Bana bir el atın noolur

Bence bu konuyu mutlaka nişanlınızla görüşüp isterse ameliyat olabileceğinizi belirtin.Çünkü maalesef biz o kadar bazı şeyleri önemsemiyoruz ama onlar göğüs meselesine çok önem veriyor.

Korkutmak istemem ama konum var okuyabilirsin ben slikon taktırdım aşırı pişmanım 2.kez ameliyat oldum hala ağrı sızı var ve oturmadı. Bırak doğal kalsın en güzeli...

Kızlaar bir gelişme olduğunda buraya yazacağımı söylemiştim. Hem resmî hemde dini nikahımızı kıydırınca sevgili eşimle bi yakınlaşma oldu aramızda ama ilişki boyutunda değil yanlış anlaşılmasın ve haliyle de bendeki durumu gördü:110: tabi utangaç ben sütyeni çıkarmadığım için tam olarak görmedi ama yinede belliydi neyin ne olduğu. O an anladım ki bu adam beni gerçekten sevmiş hiç yadırgamadı bu halimi . Aman bunlarda küçükmüş bu ne lan böyle falan hiçbişey demedi ya ben şokkk. Burdan bana yaptırma bırak doğal hali kalsın diyenleri saygıyla anıyorum :KK200:. Ha tabi yaptır diyenleri de keza aynı şekilde . Aslında kendim için yaptırmak istiyordum ama düğün telaşı korku buna engel oldu. Tabi bu zaman kadar bi çok şeyde bazı konularda Allah böyle yaratmış falan diye çok konuşmuştuk belki etkisi olmuştur. Velhasılı güzel kadınlar tamamen görmesi artık düğün akşamına kaldı ama bu kadarını atlatmak benim için önemliydi sizlerle paylaşmak istedim.

Bu kadar kafana takıyorsan söyle o zaman adamda istemezse baştan ona göre önlemini alırsın belkide hiç dert etmeyecek ağzını falan bir yokla bakalım.

ütü yapıyordum ara verdim bi bakayım dedim kahkaha attım sayende o nasıl bir benzetme :D Bence biraz daha dekolte giyin daha az dolgulu bir sütyenle. Çaktırmadan göz atar illa ki eğer hayal kırıklığı görürsen gözlerinde açabilirsin konuyu ameliyat düşünüyorum diye sonra gözleri parlar büyük ihtimalle onun üzerine konuşursunuz beklentilerinizi :D . Artık konuşabilirsiniz bence bu konuları 4 aya evleniyorsanız zamanı gelmiştir.

ütü yapıyordum ara verdim bi bakayım dedim kahkaha attım sayende o nasıl bir benzetme :KK70: Bence biraz daha dekolte giyin daha az dolgulu bir sütyenle. Çaktırmadan göz atar illa ki eğer hayal kırıklığı görürsen gözlerinde açabilirsin konuyu ameliyat düşünüyorum diye sonra gözleri parlar büyük ihtimalle onun üzerine konuşursunuz beklentilerinizi :KK70: . Artık konuşabilirsiniz bence bu konuları 4 aya evleniyorsanız zamanı gelmiştir.
Son mesajımda bu sıkıntıyı biraz atkattığımı belirttim siz ilk mesaja cevap vermişsiniz sağolun işinize ara verip yazmışsınız teşekkür ederim kii :)) ama nikah olana kadar konuşmadık benim utangaçlığımdan ötürü:KK70:

Kendinizi oyle mutlu hissedecekseniz yaptirabilirsiniz ama esiniz icin yaptirmayin kendiniz icin olsun. Ayrica gogsunuzu dert edecegini hic sanmam. Seninle gogsun icin mi evlenecek. Olmadi esine sorarsin evlendikten sonra bile yaptirabilirsin.

Kızlaar bir gelişme olduğunda buraya yazacağımı söylemiştim. Hem resmî hemde dini nikahımızı kıydırınca sevgili eşimle bi yakınlaşma oldu aramızda ama ilişki boyutunda değil yanlış anlaşılmasın ve haliyle de bendeki durumu gördü:110: tabi utangaç ben sütyeni çıkarmadığım için tam olarak görmedi ama yinede belliydi neyin ne olduğu. O an anladım ki bu adam beni gerçekten sevmiş hiç yadırgamadı bu halimi . Aman bunlarda küçükmüş bu ne lan böyle falan hiçbişey demedi ya ben şokkk. Burdan bana yaptırma bırak doğal hali kalsın diyenleri saygıyla anıyorum :KK200:. Ha tabi yaptır diyenleri de keza aynı şekilde . Aslında kendim için yaptırmak istiyordum ama düğün telaşı korku buna engel oldu. Tabi bu zaman kadar bi çok şeyde bazı konularda Allah böyle yaratmış falan diye çok konuşmuştuk belki etkisi olmuştur. Velhasılı güzel kadınlar tamamen görmesi artık düğün akşamına kaldı ama bu kadarını atlatmak benim için önemliydi sizlerle paylaşmak istedim.
Benimde gögüslerim küçük eşime sürekli yaptırsammı sence diyorum valla benim için sorun yok sen illa yaptırmak istiyosan yaptır diyo erkekler böyle şeyleri çok takmıyolar bence biraz biz abartıyoruz gibi keyfini çıkar bence boşver takılma böyle şeylere :)

Eşiniz hiç farketmedi mi? Sürekli destekli sütyen mi kullanıyorsunuz? Öyle ise eşinize u durumdan bahsedebilirsiniz. Estetik konusunda kendinizden eminseniz ve durumunuz varsa yaptırın 4 ayda iileşir. Eşinize de danışarak yaptırsanız bence daha doğru olur hatta.

Bende de popo yok beni nasıl üzüyor bir bilsen .bı kaç ay sonra yaptıracağım ama kendim için yaptıracağım ..

Back
X