bugün çok moralim bozuk bazılarınız beni tanırsınız kıskançlıkla ilgili açtığım konulardan ama bu sefer durum çok farklı belki diğer konularıma yaptığınız yorumlarla yaptıklarımı düşündüm bazen hatalıyım dedim kabul ettim ama bu sefer eşimin hatalı olduğunu düşünüyorum dün bir misafirlikte o erkeklerle balkonda oturuyordu biz de diğer oda da oturuyorduk karşı binadan kınaya giden bir topluluk vardı feleket açık bayanlardı sırt dekolteleri kuyruk sokumuna kadar olan ben onların açıklığına saygı duyuyorum birşey demiyorum ama ben diğer odanın camından bakarken eşimin balkondan bir sırt dekolteli bayana böyle uzun uzun süzerek baktığını gördüm o an yıkıldım o beni hiç farketmedi sonra topluluk arabalarına binip gittikten sonra kafasını çevirdi beni gördü ben ona görüşürüz anlamında kafamı salladım eve geldik hiç konuşmadım ağladım ağladım hiç yanıma gelmedi ben de ona sen kkkkkkkkkkkkkkkk misin evliyken başka bir bayana süzerek bakıyorsun dedim demek ki daha bilmediğim nelere bakıyor o da kalktı beni çok şiddetli dövdü yüzüme tokatlar boğazımı sıkmalar kolumu ezdi az daha ölüyordum evet baktım ne olmuş diyo çok ağladım artık herşey bitti ayrılmak istiyorum sen beni anlamıyorsun dedim seni yemin ederim boşayacağım dedi ailen üzülmesin diye sana katlanıyorum dedi o an dünya başıma yıkıldı sevgisinin yalan olduğunu anladım meğer beni bugüne kadar hep kandırmış ben çok safmışım gideceğim bana ailem için katlanmak zorunda değilsin dedim git yoksa seni öldüreceğim elimden kaza çıkacak dedi ve aldı yastığını benden ayrı yattı hiç böyle yapmazdı ve sabah işe gitti ben şimdi nereye gideceğim ne yapacağım ailem beni kabul etmez kıskançlık yüzünden ayrıldım diye akşam eve gelecek sen gitmedin mi diyecek surat yapacak bu yuva kurtarılabilir mi yoksa tek çözüm başımı alıp bilmediğim yerlere gitmek mi çok çaresizim