Bana bir çare yoksa terkedilecem.. =(

yasemi_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
120
9
38
35
Kızlar ya ben ne yapıyorum anlamadım.Öyle dönemlerim oluyor kki bu benmiyim diyorum.Sevgilimle normal havadan sudan konuşuyoruz ve o herhangi bir konu da bir şey anlatırken, ufak tefek şeyleri çoook büyütüp fazlasıyla çene yapıyorum.. Mesela iş yerinde şu bayan gelemicekmiş aradı rica etti onun işini yaptım diyor ben böylesi normal birşeye bile çook çoook tepki verebiliyorum..sanane niye yaptın bilmem ne ve yarım saat çene... yada arıyorum işim var kapatalım diyor akşamına trip.. ve her defasında ya yapma artık yeter diyor bende yaptıktan sonra pişman oluyorum ama hiçbirşekilde yine geri adım atmıyorum... Böyle davrananlar varmı acaba..? ne yapayım ben terkedilmeden... ?? :18:

Kızdığın seni sinirlendiren ya da bu şekilde taktığın bir olay olduğunda ona ulaşma,konuşma biraz sakinlemeyi bekle.Geçer zaten ki seninki de geçiyormuş bi müddet sonra.

Kızlar ya ben ne yapıyorum anlamadım.Öyle dönemlerim oluyor kki bu benmiyim diyorum.Sevgilimle normal havadan sudan konuşuyoruz ve o herhangi bir konu da bir şey anlatırken, ufak tefek şeyleri çoook büyütüp fazlasıyla çene yapıyorum.. Mesela iş yerinde şu bayan gelemicekmiş aradı rica etti onun işini yaptım diyor ben böylesi normal birşeye bile çook çoook tepki verebiliyorum..sanane niye yaptın bilmem ne ve yarım saat çene... yada arıyorum işim var kapatalım diyor akşamına trip.. ve her defasında ya yapma artık yeter diyor bende yaptıktan sonra pişman oluyorum ama hiçbirşekilde yine geri adım atmıyorum... Böyle davrananlar varmı acaba..? ne yapayım ben terkedilmeden... ?? :18:

Bir güvensizlik problemi yaşadınız da mı böyle oldu yoksa hiçbir sebep yokken mi böylesiniz ? Çünkü sanki erkek arkadaşınıza güvenmiyormuş gibi bir hava sezinledim

Hayatindaki sorumluluklardan mi kaciyorsun? Kendi hayatini kontrol edemedigin an baskalarinin hayatini kontrol etmeye baslarsin.

ciddi bir ilişkiyse ileriye dönükse sevgilinden destek iste.

Bende asabi ve sinirlenince ne söylediğini bilmez biriydim ve sevdiğim adamı çok kırardım Allah razı olsun onun desteği ile düzeldim

böyle olmamızın nedeni var eskilerde yaşanmış seyler yatıyor altında ...

Ve ne olursa olsun özür dilemeyi bil hatalıysan gerekirse haksızsanda özür dilemesini bil. ( haklıysan ve tekrarlanacak bir hataysa adım atma )

İki dakika sonrasında ne olacagımızı bilmediğimiz dünyada kırmaya değmez şekerim benden tavsiye :1:

Senin tartistigin seyler sanirim daha cok kiskanclikla ilgili.tek ornek vermissin ama oyle sezinledim.hele de is konulariyla ilgili bu tur seylere tahammulum yoktur.belli sinirlarda kiskancligi tolere edebilirim ama is konusunda asla!hele de bu kisi sevgili sifati tasiyorsA.bu insan belki kaldirir bir yere kadar ama herkes bu kadar sakin olmayabilir.bence kendini dizginlemeyi ogren.

kendıne bı ugras bul..sevgılını dusunmeye vaktın olmasın..böylece soyledıgı seylerı kafanda buyutemezsın..

Bir güvensizlik problemi yaşadınız da mı böyle oldu yoksa hiçbir sebep yokken mi böylesiniz ? Çünkü sanki erkek arkadaşınıza güvenmiyormuş gibi bir hava sezinledim

ya çoğu ilişkide olduğu gibi kısa bir ayrılık dönemi yaşadık. Onun etkisi mi diye düşünüyorum ama çook oldu şimdi de mutluyuz. güven konusunda da sevgilimin bu zamana kadar bir yanlışını görmedim. tlfnu falan beraber olduğumzda hep masa üstündedir gizli saklısı yoktur

evet çalışıyorum hemşireyim

Eee ne güzel işte kafan da dolu niye çocuğa sarıyosun öyle. Valla anlatınca boş boş evde oturuyosun sandım. Bence konuş bunu erkek arkadaşınla sen dır dır yapmaya başlayınca telefonu kapasın :)

bende böyleyim yani ortada hiç bişey yokken başlarım dır dır etmeye. tabi çocuk bıkmıştı artık benden en sonunda anlaştık ben konuşurken o susuyo çünkü ben 5 dakika sonra ne kadar saçma bir şey yaptığımı farkediyorum özür diliyorum. o şekilde çözdük tabi bende artık kendimi tutmaya çalışıyorum başka bir şeyle uğraşıyorum o şekilde çözdük.

Hayatindaki sorumluluklardan mi kaciyorsun? Kendi hayatini kontrol edemedigin an baskalarinin hayatini kontrol etmeye baslarsin.

nedeniniz kıskanclık- guvensizlik ne olursa olsun bu yorum cok temel bir meseleye deginmis bence.
eger sizi gercekten supheye dusurecek bir davranısı yoksa kendi hayatınıza odaklanarak sorunu cozebilirsiniz...

ya çoğu ilişkide olduğu gibi kısa bir ayrılık dönemi yaşadık. Onun etkisi mi diye düşünüyorum ama çook oldu şimdi de mutluyuz. güven konusunda da sevgilimin bu zamana kadar bir yanlışını görmedim. tlfnu falan beraber olduğumzda hep masa üstündedir gizli saklısı yoktur

O zaman boşuna eziyet ediyorsunuz kendinize. Başka şeylerle oyalanın olumsuz şeyler düşünmeyin. Zaten bir şey yapıcak olan insan siz kısıtlasanız da yapar

Hayatının merkezine onu almışsan bu şekilde hissetmen, triplere girmen çok normal. Kendine zevkli uğraşlar, önemli hedefler bulmalısın. Onun kadar önem verdiğin başka şeyler olursa daha iyi rahat ve mutlu olacağını düşünüyorum.

bunun altında başka bişey olmalı. erkek arkadaşına güvenini yitirmişsin sen bilinçaltın ona göre çalışıyor bilincin de mantıksız davranıyosun diyor kendinle kavga ediyosun bu yüzden ama bu tek başına aşabileceğin bir şey değil erkek arkadaşınla bunu güzel güzel konuş o en azından bir süre işim var kapatalım demesin sen de mesela işi olabileceği saatler arama. arayıp da sinirini bozma sonra ara. ikiniz de karşılıklı biraz fedakarlık gösterin.

Umursamayin. Sevgiliniz zaten gizlencek seyler yapsaydi anlatmazdi degil mi?
Sizin cevrenizde de bir suru erkek vardir muhakkak. Lutfen boyle basit seyler icin sevgiliniz kalbini kirip birbirinizi yipratmayin.
Zaten ben inaniyorum eger baska birisi olursa kadinlar hisseder.
Allah mesut etsin. ;)

Kendini frenlemeyi bil , oan ona kizacakken daha sonradan
Pisman olacagini aklina getir , ben oyle yapiyorum mesela.

Ve boylelikle cenemi tutuyorum , yoksa senin gibi en ufak seye
Sinir olurum . Ki eskiden cogu kez o hatayi bende yaptim
Olur olmaz hersey icin laf soktum , tartistim!!
Trip attim ..
ama daha sonradan pisman olup ozur diliyordum en azindan
ama sanirim sen bunuda yapamiyosun...

Tam triplenecegin zaman aklina pismanliklarini getir ,ise yariyor... ]

Back
X