• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir telefon önerin

echoo

Her şey güzel olacak elbet.
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
885
289
648
İstanbul
selam arkadaşlar cok cok acil bir şekilde fikirlerinize ihtiyacım var.iki gün içinde telefon almam gerek ama ben hala karar veremedim.

şimdi aklımda olan modellerden bahsedeyim;

-HTC desire Z; 5 mg pixel kamera,dokunmatik ekran,quverty klavye,android işlemci,facebook,twitter,mail box gibi güzel özellikleri var.üstelik fiyatı maksimum 800 tl.htc son zamanda atak yapan bir marka fyat performans acısından iyi gibi ama işte aşırı ısınma sorunu varmış gerci kullanma klavuzunda bunun normal oldugunu yazmışlar ama bilemiyorum.

diğer bir model ise;

-Blackberry torch 9800:acıkcası htc ile benzer özellikleri var ama fiyatı daha tuzlu tabi 1500 civarında.abim blackberry kalitesinden vazgecme diyor ama ne bileyim karar veremedim bi türlü.

ayrıca bu iki telefonda kızaklı kızaklı telefon nasıldır saglam olur mu bilemiyorum.aklım iyice karıştı.bazı sitelerde araştırdım yorumları okudum ama pek anlamadım valla değişik terimler uygulamalar bilmem ne.

bakın ben size istedigim telefonun özelliklerini yazayım;
-büyük ekran,
-internette gezinti,
-rahat sms watsapp konuşma,
-iyi giden bir şarj
-dokunmatik tel pek kullanamam gibi geliyor o yüzden sırf dokunmatik telefonlar bana göre değil gibi.ben ötle cok oyun oynamam program indirmem benim için büyük ekran ve rahat internet kullanımı.ee tabi fiyat acısından da iyi olsun istiyorum ben biraz pimpirikliyim aldıgım ürünü uzun yıllar kullanmak isterim.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.:54:

Eklentiler

• $htc desire z.webp
    $htc desire z.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 90
  • $blackberry-torch-9800-600x600.webp
    $blackberry-torch-9800-600x600.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 73
cnm kesinlikle htc ben daha eski bir modelini kullanıyorum
eşimde aynı şekilde blackberry ve htc kullanıyor ikimiz birilikte sana htc diyoruz :15:

eşimde aynı şekilde blackberry ve htc kullanıyor ikimiz birilikte sana htc diyoruz :15:

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.

ya işte cesaret edemiyorum ben htc'nin çok kaliteli bi marka oldugunu biliyorum ama işt epek duyulmadıgı için bildigin çin malı muamelesi görüyor. siz şarj perfprmansından memnun musun peki?

ya blackberry torch cok pahalı anam babam.yani aynı özellikler hatta htcde telefon kaybolunca bilgisayardan takip edebiliyorsun.yani bir çok konuda geciyor ama işte adı vart blackberryninde.

hadi torch almadım diyelim ee bold curve felanda tasarım olarak birbirine cok benziyor yani 300 tl verir curve alırım o zaman ne anlamı var değil mi.benim için ekran büyüklügü de cok önemli.

şarzından da memnunuz
işletim sistemi diğer telefonlara göre biraz farklı ama kullandıkça alışıyor insan
hiç o kadar para vermeye gerek yok
işin özeti
htc blackberry bin takar :40:

şarzından da memnunuz
işletim sistemi diğer telefonlara göre biraz farklı ama kullandıkça alışıyor insan
hiç o kadar para vermeye gerek yok
işin özeti
htc blackberry bin takar :40:

demek öyle diyorsun ben iyice bi ölçeyim bakayım cok sagol:34:

bir turkcell bayisinde ikisinde deneyebilirsin teknik formlarda da yorumları okursan fikir verir ayrıca hangisini aldığını yazda bari merakımı giderim bende :52:
rica ederim ayrıca :16:

canım ben htc kullanmadim ama blackberry kullanıyorum öncelikle bu blackberry hassas biraz sert kapatınca falan arıza oluyormus diye duydum blackberry kaliteli evet ama ben genede htc öneririm cok iyi yorumlar duydum kullananlardan

merhaba bende araştırıyoeum HTC ya da Samsung alacam. bugüne kaadar hep nokia kullandım . sen HTC nin hangi modelini kullanıyosun ve ne kadar oldu. bataryası okmuş ve aksesuar bulmakta zormuş.

Back
X