Bana bir yol gosterin

zamanla takmamyı öğreneceksin.eşine annesini karalama ,yaptıklarını görmezden gel,kendinden taviz verme.benden bukadar
Baslarda oyleydım ama zamanla sinirlerim öyle bı yıprandıki bu konuda hassaslastım en ufak bıseyde cok fazla sinirleniyorum .Banyo dolabından tut ayakkabılıga kadar kendı duzenıne gore degıstırılır mı aklıma geldıkce delırıyorum .Sogudum.

eşine annesi üzerinden yüklenirsen ilişkin kötüye gider.odana müsade etme mesela.ufaktan ufaktan müdahalelerde bulun ki ortam gerilmesin.böyle böyle alışır.belliki senin yıpratmak amacı.yoksa ne münasebet yani her yere dokunmak değiştirmek

Kimse kusura bakmasın bu büyük bir dert.
Annem böyle değişmez diye bir kaide yok. Eşinizin bu söylemi de yanlış.
Tabii ki karşınızdaki insanı değiştiremezsiniz, ancak bu da kayınvalidenizin bu şekilde davranmasını gerektirmez!
Kayınvalidenizin kayınvalidesi de mi böyle yapmış bir sormak lazım.

Evini temiz bulmuyorsa gelmesin.
Yatak odası mahremiyettir, kalkıp oralarını buralarını karıştırması zaten sinir zıplatıcı bir durum.
Ben aynı şeyleri zamanında (farklı boyutlarda) yaşadım.
Ve eşime dediğim tek şey "benim evimin düzenini annene soracak değilim, ha sen onun düzeninden memnunsan ve bırak böyle olsun diyorsan, hay hay, annenin evi orada, gidip onlarla güzelce oturabilirsin, burası benim evim benim düzenim, ben kimsenin evinin işine karışmıyorsam kimse de benim evimin işine, düzenine karışamaz" diye net bir dille konuştum.

Siz artık eşiniz ile bir aile kurdunuz ve kendi düzeninizi yaşıyorsunuz.
Kalkıp bırakın kayınvalidenizi, kendi anneniz bile aynı şekilde size müdahale edemez.

Yaptığınız herhangi bir şeye yapıcı söylemlerde bulunabilirler, ancak dinlemek ya da dinlememek sizin keyfinize kalmış birşey.
Bu ne canım.
Bi daha bu kadar müdahale ettirmeyin evinize.

Ilk zamanlar tepkinizi koymalıydınız.ozellikle ne kadar oğlu olsa da yatak odası mahremdir asla kabul edilemez girilmesine bile kaldı ki yatak toplamak,dolap düzenlemek hiç kabul edilemez.ortada çamaşırlarınızı falan bırakın belki utanır.ama bu saatten sonra verdiğiniz her tepki garibine gidecek baştan sınır koymamışsınız.benim annem bile gelse girmez yatak odama.kapıyı kitleyin olmadı.

Valla ben olsam özellikle onların gelmesine yakın.
Evi b.k götürsün bırakırım.
Annen çok seviyor temizlik yapmayı.
Şimdi bol bol yapsın diye bıraktım derim eşime de.
Kv ye de ohh ohhh bu sefer tam gönlünüze göre ev bıraktım size.
Bol bol silin her yeri.
Buyrun deterjanlar der otururum tv karşısına..

Madem öyle işte böyle ahaha

Ay annesine çok düşkün olan eş çok zor ya..
Eşinizi hoş tutun, güzel anında minnoş minnoş söyleyiverin her şeyi, üzüle üzüle.
Oynayın yapacak bir şey yok.

Can çıkar huy cikmaz Allah kolaylık versin her yeri temizlesin ama iş yatak odası dolap olunca değişir kibarca bu odaya müdahale etmesini istemediğinizi söyleyin yani ne biliyim erkeklerin çok özel kıyafetleri olmaz ama kadınların gecelik vs hoş olmaz . Kibarca söyleyin onun dışında bırakın her yeri temizlesin bosverin çok takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…