Bana bir fikir verin

Evli olan bir adami ilişkinize dahil etmeyin. Bir anlık kafa karışıklığı yaşamışsınız bunu birdaha dile getirmeyin. Siz önce kendi duygularınızdan emin olun ve ona göre yol alın. Yuvasını kurmuş ve mutsuz olduğunu söyleyen bir adamı ciddiye alıp ilişkinizde konusunu geçirmeniz kimi olsa rahatsız eder. Güven kırıklığına yol açar. Duygularınızdan eminseniz sevgilinizin gönlünü nasıl alabilirsiniz diye düşünüp hemen faaliyete geçin.

Evli olan bir adami ilişkinize dahil etmeyin. Bir anlık kafa karışıklığı yaşamışsınız bunu birdaha dile getirmeyin. Siz önce kendi duygularınızdan emin olun ve ona göre yol alın. Yuvasını kurmuş ve mutsuz olduğunu söyleyen bir adamı ciddiye alıp ilişkinizde konusunu geçirmeniz kimi olsa rahatsız eder. Güven kırıklığına yol açar. Duygularınızdan eminseniz sevgilinizin gönlünü nasıl alabilirsiniz diye düşünüp hemen faaliyete geçin.
O konuda asla zaten boşanmış yürütememiş ama benim için bi anlamı yok ben onla konuşunca aşkı hatırladım sonra suçluluk hisetttim sevgilime anlattım fakat onun güvenini zedeledim çok haklısınız. Biraz sinirinin geçmesini bekliyorum sonra gönlünü nasıl alıcam bakalım

Böyle bir şeyi niye kocan olacak insana söylersin çok ayıp etmişsin. Ben olsam eeee ne mana bunu bana söylemek zorunda mıydın derdim ve soğurdum senden

erkek arkadaşının tepkisi ne olacak çok merak ettim ama onu kaybetme derim aşk dediğin şey gerçek evet ama inan evlendikten sonra farklılaşan duygular bence dört yıl uzun bir süre ve ilişkine zarar verdirtme sevgilininde nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını kestirmişsindir gönlünü alma işi sana kalmış

Back
X