Bana bir akıl verin :(

Birde gozunu korkut.
Bakalim kocasinin haberi varmiymis karisinin herkezle boyle konustugunun, kocasi ile konustugumda onuda anlayacagiz de. 3,5 atsin adam.

canım bence konu sahibi evli olsa olayı deş derim de şimdi zaten bir bağı yok hadi size iğrenç ilişkinizde mutluluklar desin arkasında bakmadan kaçsın derim ben.

Evli kadın 'özledim aşkım' diyor, kadın tam bir o.....

Ben o işyerine gider, rezil ederdim ikisini de...

Ne rezil insanlarmış bunlar ya, iyi ki gördün de o mesajları, adamın gerçek yüzünü görmüş oldun.

Sakın ama sakın inanma.

kullanılacak mal bulursa biri onun güzel çirkinliğine bakmaz tepe tepe kullanır .yok güzel degilmişte .nice adamlar var gül gibi karıları dururken yaslılarla beraberler

Ben sadece fikirlerinizi ve birazda olsa yazışarak içimi boşaltmak isdedim.
Farkındayım tabiki acıda olsa aldatıldığımın. 5 yıl az bir zaman değil verdiğim onca emek ve değer boşa gitti.. Evet bir arkadaşım yazmış iğrençlik aileninde içine bu kadar girmiş. Doğru ama kendimi belki avutma belki belki belki bilemiyorum bu duyguyu ama iki aya evlenecektik iyiki erken çıktı ortaya diye avutuyorum kendimi.. 2 gün sonra ( neden 2 gün bekliyorsun diyecek olanlara şu an yurt dışındayız iş için ben dönücem o kalıcak 1 hafta daha. Bu arada olayın olduğu günden beride aynı otelde kalıyorduk ben başka bir otele yerleştim iş görüşmeleri dışında görmüyorum onu) o yüzüğü eline verip git bunu ona tak geri geldiğindede onun yanına git iğrençliğinizle mutlu olun diyip basıp gidicem..

Yaklaşık 5 senedir bir birlikteliğimiz var ve 6. ayda doğum günümde yüzük takdı bana ve tüm aile biliyordu bir tek babam bilmiyordu ve babamla tanıştı..
Bir kaç gün önce onun telefonuyla bir görüşme yapmam gerekti konuşurken whatsapp da bildirim geldi bende istemsizce bakdım. Mesajları okuyunca şok oldum surat asmaya başladım neyin var dedi ve söyledim ona bunu inkar etti. Ver telefonunu dedim o ara silmiş tüm yazışmaları. Sanamı gördüğümemi inanayım dedim. Ya sen görürsün yanlış anlarsın diye sildim dedi bende asıl şimdi yanlış anladım dedim.. O kişi ortağının karısı ve aynı işyerinde çalışıyorlar çünkü şirketin muhasebeciliğini yapıyor.. imkansız öyle birşey olması o kadın şişman benden 5 yaş büyük bilirsin hoşlanmam öyle insanlardan. Ee sana özledim aşkım diye yazmış dediğimde o kadın herkesle o şekilde konuşuyor sadece bana değil ben seni aldatmadım aldatmam asla.. Herşeyin üzerine yeminler ediyor getir kurana el basayım diyor sevdiğini söylüyor ama okuduklarım? Neye inanıcam napıcam ben?
kesınlıkle ınanma gördügüne inan yalan söylüyo bellı askım nedır yahu sen kımsınde askım dıyosun kadına bak bence daha cok kurcala arastır var bunlarda bıseyler :duduk::sinirli:

Yahu heheh..
Töbe hala neye inanacağınızı mı düşünüyorsunuz hanımefendi..
O kadın herkesle öyle konuşuyomuş da muş.. :halay::KK70:

vay bee artık gözümüzle gördüğümüzü nile inkar eder hale gelmiş erkekler. kocası bilyormuymuş herkesle aşkımlı konuştuğunu. miş miş muş muş.

Evet sonuç olarak ben perşembe günü türkiyeye dönmek için havaalanına giderken nişanlım defalarca aradı cevap vermedim. En son sms yolladı seni havaalanına götürmek için aramıştım tabiki sms inede cevap vermedim. Gittim bagaj teslim ettim bir bakdım gelmiş. Ne yüzle geldin ne için geldin dedim seni yolcu etmek için dedi. Ben seni zaten yolcu ettim görmek dahi istemiyorum ama gelmen iyi olmuş Türkiyeye döndüğünde o hatunun yanına gidersin ha bu arada yüzüğüde çıkartıp verdim eline al bunuda ona takarsın iğrenç hayatınızda artık kim kimlr ne durumda olur bilemem ama yolun açık olsun sanmaki burda bitecek döndüğümde gidicem şirkete bakalım o hatun benimlede canımlı cicimli aşkımlı konuşacakmı yada kocası ne diycek bu konuşma şekline dedim... Ne yapmaya çalışıyorsun bana inanmıyormusun dedi Hayır ben söyleyeceğimi dedim hoşcakal dedim ve geçtim içeriye.. Defalarca aradı sms whatsapp yazdı cevap vermedim bugün itibariylede numaramı değiştim....

Ha bu arada ex nişanlımın telefonuna bir program yükledim şimdi tüm sms mesaj whatsapp yazışmaları benim pc me geliyor.. Onlarıda kontrol edip ex nişanlım türkiyeye döndüğünde hepsi ofisteyken gidip ortağına okutucam...

Evet sonuç olarak ben perşembe günü türkiyeye dönmek için havaalanına giderken nişanlım defalarca aradı cevap vermedim. En son sms yolladı seni havaalanına götürmek için aramıştım tabiki sms inede cevap vermedim. Gittim bagaj teslim ettim bir bakdım gelmiş. Ne yüzle geldin ne için geldin dedim seni yolcu etmek için dedi. Ben seni zaten yolcu ettim görmek dahi istemiyorum ama gelmen iyi olmuş Türkiyeye döndüğünde o hatunun yanına gidersin ha bu arada yüzüğüde çıkartıp verdim eline al bunuda ona takarsın iğrenç hayatınızda artık kim kimlr ne durumda olur bilemem ama yolun açık olsun sanmaki burda bitecek döndüğümde gidicem şirkete bakalım o hatun benimlede canımlı cicimli aşkımlı konuşacakmı yada kocası ne diycek bu konuşma şekline dedim... Ne yapmaya çalışıyorsun bana inanmıyormusun dedi Hayır ben söyleyeceğimi dedim hoşcakal dedim ve geçtim içeriye.. Defalarca aradı sms whatsapp yazdı cevap vermedim bugün itibariylede numaramı değiştim....

Ha bu arada ex nişanlımın telefonuna bir program yükledim şimdi tüm sms mesaj whatsapp yazışmaları benim pc me geliyor.. Onlarıda kontrol edip ex nişanlım türkiyeye döndüğünde hepsi ofisteyken gidip ortağına okutucam...
Akıllı güçlü kizmissin vesselam :nazar:

Valla helal olsun sana. Çoğu kadın inanmak ister ve susar otururdu.

Ewet ortağına okutman çok güzel olacak. Bravo sana.

Hadi salağa yatıp kadının herkesle aşkımlı cicimli konuştuğunu kabul edelim, peki nişanlı adamın cevaben ''bende özledim, bir yanım eksik'' yazmasının aldatma dışında bir açıklaması olabilir mi?

yürü be tuğçe kim tutar seni. :KK9:
yeminle çok takdir ettim seni.
helal olsun, akıllı kızsın.

Utanmaz kadına bak ya evli bir de.yanına bırakma bunu onun. Senin olacak yuvanı yıktı ( nişanlın izin vermese yapamazdı )

Back
X