Bana bir fikir lazım.

mahoz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
160
111
23
Kızlar bana bir fikir lazım;

Pazartesi günü resmi tatil biliyorsunuz. Hafta sonu ile birleşince 3 gün tatil. Şimdi şöyle ki; yurt dışında yaşayan ablam, eşi ve bebişleri cuma günü İzmir’de abimlerde olacaklar. 1 hafta kalacaklar. Ben ise onlara 1100 km uzaktayım ve buralara da gelemeyecekler. Bu şehirden direkt uçuş yok. Aktarmalı olunca da pahalı. Otobüs desen 16 buçuk-17 saat yol. Görmeyeli aylar oldu. Birkaç gün de ben izin alsam 4-5 gün vakit geçirebiliriz. Sizce değer mi? Her türlü masraflı olacak şu anda. Eşim de cuma akşamdan gideriz tamam ama extra izin filan alamam ben diyor.?

Eşiniz geri döner siz birkaç gün daha kalırsınız.
Değer tabiki nezamandr görmüyorsanız sizede iyi gelecektir.

Ben yurtdısına cuma geceden gidip pazar gecesi döndügümü cok bilirim ki benimki sadece gezme amaclı iki günlük seyahatler
Bide ablamları görücek olsam hic düşünmem bile

Ben nişanlımı görmek için almanyadan istanbula uçmuştum 14 saat icin. Bilmiyorum değer gibi. Birde en yakın büyük şehir neresiyse oraya kadar uçar, geri yolu otobüsle giderim. Böylece bayagi bir saat kârda olursunuz ve aktarmali uçmaya gerek kalmaz

para varsa değer. yoksa değmez. eşin vaktinde dönsün, izni sen al.

esiniz icin degmez ama sizin icin deger bence.
esiniz donsun, siz bir kac gun daha kalin,
veya esinizin kardeslerinizle arasi iyi degilse hic o gelip yorulmasin.
esinizin sizi direk ucus olan bir sehre aracla birakma ihtimali varsa bunu degerlendirin.

Para yoksa maceralara girmeye gerek yok. Bu sene ağabeyine gitmişse önümüz sene de size gelir.
Bütçeyi zorlayıp sıkıntıya düşmeyin ileriki vadede.
Hem çok kalabalık evlerde hiç rahat edemem.
Yengeniz hepinizi birden nerede ağırlayacak ? Sıkıntı çeker gibi geldi ..

Şimdi bu sana bağlı gerçekten görmek istiyorum diyorsan eşin gitmesin sen birkaç gün daha izin al git.
Eşinden rica etsen direkt uçuş olan yakın bir şehre falan bıraksa daha rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…