- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi carmina000
yeri ayırt antalyadan ödemeyi de yap bak nasıl geliypr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte böyle sormayacaksın, söyleyeceksin.Ben bu şekilde alıştıramam.kayınvalideye de yeri gelsin soracağım neden her sene sizle köyde tatilimi geçirmek zorundaymışım gibi baskı uyguluyorsunuz? Diye
Arkadaşlar geçen sene eşimin annesi ve kardeşiyle birlikte 2 gün benim köyüme sonra 2 hafta yaklaşık eşimin memleketi olan rize ye gittik.bana oraları göstermek istediler.sonra bunlar sürekli beğendin mi , eşin çok seviyor sende sev buraları akrabaları sevmek zorundasın vs gibi saçma sapan psikolojik baskı uyguladılar.çok rahatsız oldum.sevdim yemyeşil çok güzel yerler ama bu tavır ve tutumlar beni çok rahatsız etti.eşimin annesi ve kızkardeşi ile bir daha tatile gitmek istemiyorum.eşim ev açmayı öğrenmek zorundasın gibi birşey söyleyince bundan yaklaşık 4 5 ay önce bende hiçbirşey öğrenmek zorunda değilim memleketini sevmek zorunda da değilim bana bu şekilde baskı uygulamadan çok sıkıldım dedim.kızdı tartıştık ben tavrımı net bir şekilde ortaya koydum. Şimdi annesi biliyorum her sene eşim onu arabayla götürsün istiyor tüm masraflarına eşimle karşılıyoruz birlikte çalışıyoruz.Bu sene antalyada baş başa tatile gitmek istediğimi belirttim.önceden olabilir aslında diyordu.çok masraf oluridvan öyle filan diye gevelemeye çalışıyor.şimdi ben nasıl bir tavır takınmalıyım . Kayınvalide Dün telefonda kendi babamın aldığı arabayı övüp Eşine de dedim öyle araba al yaylaya çıkarız rahat rahat dedi.bende küçük araba seviyoruz biz dedim.hala kafası orda .kaldı ki bu sene antalyada gitmek istediğimizi laf arasında görümce me söylemiştim.kayınvalidem duymamış gibi yapmıştı.çok uyanık ve sinsi buluyorum.bazende diyorum ki acaba haksızlık mı yapıyorum.
Nasıl insanlar anlamadım çok anlayışsızlar .ben asla eşime benim köyüme geleceksin.alışmak zorundasın ben seviyorum demem.diyemem bile.annem asla benim paramla tatile çıkmak gibi birşey düşünmedi düşünmezde. Aksine hep ben gezeyim giyeyim ister.kadın resmen psikolojik işkence .ben sustukça dozu arttırdı baktım ki artık mesafe koydum ve cevap veriyorum.bu Rizelilerin hepsinde var sanırım. ne kadar tanıdık varsa her tatilde yayladaki evlerine çıkarlar tüm tatili orda geçirirler. evlendiklerin kadınları/adamları da kendi hayatlarına adapte etmeye çaba sarf ederler.
bu minvalde bence teslim olmayın derim. bu yapılan bana göre saygısızlığın daniskası. sonuçta kocan sülalesi oraları seviyorsa senin de fikirlerine isteklerine saygı göstermek zorundalar. kesinlikle geri adım atma.
Arkadaşlar geçen sene eşimin annesi ve kardeşiyle birlikte 2 gün benim köyüme sonra 2 hafta yaklaşık eşimin memleketi olan rize ye gittik.bana oraları göstermek istediler.sonra bunlar sürekli beğendin mi , eşin çok seviyor sende sev buraları akrabaları sevmek zorundasın vs gibi saçma sapan psikolojik baskı uyguladılar.çok rahatsız oldum.sevdim yemyeşil çok güzel yerler ama bu tavır ve tutumlar beni çok rahatsız etti.eşimin annesi ve kızkardeşi ile bir daha tatile gitmek istemiyorum.eşim ev açmayı öğrenmek zorundasın gibi birşey söyleyince bundan yaklaşık 4 5 ay önce bende hiçbirşey öğrenmek zorunda değilim memleketini sevmek zorunda da değilim bana bu şekilde baskı uygulamadan çok sıkıldım dedim.kızdı tartıştık ben tavrımı net bir şekilde ortaya koydum. Şimdi annesi biliyorum her sene eşim onu arabayla götürsün istiyor tüm masraflarına eşimle karşılıyoruz birlikte çalışıyoruz.Bu sene antalyada baş başa tatile gitmek istediğimi belirttim.önceden olabilir aslında diyordu.çok masraf oluridvan öyle filan diye gevelemeye çalışıyor.şimdi ben nasıl bir tavır takınmalıyım . Kayınvalide Dün telefonda kendi babamın aldığı arabayı övüp Eşine de dedim öyle araba al yaylaya çıkarız rahat rahat dedi.bende küçük araba seviyoruz biz dedim.hala kafası orda .kaldı ki bu sene antalyada gitmek istediğimizi laf arasında görümce me söylemiştim.kayınvalidem duymamış gibi yapmıştı.çok uyanık ve sinsi buluyorum.bazende diyorum ki acaba haksızlık mı yapıyorum.
Fikirlerinizi onceden soylemeyin antalya falan dusunuyoruz diye. Eger gercekten kotu fikirliyse esinizin kanina girer erkenden islemeye baslar esinizi. Esinize dir dirda yapmayin biktirirsiniz. O insanlarla mesafeli olun cekinsinler sizden.Arkadaşlar geçen sene eşimin annesi ve kardeşiyle birlikte 2 gün benim köyüme sonra 2 hafta yaklaşık eşimin memleketi olan rize ye gittik.bana oraları göstermek istediler.sonra bunlar sürekli beğendin mi , eşin çok seviyor sende sev buraları akrabaları sevmek zorundasın vs gibi saçma sapan psikolojik baskı uyguladılar.çok rahatsız oldum.sevdim yemyeşil çok güzel yerler ama bu tavır ve tutumlar beni çok rahatsız etti.eşimin annesi ve kızkardeşi ile bir daha tatile gitmek istemiyorum.eşim ev açmayı öğrenmek zorundasın gibi birşey söyleyince bundan yaklaşık 4 5 ay önce bende hiçbirşey öğrenmek zorunda değilim memleketini sevmek zorunda da değilim bana bu şekilde baskı uygulamadan çok sıkıldım dedim.kızdı tartıştık ben tavrımı net bir şekilde ortaya koydum. Şimdi annesi biliyorum her sene eşim onu arabayla götürsün istiyor tüm masraflarına eşimle karşılıyoruz birlikte çalışıyoruz.Bu sene antalyada baş başa tatile gitmek istediğimi belirttim.önceden olabilir aslında diyordu.çok masraf oluridvan öyle filan diye gevelemeye çalışıyor.şimdi ben nasıl bir tavır takınmalıyım . Kayınvalide Dün telefonda kendi babamın aldığı arabayı övüp Eşine de dedim öyle araba al yaylaya çıkarız rahat rahat dedi.bende küçük araba seviyoruz biz dedim.hala kafası orda .kaldı ki bu sene antalyada gitmek istediğimizi laf arasında görümce me söylemiştim.kayınvalidem duymamış gibi yapmıştı.çok uyanık ve sinsi buluyorum.bazende diyorum ki acaba haksızlık mı yapıyorum.
Diğer seneler içinde onlarla tatil yapmak istemiyorum.bu sene zaten baktım gidecek ben gitmem.o zaten gidemez bensiz gitmezde. Diğer senelere ne bahane bulabilirim.?kv ve görümcene para harcamanızı laf arasında da olsa söyleme
eşini doldururlar
ağzın açık kalırsın
eşinle de net konuş
o kadar çalışıyorum istemek hakkım
sen nasıl memleket dedin geçen sefer senin dediğin oldu bu defa da beraber bize ait birşey istememin neresi sakıncalı
başka masraflardan kısarız ama gitmezsekde senin istediğin yere de gidemeyiz benim söylediğim masrafsa senin söylediğin de masraf
diye tartışma ortamından uzak zamanlarda aşılayın söyleyin
Eşimle olsam sorun değil giderim ama kötü fikirli bu kadını istemiyorum çevremde.Bir sene köye, bir sene de deniz tatiline gidin. Bunu eşine güzel bir dille anlatmalısın.
Hem çalışıyorsunuz hem de istediğiniz gibi bir tatil yapamıyorsunuz.Arkadaşlar geçen sene eşimin annesi ve kardeşiyle birlikte 2 gün benim köyüme sonra 2 hafta yaklaşık eşimin memleketi olan rize ye gittik.bana oraları göstermek istediler.sonra bunlar sürekli beğendin mi , eşin çok seviyor sende sev buraları akrabaları sevmek zorundasın vs gibi saçma sapan psikolojik baskı uyguladılar.çok rahatsız oldum.sevdim yemyeşil çok güzel yerler ama bu tavır ve tutumlar beni çok rahatsız etti.eşimin annesi ve kızkardeşi ile bir daha tatile gitmek istemiyorum.eşim ev açmayı öğrenmek zorundasın gibi birşey söyleyince bundan yaklaşık 4 5 ay önce bende hiçbirşey öğrenmek zorunda değilim memleketini sevmek zorunda da değilim bana bu şekilde baskı uygulamadan çok sıkıldım dedim.kızdı tartıştık ben tavrımı net bir şekilde ortaya koydum. Şimdi annesi biliyorum her sene eşim onu arabayla götürsün istiyor tüm masraflarına eşimle karşılıyoruz birlikte çalışıyoruz.Bu sene antalyada baş başa tatile gitmek istediğimi belirttim.önceden olabilir aslında diyordu.çok masraf oluridvan öyle filan diye gevelemeye çalışıyor.şimdi ben nasıl bir tavır takınmalıyım . Kayınvalide Dün telefonda kendi babamın aldığı arabayı övüp Eşine de dedim öyle araba al yaylaya çıkarız rahat rahat dedi.bende küçük araba seviyoruz biz dedim.hala kafası orda .kaldı ki bu sene antalyada gitmek istediğimizi laf arasında görümce me söylemiştim.kayınvalidem duymamış gibi yapmıştı.çok uyanık ve sinsi buluyorum.bazende diyorum ki acaba haksızlık mı yapıyorum.
Sen evlisin.Eşin de evli biri.Artık evliliğinin farkında olmalı ona göre düzen oluşturmalı.Kayınvalidenin dediği laflara takılma.Buralar güzel sevmelisin filan hee de geç.Ama çalışan bir insansın.Çalışmasan bile seninde isteklerin göz ardı edilemez.Tatile gitmek istiyorsan ki buna ihtiyaçta duyar insan.Gitmelisiniz Antalya veya başka yer.Eşin illa her sene annemi götüreceğim diyorsa kendi karşılasın masrafları götürsün.Sen de gitme senin öyle bi zorunluluğun yok.O da öyle bekar hayatı gibi kendi kafasına göre davranamaz.Bindirsin uçağa yollasın.Kızkardeşte varmış yanında.Arkadaşlar geçen sene eşimin annesi ve kardeşiyle birlikte 2 gün benim köyüme sonra 2 hafta yaklaşık eşimin memleketi olan rize ye gittik.bana oraları göstermek istediler.sonra bunlar sürekli beğendin mi , eşin çok seviyor sende sev buraları akrabaları sevmek zorundasın vs gibi saçma sapan psikolojik baskı uyguladılar.çok rahatsız oldum.sevdim yemyeşil çok güzel yerler ama bu tavır ve tutumlar beni çok rahatsız etti.eşimin annesi ve kızkardeşi ile bir daha tatile gitmek istemiyorum.eşim ev açmayı öğrenmek zorundasın gibi birşey söyleyince bundan yaklaşık 4 5 ay önce bende hiçbirşey öğrenmek zorunda değilim memleketini sevmek zorunda da değilim bana bu şekilde baskı uygulamadan çok sıkıldım dedim.kızdı tartıştık ben tavrımı net bir şekilde ortaya koydum. Şimdi annesi biliyorum her sene eşim onu arabayla götürsün istiyor tüm masraflarına eşimle karşılıyoruz birlikte çalışıyoruz.Bu sene antalyada baş başa tatile gitmek istediğimi belirttim.önceden olabilir aslında diyordu.çok masraf oluridvan öyle filan diye gevelemeye çalışıyor.şimdi ben nasıl bir tavır takınmalıyım . Kayınvalide Dün telefonda kendi babamın aldığı arabayı övüp Eşine de dedim öyle araba al yaylaya çıkarız rahat rahat dedi.bende küçük araba seviyoruz biz dedim.hala kafası orda .kaldı ki bu sene antalyada gitmek istediğimizi laf arasında görümce me söylemiştim.kayınvalidem duymamış gibi yapmıştı.çok uyanık ve sinsi buluyorum.bazende diyorum ki acaba haksızlık mı yapıyorum.
Eşimle olsam sorun değil giderim ama kötü fikirli bu kadını istemiyorum çevremde.
Kötü fikirli çünkü kocamı sürekli onlarla köye gitmesi için dolduruyor.şoför ve para lazım. Kötü fikirli çünkü benim ailemle tatil yapma hakkım yok yıllık iznimi onlarla köyde geçirmeliyiz. Kötü fikirli çünkü çok iyi niyetli olduğum zamanlarda hem iyi niyetimi hemde yeni gelin olduğum için oluşmuş olan mahzunluğumu kullandı.kötü fikirli çünkü çalışıyor para kazanıyor olmamı bile hazmedemeyeÇek sürekli maaşın var maaşın var diye her lafın başı parası olmadığını dile getiriyor.Ve ben hanfendi.Büyüdüm ve artık art niyetli bir insan olan kendisiyle mesafe koydum.tatile de gitmek istemiyorum.ben oğlunu annelerle köye gideceğiz diye zorlarsam annemde bana bu konuda baskı yaparsa annemde kötü fikirli olur du.ve ben karakterim gereği yapamayacağım baş edemeyeceğim için sinsilik ve kurnazlık yapan insanlardan uzak dururum.Kötü fikirli kadından kastınız kayınvalideniz ise şunu iyice anlamanız gerekiyor. Bir anne oğlu evlenince onu evlatlıktan reddetmez, bir oğul da evlenince öksüz kalmaz.