalanında bende aynısını yapıcam. Koyucam yüzüğü avucuna bana değil başka birine takman lazımmış geri döndüğünde benim değil onun yanına gidersin yüzüğüde takarsın diycem...

Perşembe günü havaalanında bende aynısını yapıcam. Koyucam yüzüğü avucuna bana değil başka birine takman lazımmış bunu geri döndüğünde benim değil onun yanına gidersin yüzüğüde takarsın diycem...
Birde gozunu korkut.
Bakalim kocasinin haberi varmiymis karisinin herkezle boyle konustugunun, kocasi ile konustugumda onuda anlayacagiz de. 3,5 atsin adam.

Şimdi iş için yurt dışındayız. Ben perşembe günü dönücem o bir hafta daha burda yurt dışında kalmak zorunda. Havaalanında ona mesaj atıp herşeyin bittiğini döndüğünde beni değil o şişko ve büyük kadının yanına gitmesi gerektiğini söylüycem.
Yazık ya gerçekden yazık nedir bu erkeklerden çektiğimiz. Yine bir mutluluğu bozan hemcinsimiz oldu. Boşuna demiyorlar. Allah ayırmaz kullar araya girer diye

canım senin sevgilin kusurlu kadını niye suçladın şimdi .kadının arkasından şişko yaşlı diyen senin arkandan zayıf tecrübesiz der.ayrıca kadın güzel top model çıtır olsa aldatılmayı haketmiş mi olacaktın.bu iş su götürmez bir gerçek ayan beyan aldatılmışsın kadının tipi yaşı önmeli değil.şimdi kendini şanslı say oh de bırak dinleme.

Back
X