Bana bir el atın noolur

Iyi de siz böyle konuşmazsanız elinize bir şey geçmez.
Belki onun da kendince kompleksleri vardır belki penis boyunu falan dert ediyordur ama işte konusmadiginiz için bunu bilemezsiniz.
Adam belki küçük göğüs seviyor değil mi ?
Veya büyük göğüs seviyor bu onun için çok önemli.
Bunu öğrenmenin tek yolu da açıkça konuşmak.
Çok utanıyorum diyorsanız mesaj da bahsedin bana göre çok küçükler sen ne düşünürsün bu konuda vs.diye.
Bencede msjlasmak en guzeli

Iyi de siz böyle konuşmazsanız elinize bir şey geçmez.
Belki onun da kendince kompleksleri vardır belki penis boyunu falan dert ediyordur ama işte konusmadiginiz için bunu bilemezsiniz.
Adam belki küçük göğüs seviyor değil mi ?
Veya büyük göğüs seviyor bu onun için çok önemli.
Bunu öğrenmenin tek yolu da açıkça konuşmak.
Çok utanıyorum diyorsanız mesaj da bahsedin bana göre çok küçükler sen ne düşünürsün bu konuda vs.diye.
Küçük sevmediğini biliyorum her erkek gibi ilgisi var ,beni ben olduğum için seviyormuş hep öyle diyor. Eski kafayım ben soramam ki o gayet rahat boyunu çapını enini anlatır gururla ben sustururum böyle yetiştik napıym rahat olamıyorum ona karşı

Canım açkça konuşup soracaksın
Bunda birşey yok
Onunla konuşamayıpta kimle konuşacaksın
Konuşunca rahatşayacaksı bak,demedi deme

Canım açkça konuşup soracaksın
Bunda birşey yok
Onunla konuşamayıpta kimle konuşacaksın
Konuşunca rahatşayacaksı bak,demedi deme
İşte istemem deyip benden soğursa diye endişem var . Benden kaynaklı bişe değil yaratılışım böyle ama belki daha iyisni isteyip hep gözü dışarda olacak of deli sorular napcam yaa.

Boyutuyla alakali bir fikir mutlaka olusmustur ama ilk gece birebir gordugunde tepkisine gore hareket edersiniz.Severse düsünmeyin biraz daha büyük mü olsaydi? Gibi birsey hissederseniz meme operayonu dunyanin sonu degil..Ama simdiden bu ameliyati olup keske yaptirmasaydin derse bu defa da yine huzursuz olursunuz.Bence o özel geceyi bekleyin ve tepkisini gözlemleyin ve mutlaka birlikte karar alin derim..
Meme ile ilgili düsüncelerime gelecek olursak..Bence olmali..Ne cok buyuk ne cok kucuk.Dik ve yeteri büyüklükte gögüs daha cezbedici bence karsi cinse göre..Spor yapin hanimlar yer cekimine yenilmiyoruzz! :KK66:

Ama bana büyür dediler ellemeyle :/ yani sorun şu ay valla çok çekiniyorum da sormaya şimdi adamla sarılsam sırtüstü yattığımda ben dümdüzüm işte ona bişey dermi diyorum:KK43: benimde fiziğim iyidir kilolu değilim belim basenim kalçam uyumlu tek sıkıntım bu işte. Evde sütyensiz gezsem bildiğin oğlan çocuğu formundayım elini atsa çıkıntı yok neyi saracak bu adam :KK43: bunlar sorun olmuyor mu işte
Bizde olmuyor .
Tabı bu sızde de olmucagı anlamına gelmıyor.
En güezli mesjlaşarak bu problemı dıle getırmek.

rezene çayı
İşte istemem deyip benden soğursa diye endişem var . Benden kaynaklı bişe değil yaratılışım böyle ama belki daha iyisni isteyip hep gözü dışarda olacak of deli sorular napcam yaa.
aynı düşünce beni de etkisi altına almıştı düğün öncesi. 4 ayım olsa o kafayla yaptırırdım. benim tanışma ile düğün arası 6 ay zaten:) rezene çayı fayda eder birde portakal yağı ile masaj demişlerdi. bitkisel şeylere sarmıştım.
şimdi ise aman iyi ki uğraşmamışım diyorum. azıcık kilo aldım hafif dolgunlaştılar gibi. bu halini daha bi sevdim. belki çocuktan sonra düşünebilirim tekrar bu konuyu. sende dert etme bunu. Allah başka dert vermesin.
eğer eşin olumsuz bir şey derse senin nasıl hoşuna gider bilemedim dert ettiğin şeye bak yaptırırız gider diyiver. adam bir de öz güvenine hayran olsun:)

Eşin olacak kişiden bu kadar çekinme derim ben her şeyi açık açık konuşabilmelisin sonuçta artık o senin ailen olacak . Sende bu kadar dert etme bu bi sağlık sorunu değil sonuçta ama dert ederek kendine sağlığına yazık ediyorsun.

Kardeşimin dümdüzdü silikon taktırdı malesef hiç dokusu yoktu. Ergenliğinde çok doktora götürdük ama sorun yok demişlerdi gelişmemiş o yüzden kasına uygun silikon taktı doktor 2 günde ayağa kalktı

Bi erkek heleki seni seviyorsa, ilk gecenizde ona mi bakar dersin? Bence bakmaz.. ayrica bakarsada baksin! Onun vucudu mukemmel midir sence?

Buarada bak mukemmel vucudu guzelligi vardir kadinin ozguveni yoktur. Kadin vardir balik ettir gogusler sarkmistir ama ozguveni vardir., ne yapar ne eder bi sekilde bunu belli ederse o erkek onu yalayip yutar:))bu konuda dertlenme bence..zmnla vucudunuza alisirsiniz ve isteklerinizi dile getirirsiniz.
Yalayip yutarr:p:KK70::KK70::KK70:

Küçük sevmediğini biliyorum her erkek gibi ilgisi var ,beni ben olduğum için seviyormuş hep öyle diyor. Eski kafayım ben soramam ki o gayet rahat boyunu çapını enini anlatır gururla ben sustururum böyle yetiştik napıym rahat olamıyorum ona karşı
E biliyorsan bu konu geçmiş demek ki aranızda.
Adam demiş zaten seni sen olduğun için seviyorum diye daha ne ?
Bu kadar dert edecek bi durum yok demek ki.

Aslında onunla konuşuyoruz hani bi anormal durumumuz olsa falan diye ağzını arıyorum yani direk sormasamda ben seni her halinle seviyorum diyo ama göğüse bir ilgisi var
“Anormal bir durumumuz olsa” diyerek siz kendiniz başından kötü bir durummuş gibi algı yaratıyorsunuz
Adamın takacağı yoksa da sayenizde takar
Özgüvenli durun biraz, laf arasında şakayla karışık durumu söyleyin. Kendinizi aşağılamadan ama
Evlendikten sonra da birlikte bir hal çaresine bakarsınız adam şikayetçi olursa

Resmen göğüssüz biri olarak şunu diyeyim ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama bence anlamıştır nişanlınız. Yani hiç mi sarılmadınız birbirinize? Benim de yok bi kez hiç yok ya falan demiştim onun ne önemi var ki demişti sevgiliyken. Ama Allah böyle yaratmış, Ben zayıfım biraz da ondan yok. Eşimin de vücudu çok kıllı mesela ben de ona demiyorum ay ne kıllısın falan. Hatta tüy dökücü kullanıyordu kendisi yapma boş ver dedim. Yani insan kendini olduğu gibi sevmeli, karşısındakini de olduğu gibi kabul etmeli bence.

Ya bir de genetik yapınızı bilmiyorum ama anneniz veya halanız ya da ablanız varsa evlenen onlara da bakın bi, benim ablamın da yok denecek kadar dı 48 kiloydu, 2 çocuk doğurdu şimdi 55 kiloda normal sayılacak kadar oldu göğüsleri illa ki bildiğin yusyuvarlak manken göğsü mü istiyorsun? Çocuk doğurduktan sonra büyürler belki.

Nişanlınız sadece 2 memeyle evlenmeyi planliyorsa evet sorun olacaktır. Siz de kendinizi sadece 2 memeden ibaret görüyorsanız bunun mahcubiyetini yaşayın tabi.

Ama sadece kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, kendiniz için cerrahi bi müdahale yaptirabilirsiniz

“Anormal bir durumumuz olsa” diyerek siz kendiniz başından kötü bir durummuş gibi algı yaratıyorsunuz
Adamın takacağı yoksa da sayenizde takar
Özgüvenli durun biraz, laf arasında şakayla karışık durumu söyleyin. Kendinizi aşağılamadan ama
Evlendikten sonra da birlikte bir hal çaresine bakarsınız adam şikayetçi olursa
Evet en başta kendim sorun yapıyorum böyle olmamı .yani şu an öyle bir durumdayım ki giyeceğim gelinliği değilde içini doldurmak nasıl olur pamuk mu basıcam onun derdindeyim :(

Resmen göğüssüz biri olarak şunu diyeyim ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama bence anlamıştır nişanlınız. Yani hiç mi sarılmadınız birbirinize? Benim de yok bi kez hiç yok ya falan demiştim onun ne önemi var ki demişti sevgiliyken. Ama Allah böyle yaratmış, Ben zayıfım biraz da ondan yok. Eşimin de vücudu çok kıllı mesela ben de ona demiyorum ay ne kıllısın falan. Hatta tüy dökücü kullanıyordu kendisi yapma boş ver dedim. Yani insan kendini olduğu gibi sevmeli, karşısındakini de olduğu gibi kabul etmeli bence.
Göğüssüz derken fındık limon ceviz gibi mi yani benim gibimisiniz , eşinizi geçtim kendiniz bunu nasıl aştınız lütfen akıl verin bana bende aşayım çok bunaldım artık.. sarıldığı zaman bazen şey diyo şunun süngerleri aramızdan ne zaman çıkacak diyo

Evet en başta kendim sorun yapıyorum böyle olmamı .yani şu an öyle bir durumdayım ki giyeceğim gelinliği değilde içini doldurmak nasıl olur pamuk mu basıcam onun derdindeyim :KK43:
Çift destekli sütyenler var. 2 beden birden büyütüyorlar sanırım. Onlardan alabilirsiniz

Back
X