- 18 Ekim 2016
- 28
- 12
- 3
- 43
- Konu Sahibi sehavet1982
O bu güne kadar hiç evlilik lafı etmedi, bende beni çok rahatsız eden bi durum olmadığı için ses çıkarmadım. Evet dediğiniz doğru çok çok değerli ancak ailesine neden söylemediğini yada söyleyemediğini bilmemek beni evli olmayışımızdan daha fazla rahatsız ediyor. Evet ayrılmak için dünya kadar nedenim var ama bir şekilde olmuyor alışkanlık diyebilirsiniz, yada başka bir şeydir bilemiyorum. Sonuçta gitmesini istemiyorum ve gitmekte istemiyorum ama ailem onlar benim. Ve hayır "sadece sevgilim,eşim bile değil" derken küçümsemedim. Yanımdaki sıfatı kendisine hissettiğim şeylerden daha önemsiz ama kendisine hissettiklerim aileme hissettiklerimden de, "aile" sıfatından da daha değersiz.Ayrılın demiyorum, evlenin diyorum, olmaz mı?
Neden evlenmiyorsunuz?
Birlikte yaşıyorsunuz ama "sadece sevgilim, eşim bile değil" diye küçümsüyorsunuz. O halde birlikte yaşamak neden?
Bence sevgili bile olsanız birlikte yaşadığınıza göre gayet de değerli olmalı.
Adam aileniz her geldiğinde evinden gitmek durumunda kalıyor, ben de olsam laf ederdim. Ama kendi ailesi bilmezken sizin ailenizin bilmesi de bir tuhaf. Ayrılmak için nedenleriniz var ama erteliyor gibisiniz.