Bana bir yol gösterin :l

Mrs black

Şükür sebebim ♥
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
839
796
23
33
merhaba arkadaşlar aylardır kafama taktığım bir sorunum var sizinle de bunu paylaşmak istiyorum belki bana yol gösterirsiniz diye umuyorum. konum şu; Dayım yüzünden her seferinde eşim ile tartışıyorum eşim ile dayım birlikte iş yapıyorlar 1 sene önce tartışıp ayrılmışlardı sonra tekrardan bir araya geldiler ve işe devam ediyorlar ama bu süre zarfında eşimin evde olmadığı günlerde eve gelip eşim hakkında ileri geri konuşup benim her seferinde canımı sıkıyor ve daha sonrasında bu dediklerimi eşine söyleme diyor, benden yaşça büyük olduğu için kibar bir dille gereken cevabı veriyorum ona ama artık bu olay beni çok üzmeye başladı geçenlerde telefonla arayıp eşin yarın ankaraya araba bakmaya gidecek haberin var mı dedi benimde bu konudan haberim yoktu genelde eşim bana her şeyi söyler neyse telefonu kapattım kendi içimde kurmaya başladım neden bana bunu söylemedi falan diye eşim eve geldiğinde bu konuyu açmadı bile bekledim bişey der diye ama demek ki plan iptal olmuş ki bana bişey söylemedi ve ankaraya da gitmedi zaten. sanki eşim gizli saklı bişey yapıyormuş gibi bana gelip yetiştirmesi bi nevi dedikodu yapması çok canımı sıktı bırak ben eşimden duyayım senin gelip yetiştirmene gerek yok ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum sizce bunları eşime söylemeli miyim çok kararsız kaldım eşimde biraz sinirlidir olayın büyümesinden ve işinin bozulmasından korkuyorum.

Ortak olunan her iş böyle kime ne desen olmuyor. Ayrılmaktan başka çözüm yok.

Bence bu ortaklık bitsin bir daha da hiç olmasın . Yoksa sizin evliliğiniz biter bu gidişle Allah korusun

Akrabalarla iş yapınca ya da alışveriş yapınca mutlaka bir şey çıkıyor.Ortaklığı bitirsin bence eşiniz.

Keşke o zamanlar tekrardan barışmasalardı ama olan oldu eşim de herşeyin farkına vardı zaten başka şeyler yapmayı düşünüyor hayırlısı bakalım

önce, 1 sefere mahsus, dayına söyle
ben bunlardan hoşlanmıyorum, duymak istemiyorum, bir sorunun varsa eşimle konuş de
bir daha bana yansıtırsan, söylersen direkt eşime söyleyeceğim, saklamayacağım de
bir kez daha sana gelirse de hiç çekinme eşine söyle

bunların hepsini söyledim zaten kaç defa uyardım onu ama tekrardan aynı şeyleri yaptı beni kocama karşı doldurmaya çalıştı aylardır içim içimi yiyor ama artık söylicem eşime hepsini tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…