- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok duygulandım yaTamam kizlar.Haftaya bir doktora gideyim o zaman.
Esim hepinizi kucakliyormus, su an evin icinde dans ediyor adam.
Durumlar musait.ancak ben cocugu yetistiremeyecegim diye cok korkuyorum.bakamazsam, edemezsem, derdini anlayamazsam off off
Canim ya ayni ic gudu bendede var hata gece esim diyor yanima yatmis opmus beni gozunu actin ben bidaha anne olmak istiyorum demis tekrar uyumusum nedir bu duygu bende anlamadim ki kocam bu ara bebek istemiyor.umarim cevap bulursunda bende bulmus olurumKizlar, direk giriyorum konuya;
27 yildir cocuklara ve bebeklere notr olan bunyem,son bir haftadir gordugu bebegi sevmek, denk geldigi cocugu minciklamak istiyor.
Az once kendimi "simdi hamile kalsam, cocugum ikizler burcu olur ooo iyi, anlasiriz" falan diye dusunurken yakaladim.
Bu bana bir isaret mi?
Yoksa etrafta cok coluk-cocuk gorup gaza mi geldim?
işte böyle başlıyor...Kizlar, direk giriyorum konuya;
27 yildir cocuklara ve bebeklere notr olan bunyem,son bir haftadir gordugu bebegi sevmek, denk geldigi cocugu minciklamak istiyor.
Az once kendimi "simdi hamile kalsam, cocugum ikizler burcu olur ooo iyi, anlasiriz" falan diye dusunurken yakaladim.
Bu bana bir isaret mi?
Yoksa etrafta cok coluk-cocuk gorup gaza mi geldim?