• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir çıkış yolu gösterir misiniz?

hakikaten ne 14 müş yahu.. "14'ün laneti" üzerine olmuş konu sahibi :53:

doğru olduğuna inanmak istemiyorum :53:

öncelikle doğru olduğunu varsayarak ; kaç kendini kurtar diyorum ...
3.sınıftaymışsın.. okulu uzatmadan bitir, mesleğini eline al , 1+1, 1+0 Allah ne verdiyse tut başka şehirde yaşamaya çalış.
maazallah bu ailenin içinde her an başına bişi gelme ihtimali var.
sıyrılıp da normal bir hayat yaşayabilirsen :46:

şimdi ikinci versiyon ;

14.ün laneti... arada başka yaş sallasaydın ve de yazarken "bi de" "bi de" demeden anlatsaydın daha inandırıcı olabilirdi.. ya da aksiyon sayısını 10.lu sayılardan 2-3 adet kadar tadında bıraksaydın... :37:

doğru olduğuna inanmak istemiyorum :53:

öncelikle doğru olduğunu varsayarak ; kaç kendini kurtar diyorum ...
3.sınıftaymışsın.. okulu uzatmadan bitir, mesleğini eline al , 1+1, 1+0 Allah ne verdiyse tut başka şehirde yaşamaya çalış.
maazallah bu ailenin içinde her an başına bişi gelme ihtimali var.
sıyrılıp da normal bir hayat yaşayabilirsen :46:

şimdi ikinci versiyon ;

14.ün laneti... arada başka yaş sallasaydın ve de yazarken "bi de" "bi de" demeden anlatsaydın daha inandırıcı olabilirdi.. ya da aksiyon sayısını 10.lu sayılardan 2-3 adet kadar tadında bıraksaydın... :37:

Burda kimseyi kandırma gibi bi çabam yok, o yaşı geçtiğimi düşünüyorum. Ki yalandan herşeyden daha çok nefret ederim. İnandırıcılık kısmına gelince, yazıyı tamamen düşünmeden yazdım, aklıma geldikçe. Yani bu yazdıklarım tamamen bi iç dökmesi, edebiyat yapmaya çalışmıyorum.

hakikaten ne 14 müş yahu.. "14'ün laneti" üzerine olmuş konu sahibi :53:

Herşey ben 14 yaşımdayken olmadı. Gerçekle 14 yaşında yüzleştim. Bunun sebebi annemin başka adamla aşk yaşadığını öğrendiğimde anneme acı verici bir mektup yazmış saklamıştım, tabi annemin eline geçti o mektup. Ondan sonra bana kendi annesinin yaşattıklarına rağmen hiçbir zaman onu böyle üzmediğinden girip hayatımın en berbat konuşmasını yapmıştı. 14 yaşa bu kadar takılmamın asıl nedeni ben daha bunlarla yüzleştiğim halde böyle acı çekiyorum ama 14 yaşında tecavüze uğrayan kuzenim neler hissetmiş olabilir hayal bile edemiyorum, benden çok daha güçlü olduğu kesin.

Uzman yardimi almalisin. Baska caren yok.butun bunlari bir bunye kaldiramaz Allah korusun ileriki yaslarda yasadiklarinin bilinc altina yetlesmis olmasi seni kotu arkadaslik hayatinda yapacagin pismanliklara itebilir. Bunun ruhunun guclu olmasi icin mutlaka bir prfsr psikolog yardimi almalisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ne yahu valla kafam karıştı Nuri Alço filmlerini abartı bulurdum ama bu aşmış yani kimin eli kimin cebinde belli değil ailede adam akıllı kimse yok yani toparlamaya çalışırsak. Anneanneniz o yaştan sonra yasak ilişki yaşıyor teyzeniz doğuyor ve babasını başkası olduğunu yeni öğreniyor ee bu arada dedeniz nerede çocuğu nasıl kabullenmiş o da gerçek babası kendisi mi sanıyormuş. Bu üvey teyze boşandı geldi bir de beyin kanaması geçirdi, kızı da yani kuzeniniz halasının kocasının tecavüzüne uğradı, ama şikayet yok bir şey yok üstü kapatıldı. Kaç yaşında ki kuzeniniz tecavüze uğruyor yahu teyzeniz kaç yaşındaki zaten kuzeniniz kaç yaşında olsun. Anneanneniz 70 yaşında olsa 40 yaşında doğurmuş olsa teyzeniz ancak 30 yaşındadır kızı da ancak 10 yaşlarındadır bu yaşta mı uğradı tecavüze :27: Ha bir de yengeniz de öz babasının tecavüzüne uğramış ve bunu siz biliyorsunuz siz bildiğinize göre herkes biliyordur o zaman gizli bir şey değil baya baya aile biliyor yani. Haa dahası var anneniz babanızı amcanız ile aldattı başka var mı güzelim senaryo devamını da getir de bir yapım şirketine gönderelim kaç sezon dizi çıkar bu anlattıklarından tövbe Yarabbim yaa :27::37::37:

1. Evet dedem biliyor. Şöyle ki seneler önce dedemin içki sorunu vardı. Eve arkadaşlarını toplayıp karısına içki masası kurduran bi adammış dedem. Hala bile akıllanmaz alkol konusunda, yarı kaçıktır zaten dedem. Zamanında suçsuz yere hapis yatıp, içerde işkenceler görmüş, Ecevit afıyla çıkıp ölen abisinin boşandığı eski yengesiyle (anneannem) büyüklerin uygun görmesinden evlendiriliyorlar. Dedem içeri girmeden önce önceki evliliğinden küçük kızını bırak terkediyor eski karısı. E dedemde küçük kızla bi başına kalınca evlenmek istemiş. Neyse konuyu çok dağıtmadan dedem anneannemi sürekli döven çocuklarına şiddet uygulayan bi adammış zamanında. Hatta o bahsettiğim kız çocuğu küçük yaşta kendini asıp intihar etmiş dedemin zulmünden. İntihar olayından sonra dedem kendini iyice alkole veriyor. Eve topladığı arkadaşlarından biri bela olmuş anneannemin başına. Anneannem direnmiş en başta ama sonra bi umut sahip çıkar alır götürür beni diye hamile kalmış o adamdan. Adam tabi çekip gitmiş. Anneannem doğurduktan sonra dedem öğreniyor ama yapcak bişey yok, çocuğun günahı yok, kendi hatası da var. Öyle kabul etti. Ama senelerce ve hatta hala anneannemi aşağılar bu yüzden.

2. Anneannemin yaşını tam bilmiyorum 50küsür falan. Büyük teyzem 38 yaşında. Kuzenim şu an 17 yaşında. Kuzenimin baba tarafı olaya inanmadığı için kıza deli muamelesi yapıyorlar. İspat olmadığı için o adam hakkında yapılabilecek hiçbir şey yok şu an.

3. Evet tüm sülale biliyor ama ne yapılabilirki zamanında tepki gösterilmemiş. Ben şahsen o adamla konuşmuyorum. Bikaç ay önce annem babam yine boşanma diye tutturduklarında benim numaramı istemişti o adam, aklı sıra destek olacakmış manen. Annemin beni uyarma şeklini söylüyeyim, sülalenin ne düşündüğünü anlarsınız belki "aman kızım uzak dur, biliyorsun hastalığı var"

4. Annem babamı amcamla aldatmıyor. Bu tamamen amcamın kanının bozukluğu. Senelerdir annemin etrafında dolanıyor, "seviyorum" diyor ama uçkuruna çok düşkün bi pezevenk olduğunu askerlikte tuttuğu defterden iyi biliyorum. Ama bildiğim kadarıyla annem cinsel anlamda babamı hiç aldatmamış. Sadece "seviyorum" diyenle mesajlaşmalar falan filan. Annem sevgi ve ilgiye aç bir kadın. Bunu anlayabiliyorum gerçekten ama kabul edemiyorum.

5. Dalga geçmeniz, inanıp inanmamanız için yazmadım. Gerçi lanet olsun neden yazdım bilmiyorum da. Beni tanıyanlara içimi dökemiyorum. Kendi içimde boğuluyorum. Biraz rahatlamak istedim. Biraz düşüncelerime yön verecek insanlarla konuşmak istedim. Psikoloğa gidebilecek durumum yok.

Son düzenleme:
Uzman yardimi almalisin. Baska caren yok.butun bunlari bir bunye kaldiramaz Allah korusun ileriki yaslarda yasadiklarinin bilinc altina yetlesmis olmasi seni kotu arkadaslik hayatinda yapacagin pismanliklara itebilir. Bunun ruhunun guclu olmasi icin mutlaka bir prfsr psikolog yardimi almalisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de bundan korkuyorum. Fakat şu an psikolog yardımı alabileceğim durumum yok, öğrenciyim. Babamdan mümkün mertebe para istemeyecek kadar guruluyum. Devletin sağladığı imkanlarla geçiniyorum. Extra bi harcama yapamam yani. Bu yüzden ailevi sırlarımı burda paylaştım, yoksa ben de biliyorum bir psikologla paylaşmanın daha sağlıklı olacağını.

Back
X