Uygun dille uyardıgımda bile aglıyor hemen biz kv boyle seyler soyleyemezdık diyorSen uyar. Yatak odanıza girmek ne demek. En nefret ettiğim şeydir.
İyi ya işte aynı şeyi neden sen bana yapıyorsun demelisin. Benim kv ne çektiyse ben çekmeyeyim diye uğraşıyor. Demek ki anlayışlı biri değil sizin kv. Ama dur demelisin.Uygun dille uyardıgımda bile aglıyor hemen biz kv boyle seyler soyleyemezdık diyor
Evlendığım ilk zamanlar cok ses cıkarmıyordum kendımı yıyordum ama artık tepkı koymaya baslayıncada sen degıstın senın huyun suyun bı tuhaflastı dıyor .Arkadaslar bu yaptıklarını normal benım tepkımı anormal goruyor30 40 çokun bile çoku diyecek söz bulamıyorum. Öncelikle asla izin verme. Ne demek dolabına oraya buraya el atmak. Atamaz. Yardım etmek isteyebilir ama çok fazla bence. Mesafeni koy duruşunu bozma. Hem eşine de seni şikayet ediyormuş. Eşinle konuş bence. Böyle olmaz.
Hasbama bak. Valla ben kv geleceği zaman yatak odamı kilitliyorum. Ne olur ne olmaz. Sende kilitle ve mutfak lavabo falan birak yapsin sende keyfine bak. 40 gun kalıyorsa bir zahmet yatmasın zaten.Uygun dille uyardıgımda bile aglıyor hemen biz kv boyle seyler soyleyemezdık diyor
Şöyle diyebilirsin seni kırmak istemedim annecim ama sen de ısrarla devam ediyorsun artık ben kırılıyorumEvlendığım ilk zamanlar cok ses cıkarmıyordum kendımı yıyordum ama artık tepkı koymaya baslayıncada sen degıstın senın huyun suyun bı tuhaflastı dıyor .Arkadaslar bu yaptıklarını normal benım tepkımı anormal goruyor
Kaldıkları süre çok uzun geldi bana, annem değişmez diye birsey de yok ayrıca, dolap açıp kıyafet düzeltmek, yatak düzeltmek çok itici tavırlar,siz böyle yaptığınızda rahatsız olduğunuzu açıkça söyleyin, söyleseniz de devam mı ediyor bu tavırlarına? Eğer öyleyse eşiniz söylesin bir zahmet. İçinizden gelmiyorsa sık aramayın sizde.
evet 5-6 bavulla gelıyorlar .Kayınpeder tum gun evde bı koseye gecıp oturuyor tepemde kayınvalıde sureklı bı yerlerı dıdıklıyor .Gercekten kaldıramıyorum .Bı daha bu kadar uzun sure kabul etmek ıstemıyorum .Ayrıca gitmiyorlar mı yani nasıl oluyor? 30 40 gün 20 gün desen hadi neyse diyeceğim ama . O zaman koca koca bavullarla geliyorlardır.
Etme canım . Bak benimkiler gene o kadar değil ama 1 haftadan fazla katlanamıyorum gerçekten. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Mesafeni koru. Bu senin en doğal hakkın. Bunu yaptığın için kötü gelin olmazsın. Sadece güzel bir dille demelisin. Yoksa sen haksız olursun. Güzel dille ama kendinden emin.evet 5-6 bavulla gelıyorlar .Kayınpeder tum gun evde bı koseye gecıp oturuyor tepemde kayınvalıde sureklı bı yerlerı dıdıklıyor .Gercekten kaldıramıyorum .Bı daha bu kadar uzun sure kabul etmek ıstemıyorum .
Ben evde yokken bıle karıstırdıgına emınım .Bazı esyarı ozellıkle yamuk egrı koyuyorum takıntılarına yenık dusup duzeltıyor farkedıyorum . Bır kac kez odamdan bısey almak ıcın gıdım getırım dedı ben ondan once hamle yaptım sasırdı kapının eşiğinde kaldı.Bu durumlardan nefret edıyorum ama ne yazıkkı yasıyoruzBen tanıyorum öyle bir tip açık açık odama girmeni istemiyorum dolabımı açma açamazsın desen bile açar eşinde destek değilmiş idare et diyormuş ben olsam 30 gün elimi işe sürmem alır çantamı çıkarım gezerim evdeykende iş yaptırır yorarım sarma sardır mantı açtır dondurucuna at sürekli iş bul ona bedava çalışan oh mis ne kullandım ama iyi oldu de kendine yoksa kafayı yersin ben biliyorum tecrübeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?