Bana bir el atın noolur

Hee vazgecte baska cirkin bi kiz adami catir cutur yesin he mi :)))
Hımm böyle deyince de içimdeki panter ayağa kalktı aslaaa diye:KK48: yemesin yaa yani tamam memem küçük tahta olabilir ama öyle diye hakkım yokmu benim adamı yemeye :))kendimi ezmemem lazım dik durmalıyım:sinirli: :))

Ahh ahh kıymetini bilin her zaman diri ve sarkmıyacak ben yaz geldi dertlerim başladı altına terletmesin pişik olmasın diye rolon sürüyorum keşke hic olmasa :110:
Nişanlınında şimdiye kadar farketmemesi garip gercekten illa çıplak olmana gerek yok hiç yakınlaşmadınız mı

Hımm böyle deyince de içimdeki panter ayağa kalktı aslaaa diye:KK48: yemesin yaa yani tamam memem küçük tahta olabilir ama öyle diye hakkım yokmu benim adamı yemeye :))kendimi ezmemem lazım dik durmalıyım:sinirli: :))
Ha sole kendine gel herifi tut elinde:) insan tabiiki sevdiginin vucudunu merak eder sonra alisir yani.. valla dediklerimizi yap gel tesekkur et bize.. bu kdr eminim yani:)

Benimle ilk tanıştığında ağzımda tel vardı hatta tel tedavisi olanlar bilir lastik takılma evresindeydim o halimle sevmiş aşık olmuştu bana:KK48:

Ha sole kendine gel herifi tut elinde:) insan tabiiki sevdiginin vucudunu merak eder sonra alisir yani.. valla dediklerimizi yap gel tesekkur et bize.. bu kdr eminim yani:)
Ay inşallah etmemmi duacınız olurum hemdeee:))) Eylül'de inşallah gelir sonuçları yazarım

Ahh ahh kıymetini bilin her zaman diri ve sarkmıyacak ben yaz geldi dertlerim başladı altına terletmesin pişik olmasın diye rolon sürüyorum keşke hic olmasa :110:
Nişanlınında şimdiye kadar farketmemesi garip gercekten illa çıplak olmana gerek yok hiç yakınlaşmadınız mı
Yakınlaştık aslında o zamanlarda da sünger engelini gördü zaten. Yani illaki öyle süngerli taktığımı biliyosa küçük olduğunu tahmin etmiştir

Ay inşallah etmemmi duacınız olurum hemdeee:))) Eylül'de inşallah gelir sonuçları yazarım
Moralsiz aninda insana moral olmanin yani sira insanlarin sorunlarina tatlis tatlis yorumlar yazan hatunlar var ne iyi olmus iyiki dogmus bu kk :) Cok mutlu olun vee tabikisii biz kk hatunlari daaa ❤❤

Yakınlaştık aslında o zamanlarda da sünger engelini gördü zaten. Yani illaki öyle süngerli taktığımı biliyosa küçük olduğunu tahmin etmiştir
Benim goguslerim kucuk degil ama sungerli takiyorum arada.. daha onceki bi postta bahsettim ama cok guzel durduranlar var.. telli ve sungerli. Birde avantajlarindan bi tanesi gogus ucunu belli etmiyor.
Sunuda farkettim bir cok insan ic camasirini onemsemiyo.. gidip bin liralik abiye giyip icine penye sutyen takarsan olmaz o elbise muhtemelen. Ayrica ic camasirini guzel kaliteli giyersen bence daha guvenli oluyosun...

Moralsiz aninda insana moral olmanin yani sira insanlarin sorunlarina tatlis tatlis yorumlar yazan hatunlar var ne iyi olmus iyiki dogmus bu kk :) Cok mutlu olun vee tabikisii biz kk hatunlari daaa ❤❤
Aynen öyle ya valla buraya anlatınca rahatlıyorum yani bu durumu kızkardeşlerim hatta anneme bile söyledim annem direk kızdı zaten ne var bunda ayıp diye. Ama siz ne güzel moral verdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkürler herkes mutlu olsun inşallah bütün kk kadınları:KK200:

Sizin durum nasıldı yani ameliyat oldumuzmu? Konuyu paylaşınca tepkisi ne oldu. Ya ben çok çekiniyorum konuşmaya
Bende farklı biraz durum. Kıl tüy problemi var bende malesef, çok kafaya takmıştım. Duyunca bunu mu dert etdin, boş ver dedi. Mutlu değilsen bi çözüm bulunur dedi. Nebiliyim, içim rahat en azınnan.
Sadece şanslıydım konu açıldı. Utanırdım kendim söylemeye.
Vücuda göre sevip sevilmiyoruz ki zaten
Mutlulukar:KK36:

Back
X