- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Dimi sade ve yeterli bisey bencede :) çayın yaninda yeriz :) not olarak ne yazayim 5 senedir neleeer neler yaptim sormayin artik hic heveslenemiyorm niyeyse zaman gecince mi boyle oluyo bilmiyorum:)Yemekten sonra üzerinde güzel bir not yazan bir pasta olabilir madem yalnız olmayacaksınız ve yemek Faslı olacak :)
çok da şımartmamak ,alıştırmamak gerekiyor erkeklerionlarada şans vermek gerekiyor sanırım arada :)
Aynen öyle birde şöyle bisey var aklına her estiginde surpriz yapar hediye alır hakkını yiyemem. Özel gunleride unutmaz ama hicbi ozel gunmuzde bi hediye bi surpriz göremedim haliyle hevesim kırıldı sanırımhep ya bu sefer kutlarsa karşılığı bos kalmasın die yaptim biseyler ama olmadi
Ben olsaydım iyiki varsın yazdırırdım :) Kısa net
Doğru diyosunuzBayramlıkların parasını ben öderim de acayip sevinir
Ben zaten romantik bisey yapmak istemiyorum sade küçük bi jest tamamYapma kardeş yapma lüzumsuz yeretotosu havalanmasın. Evlendiğinizde gerçekten hakediyosa o zaman yaparsınız romantik şeylerinizi..
Dedim ya banada gereksiz geliyor ugrasamam kucuk bisey alayim yada yapayim diyorum :)Kurban olayım uğraşmayın ya şöyle romantik romantik şeylerle. Evlenince halledersiniz. Güzelce ellerinle ver iyi ki varsın de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?