• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl verin

sehavet1982

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
28
12
3
43
Arkadaşlar Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım ve öncelikle hepinize iyi günler diliyorum, ve bir konuda yardımınızı istiyorum.
5 yıldır devam eden bir ilişkim var ancak benim ailem ilişkiyi bilmesine rağmen erkek arkadaşımın ailesi bilmiyor.Son 2 yıldır beraber yaşıyoruz ailem başka şehirde ve yılda 1-2 kez beni ziyarete gelirler 10-15 günlüğüne.Sorun şu ki;onlar geldiğinde erkek arkadaşım kendi ailesinin yanına gidiyor(onun aileside başka şehirde) ancak kendi ailesinin yanında mutsuz olduğunu ve rahat çalışamadığını söylüyor(kendisi evde pc üzerinden çalışır). şu anda ailem burada ve erkek arkadaşım bana telefonla konuşurken bu aile-ziyaret işlerini geldiğimde konuşmamız lazım böyle olmuyor dedi.Benim tahminim(ki buna hakkı yok) gelmesinler yada daha az kalsınlar diyecek. Ben bunu kabul edemem etmem,onlar ailem o sadece sevgilim.Şimdi bana bir akıl verin ne yapmam gerek. Ama lütfen ayrıl falan demeyin onu yapmayı biliyorum ama yıllarım ve emeğim var.:KK43:

Arkadaşlar Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım ve öncelikle hepinize iyi günler diliyorum, ve bir konuda yardımınızı istiyorum.
5 yıldır devam eden bir ilişkim var ancak benim ailem ilişkiyi bilmesine rağmen erkek arkadaşımın ailesi bilmiyor.Son 2 yıldır beraber yaşıyoruz ailem başka şehirde ve yılda 1-2 kez beni ziyarete gelirler 10-15 günlüğüne.Sorun şu ki;onlar geldiğinde erkek arkadaşım kendi ailesinin yanına gidiyor(onun aileside başka şehirde) ancak kendi ailesinin yanında mutsuz olduğunu ve rahat çalışamadığını söylüyor(kendisi evde pc üzerinden çalışır). şu anda ailem burada ve erkek arkadaşım bana telefonla konuşurken bu aile-ziyaret işlerini geldiğimde konuşmamız lazım böyle olmuyor dedi.Benim tahminim(ki buna hakkı yok) gelmesinler yada daha az kalsınlar diyecek. Ben bunu kabul edemem etmem,onlar ailem o sadece sevgilim.Şimdi bana bir akıl verin ne yapmam gerek. Ama lütfen ayrıl falan demeyin onu yapmayı biliyorum ama yıllarım ve emeğim var.:KK43:

home ofis çalışıyorsa evin bi odasını ona ayır orda çalışsın, ailenede çalışıyor dersin, bi ortayol bulunur yani, ailenin yanında çalışamadığı için mi kendi ailesinin yanına gidiyor?

Aileniz birlikte yaşadığınızı biliyor mu?
Ayrılmayı bilmiyor musunuz? Bi kere yapınca alışıyor insan.:işsiz:
Ayrılan herkes emektar zaten size özgü birşey değil.
benim ailem biliyor onunki bilmiyor ayrıca her zaman o kadar kolay olmaz ayrılmak öncelikle çözüm bulmaya çalışmak gerekmezmi

home ofis çalışıyorsa evin bi odasını ona ayır orda çalışsın, ailenede çalışıyor dersin, bi ortayol bulunur yani, ailenin yanında çalışamadığı için mi kendi ailesinin yanına gidiyor?
Yok benim ailemle karşılaşmamak için gidiyor rahat edemediği keni ailesinin evi

benim ailem biliyor onunki bilmiyor ayrıca her zaman o kadar kolay olmaz ayrılmak öncelikle çözüm bulmaya çalışmak gerekmezmi
Tabiki çözüm üretmek gerekir. O lafınıza yönelik öyle dedim. Ama siz evli değilsiniz ki size bu konuyu konuşmalıyız diye komut veriyor?
Ailem onlar elbet gelecek, ayda yılda bi geliyorlar zaten deyip evleri ayırmayı teklif edin. Bakalım ne yapacak

Tabiki çözüm üretmek gerekir. O lafınıza yönelik öyle dedim. Ama siz evli değilsiniz ki size bu konuyu konuşmalıyız diye komut veriyor?
Ailem onlar elbet gelecek, ayda yılda bi geliyorlar zaten deyip evleri ayırmayı teklif edin. Bakalım ne yapacak
Açıkçası bu benimde aklıma gelmiyor değil

evliyken bile yapabileceği bir dert değilken, sevgilimin hiiiiç hiiiç evime gelen ailemi dert edebileceğini sanmıyorum.Böyle bir şansı olmaz, olmamalı.

Senede 2 defa ailesini de gormus oluyor işte niye huysuzluk yapıyor ki
Hayır, o nerdeyse her hafta sonu zaten gidiyor ailesinin yanına benim kızdığım bu, kendi her hafta giderken beni yanlız bırakırken mesele yok benimkiler gelimce "konuşalım" demesi beni ayar ediyor

Ama bu beni hatam değilki bana kalsa kalsın benim ailem biliyor zaten,o yanyana gelmemeye çalışıyor
O zaman durum farklı tabi cnm ben ailen bilsede onlar oradayken kalmasını istemiyorlardır diye düşündüm yani mecburiyetten gittiğini! Eğer durum böyleyse tabi ki de bu konuda ailenin eve gelmemesini falan isteyemez saçma olur

Benim ailemle karşılaşmak istemiyor, kendi evinde neden rahatsız onu bilmiyorum

işte hiç sebebini sormadın mı ailemle neden karşılaşmak istemiyorsun diye, ailenden neden rahatsız oluyor, yarın bi gün evlenince de mi böyle yapcak

Bu ilginç işte. Neden haklı yani soruyorum çünkü benim görmediğim bir açıdan bakıyor olabilirsiniz
rahatsız oluyor ailesinin yanında ve iş için evde olmak istiyor.neticede sevgilisiniz ve aynı evi paylaşıyorsunuz bunu dile getirme hakkı var.başka çözümler bulun bence

Back
X