Bana bir haller oluyor

mahperver

Hayat ne enteresan . . .
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
159
0
96
- Yurtdışı
Yatiyorum kalkiyorum butun iliklerime bisey olmus gibi toparlanmam bir sati aliyor kalkip namazimi kilmak icin dahi kendime durmadan konusuyorum bu halim daha da cok ogle uykusuna yattigimda ortaya cikiyor nedendir bilmiyorum yaa..benim gibiolan var mi acaba?..ayrica sinirlerim de hic olmiycak seylere bozuluyor son gunlerde ne biliyim hamileliktendir kesin ama bunu nasil onleyecegim bi bilen var mi acaba?..
Kirici olmak istemiyorum,oldugumu soylemedim amagozlemledigim kadariyla olmayayakin tavirlar sergiliyorum bu da beni endiselendiriyor ..:sm_confused:

Canım, hamilelik insanı çok etkiliyor elbette. Okuduğum bir kitapta, hamileliğin rüyaları bile etkileyebilecek değişiklikler yaptığı anlatılıyordu. Doğumuma çok az kaldı ve Ben de sık sık bunalıyorum, üstelik nedensizce. Ağlamak geliyor içimden. Bu duruma dair ne yapılabilir bilemiyorum. Keşke bilseydim... Allah yardım eder inşallah hepimize. Umarım kendini iyi hissedersin.

Canim benim de ilk hamilelikte stresli degildim.
2. de acayip sinirlerim bozuldu. lohusaligimi zaten hiç sorma.
3. hamileligim çok baskaydi zaten, son aylarda ruyalardan bikmistim ardik.
lohusaligimda sinirlerim iyice yiprandi.. kuran okuman veya dinlemek inanilmaz rahatlatiyor.
Allah yardimcimiz olsun ins.

ben sinirli degilim ama bazen cok duygusal oluyorum:( allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar... iyi dusunelim iyi olalim insallah

ilk 3 ay boyle yattıkca yatasım gelıyordu benimde.. uymaya doyamıyordum ama sonra gecti.. ilk aylardaysan oluyor..

Ben de son birkaç haftadır, olmadık şeylere sinirleniyorum, herşeyyiii kafama takıyorum, düşünüp düşünüp geçmişteki olanlara sarıyorum, herşey batıyorr, birinin kalbini kıracağım diye çok korkuyorum :gitme:
Her an patlayabilirim çünkü ohaoldumsmile
Allah hayra çıkarsın inş.

körpeciksinn dahaa
14.haftadan sonra rahatlarsın

banada ilk haftalarda olmuştu şimdi tam tersi oldu durmadan gülesim var herşeye gülüyorum görseniz gülmeme gülersiniz eşim diyo bu aralar sana bişey olmuş hormonların güzel çalışıyo heralde diyo ama böyle çok iyi hep böyle kal gül falan ama elimde değil herşeye gülesim var

kızlar doğum yapmıs bırı olarak sıze sunu dıyebılırım bende aynı oleydım ne kalkmak ıstıyordum herkezle kavga edesım vardı hersey batıyordu ve cocugum cok sınırlı bıldıgınız arıza dusunun daha 3 aylıkken sınırden morarıyoo sakınlestıremıyosun ağladıgı zaman gec geldım dıye lohusalık var bırde ondada aynı ole devam edıyo lohusalık depresyonunun baslangıcı hamılelıkte olurmus buda onun etkısı cnm canınızı sıkmayın kı bebeklerınızde sıkılgan olmasın

İkinci bebek bekleyen biri olarak tavsiyem elinden geldiğince gamsız olman...herşeyi arkana atman....tabi öyle kolay mı diyeceksin ama inanki ilk çocuğumda aile içi tartışmalar bebeğimin sinirli olmasını sağlamaktan beni üzmekten başka birşeye yaramadı...Erkekler nasıl ince ince düşünmez hamilelikte öyle olmaya çalış.Arkadaşın biri demiş 14 haftadan sonra kendini gerçekten muhteşem hissedeceksin...

benimde sinirlerim çok bozuk herşeye aglıyasım geliyo ve olur olmadık şeylere kızıyorum 3. ayımdayım inşallah geçer yoksa gidişat kötü

dayanismaniz cok iyi geldi kzlar..14 haftama giince hersey biraz daha guzel olmaya basladi umarim baska bir degisikligim olmaz..doktor magnesyum verdi bundan boyle kendini daha aktif ve canli hissedeceksin dedi sanirim onunda etkisi oldu..

benimde sinirlerim çok bozuk herşeye aglıyasım geliyo ve olur olmadık şeylere kızıyorum 3. ayımdayım inşallah geçer yoksa gidişat kötü

bence de gecer balim,umut var yani ben duzeldiysem sende duzelirsin..stres yapmama en onemlisi..ha,dertlerin tasalarin olur insan etkilenmeden hayatin icinden gecemez ama olabildigince kendini avut ve asla karamsar dusunceler yapma..ben boyle yaptim,Allah hepimizin yardimcisi olsun,icimizde bir can bir insan yetisiyor kolay degil elbet.

sarildim.olumunekankayizsmile

Back
X