Bana bir el atın noolur

Aslında onunla konuşuyoruz hani bi anormal durumumuz olsa falan diye ağzını arıyorum yani direk sormasamda ben seni her halinle seviyorum diyo ama göğüse bir ilgisi var

Bencede çoktan fark etmiştir. Ameliyat istiyorsanda nişanlının bilmesi gerek.
Benzer durumu yaşadım bende. Konuşunca rahat edeceksin. Laf bi gelsin oraya, gerisi gelir))
Sizin durum nasıldı yani ameliyat oldumuzmu? Konuyu paylaşınca tepkisi ne oldu. Ya ben çok çekiniyorum konuşmaya

aynı ben :deli:

Benımkıler limon gibi :KK53:

Bazen diyorm silikon taktırcam diye . Saçmala ben böyle çok sevıyorum der .

Birgünden bir güne dalga geçmez hatta ben geçerım senın memeler benden buyuk dıye.

Rahat ol . İstersen evlendıkten sonra silikon taktırırsın. Dünyanın sonu değil.

Olanda dert olmayanda:) gogsun oluncada bebeler emince deforme oluyo :) hihi ama meme memedir tabii disardan anlasilmio guzel bi sutyenle genc kiz memesi gibi oluyo :)))

Haa sen ilerde yaptir kisa zmn kalmis caninin derdine mi duscen hazirlik mi yapcan?

Kız sen nerdesin gözlerim aradı seni :KK19:

Konu sahibi dolgu kalıcı değil biraz pahalıya denk geliyor
Yinede dene tabiki
Birde direk nişanlınla paylaş açık açık
Göğüslerim küçük,silikon taksam olurmu falan filan de

Banlandım tabi ki kankaaaa
Döner dönmez el attım görüyorsun :KK19:

aynı ben :deli:

Benımkıler limon gibi :KK53:

Bazen diyorm silikon taktırcam diye . Saçmala ben böyle çok sevıyorum der .

Birgünden bir güne dalga geçmez hatta ben geçerım senın memeler benden buyuk dıye.

Rahat ol . İstersen evlendıkten sonra silikon taktırırsın. Dünyanın sonu değil.
Ya gerçekten bir ilişkide önemli değilmi göğsün olmaması?sonuçta adamın yumruğunu bile doldurmaz yani benimkiler:KK43: hele düz yatınca temelli gidiyor dümdüz bişe kalıyor çok afedersiniz bu sorun olmuyor mu :olamaz:

Kız sen nerdesin gözlerim aradı seni :KK19:

Konu sahibi dolgu kalıcı değil biraz pahalıya denk geliyor
Yinede dene tabiki
Birde direk nişanlınla paylaş açık açık
Göğüslerim küçük,silikon taksam olurmu falan filan de
Dolgu biraz idare etse yeter diyorum valla parasında değilim yeterki günü kurtarsın :KK34: hani hep derler ya evlenince büyür diye belki dolgu eriyene kadar azda olsa büyür diye kendimi kandırıyorum. Ah keşke sorabilsem ya ben çok utanıyorum bunu eksiklik görüyorum haliyle ona soramam :(

Dolgu biraz idare etse yeter diyorum valla parasında değilim yeterki günü kurtarsın :KK34: hani hep derler ya evlenince büyür diye belki dolgu eriyene kadar azda olsa büyür diye kendimi kandırıyorum. Ah keşke sorabilsem ya ben çok utanıyorum bunu eksiklik görüyorum haliyle ona soramam :KK43:
Sor sor çekinme
Açıkça söyle sor ne olacakki

Dolgu biraz idare etse yeter diyorum valla parasında değilim yeterki günü kurtarsın :KK34: hani hep derler ya evlenince büyür diye belki dolgu eriyene kadar azda olsa büyür diye kendimi kandırıyorum. Ah keşke sorabilsem ya ben çok utanıyorum bunu eksiklik görüyorum haliyle ona soramam :KK43:

Geciciyse yanlış. Bence seni olduğu gibi kabullenmeli . Ilk başta güzel görüp sonradan özelliğini yitirirse ilk gördüğü halini ister hep.. Ama konuşmalısın o illaki anlamıştır ama sizde fazla bir ozguvensizlik var sarılırken bile onu düşünüyorsunuz. Düğün gecesi bile aklınız orda olcak size bakıp aa ne kadar küçük deyip gulse bittiniz yani gibi:) nisanlınız illaki farkındadır küçüklüğünün. Ve şunu diyim kilo almayla hamilelikle büyüyor. Küçükte olsa göğüs varsa bence avantaj genç görünmeyi sağlıyor sarkma olmuyor ileri yaşlarda.

Ya gerçekten bir ilişkide önemli değilmi göğsün olmaması?sonuçta adamın yumruğunu bile doldurmaz yani benimkiler:KK43: hele düz yatınca temelli gidiyor dümdüz bişe kalıyor çok afedersiniz bu sorun olmuyor mu :olamaz:
Ne gibi bir sorun anlamadım kı .
Benım eşimde bir sorun olmuyor .
Dediğim gibi bizim alay konumuz mememın olmaması .
Meme harıcın vucxudum güzel kendıme guvenım sonsuz.
Ben pek sorun etmedım bugune kadar eşimde etmedi .

Şunu unutma 6 yıllık evlıyım çocugum yok . Memem buyumedı o evlenınce byuur dıyenlerı çok tınlama. Çocuk oldugunda belki buyur onun hakkında bısey dıyemem ama ellemeyle buyumuyo :)

Benimde küçük ama abartı bi küçüklük değil ona rağmen yaptırmayı düşünüyorum. Eşim de küçük değil ben beğeniyorum filan diyodu tabiki bence inandırıcı değil. Şimdi hamilelikte bayaa büyüdü geçen konuşurken evet büyük meme yakışıyormuş sana dedi :) bence her erkek büyük daha çok seviyo. Bide sende hiç yokmuş ben yerinde olsam yaptırırdım. Şahsen ben Doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum bu sefer net fikrim :)

Olmuyor. Benimkiler de çok küçük anlattığınız gibi aynı ama napym yani allah öyle yaratmış. Adamın elini doldurmayacak diye üzülüyum mu. Benimki hic takmadı bile böyle biseyi. Hatta ben demistim bi keresinde cok kucukler estetik mi yaptırsam diye hayır sen böyle güzelsin demişti.
Şimdi düğün öncesi buna takmayın bence. Evlendikten sonra siz de beyefendi de isterseniz yaptırırsınız

Geciciyse yanlış. Bence seni olduğu gibi kabullenmeli . Ilk başta güzel görüp sonradan özelliğini yitirirse ilk gördüğü halini ister hep.. Ama konuşmalısın o illaki anlamıştır ama sizde fazla bir ozguvensizlik var sarılırken bile onu düşünüyorsunuz. Düğün gecesi bile aklınız orda olcak size bakıp aa ne kadar küçük deyip gulse bittiniz yani gibi:) nisanlınız illaki farkındadır küçüklüğünün. Ve şunu diyim kilo almayla hamilelikle büyüyor. Küçükte olsa göğüs varsa bence avantaj genç görünmeyi sağlıyor sarkma olmuyor ileri yaşlarda.
Malesef haklısınız yıllarca özgüven eksikliğine sebep oldu göğsümün olmayışı . Arkadaşlarla konuşulurdu ben ortamlardan kaçardım ev oturmasına gitmezdim asosyal oldum çıktım bu hal bende çok ciddi problemlere sebep oldu. Hala nasıl evet dedim iş bu raddeye nasıl geldi bilmiyorum hiiç hazırlığımda yok ben değil başkası evlenecek sanki. . Tek derdim bu şu an . Ameliyat olsam silikon olduğunu anlar doğal durmaz ondan korkuyorum. Ki ameliyat olduğumu öğrense kıyameti koparır biliyorum. Beni sevdiğine eminim bu halimi de içinde ukte kalsa da kabullenir ama ona yetmemek beni kahreden. Beni ikna edene kadar çok uğraştı onu çok seviyorum ama eksiklik duygusu bunaltıyor bi psikoloğa görünücem belki derman olur.

Utanıyorum bunu konuşmaya , ilk o gece görsün diyorum ne olcaksa o zaman olsun .
Bi erkek heleki seni seviyorsa, ilk gecenizde ona mi bakar dersin? Bence bakmaz.. ayrica bakarsada baksin! Onun vucudu mukemmel midir sence?

Buarada bak mukemmel vucudu guzelligi vardir kadinin ozguveni yoktur. Kadin vardir balik ettir gogusler sarkmistir ama ozguveni vardir., ne yapar ne eder bi sekilde bunu belli ederse o erkek onu yalayip yutar:))bu konuda dertlenme bence..zmnla vucudunuza alisirsiniz ve isteklerinizi dile getirirsiniz.

Ne gibi bir sorun anlamadım kı .
Benım eşimde bir sorun olmuyor .
Dediğim gibi bizim alay konumuz mememın olmaması .
Meme harıcın vucxudum güzel kendıme guvenım sonsuz.
Ben pek sorun etmedım bugune kadar eşimde etmedi .

Şunu unutma 6 yıllık evlıyım çocugum yok . Memem buyumedı o evlenınce byuur dıyenlerı çok tınlama. Çocuk oldugunda belki buyur onun hakkında bısey dıyemem ama ellemeyle buyumuyo :)
Ama bana büyür dediler ellemeyle :/ yani sorun şu ay valla çok çekiniyorum da sormaya şimdi adamla sarılsam sırtüstü yattığımda ben dümdüzüm işte ona bişey dermi diyorum:KK43: benimde fiziğim iyidir kilolu değilim belim basenim kalçam uyumlu tek sıkıntım bu işte. Evde sütyensiz gezsem bildiğin oğlan çocuğu formundayım elini atsa çıkıntı yok neyi saracak bu adam :( bunlar sorun olmuyor mu işte

Iyi de siz böyle konuşmazsanız elinize bir şey geçmez.
Belki onun da kendince kompleksleri vardır belki penis boyunu falan dert ediyordur ama işte konusmadiginiz için bunu bilemezsiniz.
Adam belki küçük göğüs seviyor değil mi ?
Veya büyük göğüs seviyor bu onun için çok önemli.
Bunu öğrenmenin tek yolu da açıkça konuşmak.
Çok utanıyorum diyorsanız mesaj da bahsedin bana göre çok küçükler sen ne düşünürsün bu konuda vs.diye.

Back
X