Evet sonuç olarak ben perşembe günü türkiyeye dönmek için havaalanına giderken nişanlım defalarca aradı cevap vermedim. En son sms yolladı seni havaalanına götürmek için aramıştım tabiki sms inede cevap vermedim. Gittim bagaj teslim ettim bir bakdım gelmiş. Ne yüzle geldin ne için geldin dedim seni yolcu etmek için dedi. Ben seni zaten yolcu ettim görmek dahi istemiyorum ama gelmen iyi olmuş Türkiyeye döndüğünde o hatunun yanına gidersin ha bu arada yüzüğüde çıkartıp verdim eline al bunuda ona takarsın iğrenç hayatınızda artık kim kimlr ne durumda olur bilemem ama yolun açık olsun sanmaki burda bitecek döndüğümde gidicem şirkete bakalım o hatun benimlede canımlı cicimli aşkımlı konuşacakmı yada kocası ne diycek bu konuşma şekline dedim... Ne yapmaya çalışıyorsun bana inanmıyormusun dedi Hayır ben söyleyeceğimi dedim hoşcakal dedim ve geçtim içeriye.. Defalarca aradı sms whatsapp yazdı cevap vermedim bugün itibariylede numaramı değiştim....
Ha bu arada ex nişanlımın telefonuna bir program yükledim şimdi tüm sms mesaj whatsapp yazışmaları benim pc me geliyor.. Onlarıda kontrol edip ex nişanlım türkiyeye döndüğünde hepsi ofisteyken gidip ortağına okutucam...