- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Ya olucak ya olucakkkk:)Yok ya niye unutayım:)) sonucu mutlaka yazarım o bi kesinnntabi istediğim gibi olursa yani inşallah olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya olucak ya olucakkkk:)Yok ya niye unutayım:)) sonucu mutlaka yazarım o bi kesinnntabi istediğim gibi olursa yani inşallah olur.
İnşaalah yani bu gazla olmazsa ayıp olur zatenYa olucak ya olucakkkk:)
Susturma bırak anlatsın, bi bakacaksınki alışmışsın. Biz ilk başta bu sebepten ne kavgalar etdik. O çok rahat bi tip, ben aşırı çekingenim. Alıştırdı zamanla. Sende bunu aşıp derdini paylaşırsan rahatlarsın emin ol. Ameliyat da olacaksan gizli yapma. Birlikte karar verin derim.Küçük sevmediğini biliyorum her erkek gibi ilgisi var ,beni ben olduğum için seviyormuş hep öyle diyor. Eski kafayım ben soramam ki o gayet rahat boyunu çapını enini anlatır gururla ben sustururum böyle yetiştik napıym rahat olamıyorum ona karşı
Evet eşim demedi herhalde ilk gördüğümde tepkimi değiştirmeye çalışmayayım diye yokladı. Ama anlamadım bile. Benim tavsiyem bazı erkeklerin küçük göğüsleri de sevdiği için beklemeniz yönünde. Evlenince 1 ay sonra falan "ya ben silikon taktırmak istiyorum kıyafetler düzgün dursun vs" diye ağız arayın olur derse yatırırsınız yok böyle seviyorum derse durursunuz. Ama asla konuyu açıp da özguvensiz olduğumu belki etmezdim ben vi de ameliyatı onun için değil de kendim için yapıyorum havası katardım şımartmayalım erkekleri.İşte bende sorun etmemde ya o ederse diye düşüne düşüne kafayı yeme noktasındayım. Konuyu ona açsam rahtalarım ama bakın eşiniz size açamamış işte halimden ancak bu durumdakiler anlar
Bahsettigin sorunun cozumu de artik cok basit.. Operasyonu gecirip kalkip evine gidiyorsun diye duydum..Hamile olunca büyür zaten. Keşke benim de problemim bu olsaydı, benimki daha beter. Vajina iç dudak sarkması ve kararması var bende. Benimki daha ciddi problem mesela. Eşiniz beğenmezse o zaman yaptırmayı düşünebilirsiniz ama gerek yok bence.
O övünüyorsa sen de övün. .vücuduna küsme ,çok rahatsız oluyorsan sadece kendin için operasyon geçir . Ayrıca o beğeniyor ama bakalım sen beğenecek misin görünceŞu halde bile güldürdünüz teşekkürler:)) büyükmüş öyle demişti her erkek gibi övünüyor işte![]()
Yakınlaştık aslında o zamanlarda da sünger engelini gördü zaten. Yani illaki öyle süngerli taktığımı biliyosa küçük olduğunu tahmin etmiştir
Kız meme yok ki sarksın zaten, bizim memeleri sen çalmışsınAhh ahh kıymetini bilin her zaman diri ve sarkmıyacak ben yaz geldi dertlerim başladı altına terletmesin pişik olmasın diye rolon sürüyorum keşke hic olmasa![]()
Vereyim istemiyom benKız meme yok ki sarksın zaten, bizim memeleri sen çalmışsın![]()
Napalım kardeş sen bizimkileri çalınca para verdik yaptırdıkVereyim istemiyom ben
Ama seninkiler güzelçok büyükte degil
![]()
Hamile olunca büyür zaten. Keşke benim de problemim bu olsaydı, benimki daha beter. Vajina iç dudak sarkması ve kararması var bende. Benimki daha ciddi problem mesela. Eşiniz beğenmezse o zaman yaptırmayı düşünebilirsiniz ama gerek yok bence.
Kesinlikle katiliyorum. Ben de silikon taktirdim tek pismanligim daha buyuk taktirmayişım. Caresi varken neden caresine bakmiyorsunuz ki? Tahta gibi meme guzel gorunmez.Küçük göğüs belki seven erkek vardır ( ona bile çok inanmıyorum ya ) ama konu sahibinin tarif ettiği gibi düze yakın göğüs hiçbir erkeğin hoşuna gitmez.
Memeyle mi evleniyor kendine baksın beğenmek zorunda vs gibi görüşlere katılmıyorum herkes cinsel olarak arzulayabilmeli eşini, %100 olmasa bile 70-80 beğenisine uymalı.
Herkes moral vermiş ben gerçekçi konuşup konudaki kötü kişi olayım. 4 ay uzun bir süre bence silikon taktırabilirsiniz. Ama taktıramasanız da bunu taktığınıza belli edip özgüveninizi zedelemeyen adamın gözünde, erkekler fiziksel kusura takmasa bile siz dikkatini çektikçe takacakları tutuyor.