Bana bir yol gösterin.....

dayak atmaya eşiniz utanmamış ama siz bunu ortaya çıkarmaya utanıyorsunuz.
eğitimli, meslek sahibi birisiniz.
üstelik caydırmak için bir adım atmak istemiyorsunuz.
bunların üstüne aklıma gelen şey şu: dayağı hak ettiğinizi mi düşünüyorsunuz? yani ben şunu yapmasaydım/demeseydim gibi kendinizde hata bulduğunuz bir durum mu var?

eğer kendinizde bir hata görmüyorsanız, daha sonra barışsanız bile, size uyguladığı şiddeti affedebilecek misiniz?
boşanın vs demem ama gerçekten iyice bir düşünün.
değer mi?

kızlar ben bilmiyormuyum karakola gitmeyi ama burda bi çevrem var öğrencilerim var velilerim var utanuyoru duyulursa naparım...

Asıl küçük bir yerde öğretmensin diye birşeyler yapman bence!
senin öğrencin kız çocuğu,bakacak annesi evde dayak yiyo susuyo,çünkü güçsüz
bakacak öğretmeni evde dayak yiyo ama kendini ezdirmiyo,mücadele ediyo,çünkü güçlü.Çünkü okumuş...Demekki okursam kendimi ezdirmem
tarzı bir bağlantı kurabilir.
İleride kendi böyle bi durumla karşılaştığında 'böyle gelmiş böyle gider' demez belki çünkü önünde farklı bir örnek olarak sen olursun,hatta belki de tek sen olursun...

Belki dediğim saçma gelebilir ama sen sınıfındaki küçük kızların idolüsün,ve kimse ilkokul öğretmenini kolay kolay unutmaz :)

. bence....

üzüldüm gerçekten..kimseler yaşamasın böyle bi durumu...hiçbir kadın naparsa yapsın hak etmez dayagı...

yanlız bişeyi anlamıyorum..konu açmışsınız bir yol gösterin diye ama darp raporu alma konusuna tepkilisin herkes ögrenir diye..başka ne gibi bir yol bekliyorsunuz ki..birisi çıkıp "döverde söver de erkektir"gibi sacma laflar edip içinizimi rahatlatsın yani:26:önce kendiniz sonra cevreniz lütfen..uzaktan konusması kolay demeyin,birileri buun ögrendiginde tek rezil olan taraf eşiniz olacak buna emin olun...bide birşey daha,siz böyle sinirlendiginde size vurmaktan kaçınmayan size bu degeri veren bir adamı hala sevebiliyor musunuz?

öncelikle geçmiş olsun sana direk boşan diyemem ama iyi bir gözünü korkut,darp raporu al seni terkediyorum de kendi ailesinden seni seven büyükler vardır elbet onlara söyle ki bi daha sana yaklaşmaya korksun

Dayak yediğin için utanma buna müsaade etmeye devam edersen utan.Kim duyarsa duysun sen değilsin utanması gereken kocan olacak mahluk utansın .Bu adamların yaptığını yanlarına kar bırakırsanız dayağa devam edecekler.Yazık günah okumuş insansın siz böyle yaparsanız okumamış geliri olmayan insanlar ne yapsın.

Back
X