- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 35
Senin yaptığın herşeye burnunu sokmak. Ben evli olduğur halde eşimin iş hayatına karışmam. Günün nasıl geçti diye sorarım o anlatır ben dinlerim stresini almak içinKızlar ya ben ne yapıyorum anlamadım.Öyle dönemlerim oluyor kki bu benmiyim diyorum.Sevgilimle normal havadan sudan konuşuyoruz ve o herhangi bir konu da bir şey anlatırken, ufak tefek şeyleri çoook büyütüp fazlasıyla çene yapıyorum.. Mesela iş yerinde şu bayan gelemicekmiş aradı rica etti onun işini yaptım diyor ben böylesi normal birşeye bile çook çoook tepki verebiliyorum..sanane niye yaptın bilmem ne ve yarım saat çene... yada arıyorum işim var kapatalım diyor akşamına trip.. ve her defasında ya yapma artık yeter diyor bende yaptıktan sonra pişman oluyorum ama hiçbirşekilde yine geri adım atmıyorum... Böyle davrananlar varmı acaba..? ne yapayım ben terkedilmeden... ?? :18:
Destek olmaya çalışırım.sende aşırı kıskançlık var iyi değil.ilişkine zarar verirsin düzeltmeye calıstıkca arap savına döner. Seni sevdiğine inanıyorsan bence rahat bırak sürekli zırt pırt arama bırak o arasın