Hımm böyle deyince de içimdeki panter ayağa kalktı aslaaa diyeHee vazgecte baska cirkin bi kiz adami catir cutur yesin he mi :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm böyle deyince de içimdeki panter ayağa kalktı aslaaa diyeHee vazgecte baska cirkin bi kiz adami catir cutur yesin he mi :)))
aynen :)Alttaki arkadas demis herkes balon :) guzellik anlayisi farklilasiyor surekli.. eskiden kadin olsun yeter derken simdi ekmek bulmus susamlisini ister olmus krolar:)) hahaha
Ha sole kendine gel herifi tut elinde:) insan tabiiki sevdiginin vucudunu merak eder sonra alisir yani.. valla dediklerimizi yap gel tesekkur et bize.. bu kdr eminim yani:)Hımm böyle deyince de içimdeki panter ayağa kalktı aslaaa diyeyemesin yaa yani tamam memem küçük tahta olabilir ama öyle diye hakkım yokmu benim adamı yemeye :))kendimi ezmemem lazım dik durmalıyım
:))
Ay inşallah etmemmi duacınız olurum hemdeee:))) Eylül'de inşallah gelir sonuçları yazarımHa sole kendine gel herifi tut elinde:) insan tabiiki sevdiginin vucudunu merak eder sonra alisir yani.. valla dediklerimizi yap gel tesekkur et bize.. bu kdr eminim yani:)
Durumunu Abarttigini dusunuyorum suanda:)) bu adam seni birakmaz sadece memen icinBenimle ilk tanıştığında ağzımda tel vardı hatta tel tedavisi olanlar bilir lastik takılma evresindeydim o halimle sevmiş aşık olmuştu bana![]()
Iyi hadi beklioz:)Ay inşallah etmemmi duacınız olurum hemdeee:))) Eylül'de inşallah gelir sonuçları yazarım
Yakınlaştık aslında o zamanlarda da sünger engelini gördü zaten. Yani illaki öyle süngerli taktığımı biliyosa küçük olduğunu tahmin etmiştirAhh ahh kıymetini bilin her zaman diri ve sarkmıyacak ben yaz geldi dertlerim başladı altına terletmesin pişik olmasın diye rolon sürüyorum keşke hic olmasa
Nişanlınında şimdiye kadar farketmemesi garip gercekten illa çıplak olmana gerek yok hiç yakınlaşmadınız mı
Bırakmaz belki ama içinde kalırmı büyük meme ,onu dert edindim ya beni beğenmez falan diye işteDurumunu Abarttigini dusunuyorum suanda:)) bu adam seni birakmaz sadece memen icin
Ya zaten sanmıyorum ki taksın takarsa silikon yaptırırsın şimdi boşuna kafanı meşkul ediyorsun eminim bayılıcakYakınlaştık aslında o zamanlarda da sünger engelini gördü zaten. Yani illaki öyle süngerli taktığımı biliyosa küçük olduğunu tahmin etmiştir
Moralsiz aninda insana moral olmanin yani sira insanlarin sorunlarina tatlis tatlis yorumlar yazan hatunlar var ne iyi olmus iyiki dogmus bu kk :) Cok mutlu olun vee tabikisii biz kk hatunlari daaa ❤❤Ay inşallah etmemmi duacınız olurum hemdeee:))) Eylül'de inşallah gelir sonuçları yazarım
Ayy inşallaah öyle olur . Bayılmasınıda geçtim kabullensin razıyımYa zaten sanmıyorum ki taksın takarsa silikon yaptırırsın şimdi boşuna kafanı meşkul ediyorsun eminim bayılıcak![]()
Benim goguslerim kucuk degil ama sungerli takiyorum arada.. daha onceki bi postta bahsettim ama cok guzel durduranlar var.. telli ve sungerli. Birde avantajlarindan bi tanesi gogus ucunu belli etmiyor.Yakınlaştık aslında o zamanlarda da sünger engelini gördü zaten. Yani illaki öyle süngerli taktığımı biliyosa küçük olduğunu tahmin etmiştir
Aynen öyle ya valla buraya anlatınca rahatlıyorum yani bu durumu kızkardeşlerim hatta anneme bile söyledim annem direk kızdı zaten ne var bunda ayıp diye. Ama siz ne güzel moral verdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkürler herkes mutlu olsun inşallah bütün kk kadınlarıMoralsiz aninda insana moral olmanin yani sira insanlarin sorunlarina tatlis tatlis yorumlar yazan hatunlar var ne iyi olmus iyiki dogmus bu kk :) Cok mutlu olun vee tabikisii biz kk hatunlari daaa ❤❤
Sen güvensiz olursan olmaz ama dikkat çekerAyy inşallaah öyle olur . Bayılmasınıda geçtim kabullensin razıyım
HahahaaaaaSen güvensiz olursan olmaz ama dikkat çekersana memen küçük derse seninde şeyin kücük dersin sakalın
![]()
Bende farklı biraz durum. Kıl tüy problemi var bende malesef, çok kafaya takmıştım. Duyunca bunu mu dert etdin, boş ver dedi. Mutlu değilsen bi çözüm bulunur dedi. Nebiliyim, içim rahat en azınnan.Sizin durum nasıldı yani ameliyat oldumuzmu? Konuyu paylaşınca tepkisi ne oldu. Ya ben çok çekiniyorum konuşmaya
Yok ya niye unutayım:)) sonucu mutlaka yazarım o bi kesinnnEylülden sonra sen buralari bizi unutursun :)) emanet falan birak giderken :)