Bana bir yol gösterin lütfen

Genelleme yapmak istemiyorum ama bu polislerin bir çoğu yani en azından istanbuldakiler çok uyanık..
Altlarında araba sokak sokak gezip parklarda genç kızlara mussallat oluyorlar ve üstelik içlerindekilerin çoğu evli..
Polis olduklarından genç kızlar bunlara güveniyor dolayısıyla kullanılıyorlar...
Artık o kadar çok duyar oldumki midem bulandı...
Bence uzaklaşmalısınız emin olun ya evli yada sizden çok var her gün biriyle takılıyor.

Bence sende kullanildigini dusunuyosun isi intikama kadar getirdigine gore:işsiz:

beklentiye girmeden keyfinize bakın yoksa üzülebilirsiniz
keza anlattıklarınız sevgili ilişkisine benzemiyor

hayatımda 4 aydır biri var uzun zamandan beri ilk kez biri beni böylesine etkiledi. Özel birşeyler yaşadık. Asla pişman değilim. Ben bu adamın yanındayken bana harika davranıyor görseniz sana aşık dersiniz. Ama ayrı kalınca 2 gün ben birşey yazmasam yazmaz yada gün içinde bi napıyosun der. Biraraya geldiğimizde mükemmeliz ama. Beni rahatsız eden birşeyler vardı bende bugün yıldızname baktırdım kadına tavsiye üzerine gittim. Bu adamın psikolojisinin bozuk olduğunu vücudunda sürekli beğenmdiği yerler olduğunu
hiçbir kadına bağlanayamayacağını cinselliğine çok düşkün olduğunu
Muhteşem bir yalancı olduğunu söyledi. 4 gündür görüşmüyoruz ortada birşey yok kendisi polis. Patlam olunca sürekli çalışıyorlar 1 haftadır fulmuş ben yazınca öğreniyorum görüşelim dedim tamam dedi. Sizce ben buna ne yapabilirim intikam veya ağır konuşmak herşey olabilir

Keşke yıldıznameden bahsetmeseydiniz :sus:

Cnm basbaya sizi kulanıyo aklınızı başiniza alın birakın o sizin peşinizden koşsun severse belli olurdu zaten

Back
X