• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden çalışmam için fikir verin

Nevali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
322
126
103
38
Merhaba kızlar
Evden bir şeyler yapmak istiyorum biraz araştırdım fakat böyle paketleme tarzı şeyler yapıp parasını alamayan çok insan olmuş evden çıkmadan ne yapabilirim evden çıkmadan diyorum çünkü 3 ve 2 yalında 2 çocuğum var eşim şuan çok borçlu evimiz kira ona destek olmak istiyorum eşim şuan 2 işte çalışıyor yükünü hafifletmek istiyorum bana fikir verin

Bir şeyler üretip satabilirsiniz. Yiyecek örgü gibi.

Evden wn uygunu hemek yapmak bence.
Cevrende calisan kisiler varsa duyur yemek yapip satmak istedigjni.
Ózel gúnlerde bòrek tatli sarma türleri yapanlar var benim cevremde.

Merhaba kızlar
Evden bir şeyler yapmak istiyorum biraz araştırdım fakat böyle paketleme tarzı şeyler yapıp parasını alamayan çok insan olmuş evden çıkmadan ne yapabilirim evden çıkmadan diyorum çünkü 3 ve 2 yalında 2 çocuğum var eşim şuan çok borçlu evimiz kira ona destek olmak istiyorum eşim şuan 2 işte çalışıyor yükünü hafifletmek istiyorum bana fikir verin
Niye çocuk yaptıncılar ve boşancılar gelmeden aklıma gelen birkaç fikri söyleyeyim. Havalar soğuyor, çok şık bere boyunluk takımları var YouTube da, oradan bakıp yapabilirsiniz. Otantik kırlent örtü gibi şeyler yapabilirsiniz. Eğitiminiz varsa evde ilköğretim için özel ders olabilir. Mantı, içli köfte gibi dondurulabilen yemekler iyi kazandırır.

Niye çocuk yaptıncılar ve boşancılar gelmeden aklıma gelen birkaç fikri söyleyeyim. Havalar soğuyor, çok şık bere boyunluk takımları var YouTube da, oradan bakıp yapabilirsiniz. Otantik kırlent örtü gibi şeyler yapabilirsiniz. Eğitiminiz varsa evde ilköğretim için özel ders olabilir. Mantı, içli köfte gibi dondurulabilen yemekler iyi kazandırır.
Böyle örgüler yapıyorum bende nereden satabilirim bilginiz varmı.

Çok teşekkür ederim bu dedikleriniz harika fikirler örgü işinden pek anlamam 25 sene çalıştım ama yemek çok güzel yaparım mutlaka değerlendiricem

Back
X