Bana bir fikirrr :))

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Hanımlar nisanliyim yarin k.validem çağırdı sabahtan akşam yemegine de ordayiz sonrada gorumcem ben nisanlim bana bayramlik almaya gidicez. Yani tüm gun onlardayim ama nisanlim isten 6da geliyor :) bizim yarın 5. Yildonumumuz ona bi parfum aldim ama kuru kuru vermek istemiyorum açıkçası boyle odasina fotograflar balonlar notlar kalpli kutular filan da bana cok yapmacik geliyor çocukça buluyorum :)) bana yapabilecegim bir surpriz soylermisiniz fikirlerinize ihtiyacim var??

Yemekten sonra üzerinde güzel bir not yazan bir pasta olabilir madem yalnız olmayacaksınız ve yemek Faslı olacak :)

Yemekten sonra üzerinde güzel bir not yazan bir pasta olabilir madem yalnız olmayacaksınız ve yemek Faslı olacak :)
Dimi sade ve yeterli bisey bencede :) çayın yaninda yeriz :) not olarak ne yazayim 5 senedir neleeer neler yaptim sormayin artik hic heveslenemiyorm niyeyse zaman gecince mi boyle oluyo bilmiyorum:)

çok da şımartmamak ,alıştırmamak gerekiyor erkekleri ;) onlarada şans vermek gerekiyor sanırım arada :)
Ben olsaydım iyiki varsın yazdırırdım :) Kısa net

çok da şımartmamak ,alıştırmamak gerekiyor erkekleri :KK66: onlarada şans vermek gerekiyor sanırım arada :)
Aynen öyle birde şöyle bisey var aklına her estiginde surpriz yapar hediye alır hakkını yiyemem. Özel gunleride unutmaz ama hicbi ozel gunmuzde bi hediye bi surpriz göremedim haliyle hevesim kırıldı sanırım :D hep ya bu sefer kutlarsa karşılığı bos kalmasın die yaptim biseyler ama olmadi :D
Ben olsaydım iyiki varsın yazdırırdım :) Kısa net

Yapma kardeş yapma lüzumsuz yeretotosu havalanmasın. Evlendiğinizde gerçekten hakediyosa o zaman yaparsınız romantik şeylerinizi..

Canim bence onun supriz yapmasini bekle parfum yeterli olur ona firsat vermek lazim biraz bence

Back
X