• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir haller oldu

elune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
1.313
2.573
208
Kizlar, direk giriyorum konuya;
27 yildir cocuklara ve bebeklere notr olan bunyem,son bir haftadir gordugu bebegi sevmek, denk geldigi cocugu minciklamak istiyor.
Az once kendimi "simdi hamile kalsam, cocugum ikizler burcu olur ooo iyi, anlasiriz" falan diye dusunurken yakaladim.
Bu bana bir isaret mi?
Yoksa etrafta cok coluk-cocuk gorup gaza mi geldim?

Demeyin oyle fena oluyorum:rolleyes:

Yaşın itibariyle de bir bebeğin sorumluluğunu alabileceğini düşündüm,madem her gördüğün bebeği sevme güdüsüne sahipsin ,senin vaktin gelmiş.

Herkesin bir saati varmış ya sizinki de gelmiş anne olmak istiyorsunuz hayaller bile kuruyorsunuz ,hayırlısı olsun

en-yeni-dunyanin-en-tatli-kiz-bebekleri-fotograf-galerisi_571x550.webp

şöyle bıcır bıcır bişey olsa etrafta fena mı olur:KK48:

Durumlar musait.ancak ben cocugu yetistiremeyecegim diye cok korkuyorum.bakamazsam, edemezsem, derdini anlayamazsam off off

Durumlar musait.ancak ben cocugu yetistiremeyecegim diye cok korkuyorum.bakamazsam, edemezsem, derdini anlayamazsam off off

Öyle şey olur mu hiç? Anlarsın tabi dilinden, zaten bir tek sen anlarsın annesi olarak. Yap bir tane vakti gelmiş, ruhen ve bedenen hazırsan, çok güzel bir duygu.

eğer içinde azıcıkta olsa heves varsa hiç düşünme.
bende hep cesaret edemedim korundum.şimdi o kadar çok istiyorum ki ama allah nasip etmiyor.
bu işler planla olmuyormuş.yaşayarak çok iyi öğrendim.

Back
X