Bana bir el atın noolur

Küçük sevmediğini biliyorum her erkek gibi ilgisi var ,beni ben olduğum için seviyormuş hep öyle diyor. Eski kafayım ben soramam ki o gayet rahat boyunu çapını enini anlatır gururla ben sustururum böyle yetiştik napıym rahat olamıyorum ona karşı
Susturma bırak anlatsın, bi bakacaksınki alışmışsın. Biz ilk başta bu sebepten ne kavgalar etdik. O çok rahat bi tip, ben aşırı çekingenim. Alıştırdı zamanla. Sende bunu aşıp derdini paylaşırsan rahatlarsın emin ol. Ameliyat da olacaksan gizli yapma. Birlikte karar verin derim.

Yani farkındadır bence nişanlınız. Her ne kadar destekli,silikonlu sütyen taksanızda belli olur minik olduğu/dolgun olmadığı.
Ha nişanlınız karşınızdaki,kendi kendinizi yiyip bitireceğinize,açıkça konuşun durumu.
Belki hiç sorun etmeyecek. Konuşmadan bilemezsiniz.

İşte bende sorun etmemde ya o ederse diye düşüne düşüne kafayı yeme noktasındayım. Konuyu ona açsam rahtalarım ama bakın eşiniz size açamamış işte halimden ancak bu durumdakiler anlar
Evet eşim demedi herhalde ilk gördüğümde tepkimi değiştirmeye çalışmayayım diye yokladı. Ama anlamadım bile. Benim tavsiyem bazı erkeklerin küçük göğüsleri de sevdiği için beklemeniz yönünde. Evlenince 1 ay sonra falan "ya ben silikon taktırmak istiyorum kıyafetler düzgün dursun vs" diye ağız arayın olur derse yatırırsınız yok böyle seviyorum derse durursunuz. Ama asla konuyu açıp da özguvensiz olduğumu belki etmezdim ben vi de ameliyatı onun için değil de kendim için yapıyorum havası katardım şımartmayalım erkekleri.

Hamile olunca büyür zaten. Keşke benim de problemim bu olsaydı, benimki daha beter. Vajina iç dudak sarkması ve kararması var bende. Benimki daha ciddi problem mesela. Eşiniz beğenmezse o zaman yaptırmayı düşünebilirsiniz ama gerek yok bence.
Bahsettigin sorunun cozumu de artik cok basit.. Operasyonu gecirip kalkip evine gidiyorsun diye duydum..

Konu sahibi, erkekten erkege degisir bunu sorun edip etmemek.. Aranizdaki iliski onemli, sevgisinden emin misin mesela? Sana yaklasimi nasil? Sozleriyle, davranislariyla degerli ve ozel hissetiriyor mu?

Evet canım bunun çözümü çok basit sandığın gibi belli olmaz o güne kadar, iyileşir yani ama sende bunu cidden istiyosan yaptır sadece o seni o şekilde beğenmez diye değil. ben istediğim için eşime danışarak yaptırmıştım sende bu şekilde fikrini alabilirsin onun

Evlenmeden önce aynı sorundan sozlum le ayrildigimi. Söyleyeyim benim de yok denilecek gibiydi çok takıntı yapmış sürekli şakayla yüzüme vurup durdu dayanamadım ayrıldım .ve karşıma şimdiki esim çıktı mutluyuz şükür ama büyük olsaydı onu daha mutlu edeceğime inanıyorum.ama ciddi sorun değil erkek çok takulmiyorsa problem olmaz ama ilk sozlum un zaaf iydi diyeyim ne yazık ki.

Çörek otu yağıyla duzenli masaj yapmanın göğüs buyuttugunu okumustum.

Şu halde bile güldürdünüz teşekkürler:)) büyükmüş öyle demişti her erkek gibi övünüyor işte :p
O övünüyorsa sen de övün. .vücuduna küsme ,çok rahatsız oluyorsan sadece kendin için operasyon geçir . Ayrıca o beğeniyor ama bakalım sen beğenecek misin görünce :KK53:

Yakınlaştık aslında o zamanlarda da sünger engelini gördü zaten. Yani illaki öyle süngerli taktığımı biliyosa küçük olduğunu tahmin etmiştir

Bir on yıl sonra o küçük göğüslerine dua edeceksin inan bana, valla inan büyük göğüs matah bir şey değil yıllardır taşıyorum

Küçük göğüs belki seven erkek vardır ( ona bile çok inanmıyorum ya ) ama konu sahibinin tarif ettiği gibi düze yakın göğüs hiçbir erkeğin hoşuna gitmez.

Memeyle mi evleniyor kendine baksın beğenmek zorunda vs gibi görüşlere katılmıyorum herkes cinsel olarak arzulayabilmeli eşini, %100 olmasa bile 70-80 beğenisine uymalı.

Herkes moral vermiş ben gerçekçi konuşup konudaki kötü kişi olayım. 4 ay uzun bir süre bence silikon taktırabilirsiniz. Ama taktıramasanız da bunu taktığınıza belli edip özgüveninizi zedelemeyen adamın gözünde, erkekler fiziksel kusura takmasa bile siz dikkatini çektikçe takacakları tutuyor.

Dümdüz tahta gibi memeyi hiçbir erkek beğenmez, acı ama gerçek.. Ben eşim beğenir mi beğenmez mi diye değil kendim o şekilde mutlu hissetmediğim için ameliyat oldum. 4 yıl olacak ve bir gün bile pişman değilim kararımdan.. 4 ayda epey düzeliyor protezler ama tam yumuşama olmuyor. İzler zaten geçmiyor öyle bir seneyi devirmeden.. Şeklin tam oturması, protezlerin tam yumuşaması için 1 sene şart.. He eşin bunu sorun yapmayacak biriyse şimdi de olabilirsin ameliyatını..

Hamile olunca büyür zaten. Keşke benim de problemim bu olsaydı, benimki daha beter. Vajina iç dudak sarkması ve kararması var bende. Benimki daha ciddi problem mesela. Eşiniz beğenmezse o zaman yaptırmayı düşünebilirsiniz ama gerek yok bence.

Ahh ah bende de aynı durum var 3 ay sonra düğünüm var. Düşündükçe kendimi daha çok yıpratıyorum aslında.

Küçük göğüs belki seven erkek vardır ( ona bile çok inanmıyorum ya ) ama konu sahibinin tarif ettiği gibi düze yakın göğüs hiçbir erkeğin hoşuna gitmez.

Memeyle mi evleniyor kendine baksın beğenmek zorunda vs gibi görüşlere katılmıyorum herkes cinsel olarak arzulayabilmeli eşini, %100 olmasa bile 70-80 beğenisine uymalı.

Herkes moral vermiş ben gerçekçi konuşup konudaki kötü kişi olayım. 4 ay uzun bir süre bence silikon taktırabilirsiniz. Ama taktıramasanız da bunu taktığınıza belli edip özgüveninizi zedelemeyen adamın gözünde, erkekler fiziksel kusura takmasa bile siz dikkatini çektikçe takacakları tutuyor.
Kesinlikle katiliyorum. Ben de silikon taktirdim tek pismanligim daha buyuk taktirmayişım. Caresi varken neden caresine bakmiyorsunuz ki? Tahta gibi meme guzel gorunmez.

Back
X