Bana bir beyaz yalan bulun

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Sevgili kk üyeleri. Size yine ihtiyacım var ama lütfen ona ne ne karışıyo diye yorum yapmadan sadece bana beyaz yalan bulabilecek arkadaşlarım yardımcı olsun bana. Yarın bir iş görüşmesine gidicem bi org ajansı fuarlara falan organizasyon yapıp hpst ve hostesleri yönlendiriyorlar ofiste sekreterlik yapıcam host hostesleri yönlendiricem falan eğer olursa. Erkek arkadaşıma anlattım o hostlar sarkıntılık terbiyesizlik yaparsa aramızda sorunlar olur sen bilirsin ne istiyosan yap dedi sitemli. Ama benim bu işe ihtiyacım var ve tanıdık vasıtasıyla yönlendirildim. Şimdi sizden ricam bana yardım etmeniz. Erkek arkadaşımı arıycam ajansla görüştüm hostlarla ve hosteslerle falan muhattap olmıycam diycem ama bunu nasıl diyebilirim?

ama hostlarla ve hosteslerle muhattap olacaksınız.? madem sorgulamayın demişsiniz..

ajansla görüştüm hostlarla ve hosteslerle falan muhattap olmıycam diyeceksiniz. beyazı siyahı yok bu yalan ancak bu şekilde söylenir.

Tam olarak yüz yüze mi internet üzerinden mi muhattap olucam bilmiyorum. O yüz yüze muhattap olmamı istemiyor. Bir yalan bulmalıyım ki gitmemi istememezlik yapmasın. Kimse benim cebime çıkarıp 850 lira koymayacak sonuçta.

beyaz yalan : Hiç kimse yalan söylememiştir

İşin dolayısıyla muhattap olman var, birde seviyeyi sınırı ortadan kaldırıp samimi olman var erkek arkadaşın heralde ikinciden rahatsız olacaktır. Sen kendini düzgün ifade edersen, erkek arkadaşın normalse ve sana güveniyorsa sorun yapmayacaktır. Yalan söylemek yerine açıklama yap. Yarın bir gün görür duyar ama beyaz yalandı neden terk etti diye konu açmamış olursun Birde onun sana herhangi bir konuda yalan söylemesini istermisin? Sırf seni üzmemek adına söyleyeceği yalan belki aslında senin için çok önemli. Sen her konuda dürüst davran ki, ondanda dürüstlük beklemeye hakkın olsun.

Bence yalana gerek yok, maasimi sen odeyeceksen senin istedigin isi yapayim o zaman dersin. Ben calismak zorundayim, is secme luksum yok, maasimi sen vermeyeceksen homurdanma kardes de. (zira boyle dusunuyorum) Baska insanlarla muhattap olsan ne olacak ki sekeri, tecavuz mu edeceklermis? Kapali bir odada kimseyle konusmadan yapacagin bir is yok ki, %90 meslekte insanlarla iletisim kurmak zorundasin.

İşte kadın aklıyla bişey bulalım diye sizlere soruyorum. Bunu yapıcağım içinde suçlu hissediyorum kendimi zaten

Ben olsam senin bana hiç mi güvenin yok diye sorardım ona?
Sarkıntılık edenlere güvenmiyorum derse de ben nasıl davranacağımı bilirim. Kimse bana yaklaşmaya cesaret bile edemez der konuyu kapatırdım..

yorum yapmıyorum

Yalana neden ihtiyaç duyuyorsunuz. Siz nerede nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmeyen veya hoşunuza gitmeyen bir tavır gördüğünüzde kendinizi koruyamayacak biri misiniz ?

Bu işe ihtiyacınız var. İş ortamını henüz görmediniz , daha kabul edilmediniz. Erkek arkadaşınız beğenmiyorsa bulduğunuz işi her ay sigortanızı alacağınız ücret değerinde yatıracak mı ve ek olarak maaşınızı ödeyecek mi ? Hayır.

Siz hayatınız için çabalar iken yanınızda olmayacak , destek olmayacak birinin ne işi var hayatınızda ? Önce bu soruyu sorun kendinize. Yalan aramayın. Doğru eğilmez , bükülmez.

erkekler muhatap olunmadan yapılan iş mi varmış tüm hostlarda gelip sana mı asılacakmış. bence sen yalan yerine ilişkini gözden geçir.

İşte bunu maalesef erkeklerimize anlatmak çok zor. Zira kendimizi korumayacağımızı falan sanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…