Baslarda oyleydım ama zamanla sinirlerim öyle bı yıprandıki bu konuda hassaslastım en ufak bıseyde cok fazla sinirleniyorum .Banyo dolabından tut ayakkabılıga kadar kendı duzenıne gore degıstırılır mı aklıma geldıkce delırıyorum .Sogudum.zamanla takmamyı öğreneceksin.eşine annesini karalama ,yaptıklarını görmezden gel,kendinden taviz verme.benden bukadar
eşine annesi üzerinden yüklenirsen ilişkin kötüye gider.odana müsade etme mesela.ufaktan ufaktan müdahalelerde bulun ki ortam gerilmesin.böyle böyle alışır.belliki senin yıpratmak amacı.yoksa ne münasebet yani her yere dokunmak değiştirmekBaslarda oyleydım ama zamanla sinirlerim öyle bı yıprandıki bu konuda hassaslastım en ufak bıseyde cok fazla sinirleniyorum .Banyo dolabından tut ayakkabılıga kadar kendı duzenıne gore degıstırılır mı aklıma geldıkce delırıyorum .Sogudum.
Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim uzaktan takip ediyordum ama artik yazmaya karar verdim .
3 yillik evliyim ve ailelerimizden uzakta yasiyoruz .Esimin ailesini her sene evimde 30-40gun agirliyorum.Elimden geldigince hos tutmaya calisiyorum ama gel gelelim kv ile kp beni benden aliyor.Geldıklerı ılk gun mutfak duzenımı degıstırdıler .Sureklı kv elınde camasır suyu banyoyu sildi (.Arkadaslar evım gayet temız ve onlar gelıcek dıye de ekstra ozenlı yapıldı bu temızlık) odamıza gelıp eşimin dolabını acıp bıde ben duzenleyeyım falan dıyor.Esımın katlayıp yerlestırdıgım camasırlarını alıp bı daha katlıyor .Topladıgım yatagı acıp bı daha topluyor.
Sinirlerim kaldırmıyor artık bunlarda dert mı demeyın evde hep bı gergınlık hep bı huzursuzluk oluyor eşimde etkileniyor yanı annem boyle kabul et degısmez dıyor .
Aramak içimden gelmiyor cok sogudum ısınamıyorum ne bana gelsınler ne ben onlara gıdım ıstıyorum hep bı dıken ustunde hıssedıyorum .Takıntılı bı temızlık duzen hali var ve asırı baskın karakter o ne derse o olucak .Esıme attıgı mesajları yakaladm arkamdan .Benı hep sıkayet etmıs .Ne yapmaya calısıyor artık bıktım.Evliliğim etkılenıyor cunku eşim annesıne asırı duskun.Bana hakversede annesını de bu konularda uyarmıyor yapma artık demıyor.
Madem öyle işte böyle ahahaValla ben olsam özellikle onların gelmesine yakın.
Evi b.k götürsün bırakırım.
Annen çok seviyor temizlik yapmayı.
Şimdi bol bol yapsın diye bıraktım derim eşime de.
Kv ye de ohh ohhh bu sefer tam gönlünüze göre ev bıraktım size.
Bol bol silin her yeri.
Buyrun deterjanlar der otururum tv karşısına..
Can çıkar huy cikmaz Allah kolaylık versin her yeri temizlesin ama iş yatak odası dolap olunca değişir kibarca bu odaya müdahale etmesini istemediğinizi söyleyin yani ne biliyim erkeklerin çok özel kıyafetleri olmaz ama kadınların gecelik vs hoş olmaz . Kibarca söyleyin onun dışında bırakın her yeri temizlesin bosverin çok takmayınArkadaslar merhaba araniza yeni katildim uzaktan takip ediyordum ama artik yazmaya karar verdim .
3 yillik evliyim ve ailelerimizden uzakta yasiyoruz .Esimin ailesini her sene evimde 30-40gun agirliyorum.Elimden geldigince hos tutmaya calisiyorum ama gel gelelim kv ile kp beni benden aliyor.Geldıklerı ılk gun mutfak duzenımı degıstırdıler .Sureklı kv elınde camasır suyu banyoyu sildi (.Arkadaslar evım gayet temız ve onlar gelıcek dıye de ekstra ozenlı yapıldı bu temızlık) odamıza gelıp eşimin dolabını acıp bıde ben duzenleyeyım falan dıyor.Esımın katlayıp yerlestırdıgım camasırlarını alıp bı daha katlıyor .Topladıgım yatagı acıp bı daha topluyor.
Sinirlerim kaldırmıyor artık bunlarda dert mı demeyın evde hep bı gergınlık hep bı huzursuzluk oluyor eşimde etkileniyor yanı annem boyle kabul et degısmez dıyor .
Aramak içimden gelmiyor cok sogudum ısınamıyorum ne bana gelsınler ne ben onlara gıdım ıstıyorum hep bı dıken ustunde hıssedıyorum .Takıntılı bı temızlık duzen hali var ve asırı baskın karakter o ne derse o olucak .Esıme attıgı mesajları yakaladm arkamdan .Benı hep sıkayet etmıs .Ne yapmaya calısıyor artık bıktım.Evliliğim etkılenıyor cunku eşim annesıne asırı duskun.Bana hakversede annesını de bu konularda uyarmıyor yapma artık demıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?