Madem çözüm olarak evliliği bu şekilde devam ettirmek zorundasın o zaman kendini,ilgini çekeceksin adamın üstünden.
Bırak baksın yaa, inan güzel yada bakılmayı hakeden bi bayan gördüğümde ben eşime bak ne güzel diye gösteririm.
Lütfen bu takıntındanda kurtul.Ha başkalarıda farkediyor ve onun hakkında yanlış düşünüyor dersen.Buda onun kendi ayıbı olur.
Nasıl baktığınıda çok merak ettim bu arada.
Hayatımın merkezi sensin havası vermeeee
Arkamda kimse yok,Kimsesizim sana muhtacım o yüzden seninle devam ediyorum izlenimi asla verme..
Ben bu evliliğe ve sana değer verdiğim için hala seninleyim demen gerek.Haket yada etme bu benimle alakalı birşey diyeceksin.
Şiddet yüzünden bedeninden çok gururunun incindiğini bilsin lütfen.
Hatasını anlamaya fırsat vermedin, yine çıktı üste işte..
Hatayı yapan ilk adımı atmalı,ilk cümleyi kurmalı bunu hiç aklından çıkarma
Bırak baksın yaa, inan güzel yada bakılmayı hakeden bi bayan gördüğümde ben eşime bak ne güzel diye gösteririm.
Lütfen bu takıntındanda kurtul.Ha başkalarıda farkediyor ve onun hakkında yanlış düşünüyor dersen.Buda onun kendi ayıbı olur.
Nasıl baktığınıda çok merak ettim bu arada.
Hayatımın merkezi sensin havası vermeeee
Arkamda kimse yok,Kimsesizim sana muhtacım o yüzden seninle devam ediyorum izlenimi asla verme..
Ben bu evliliğe ve sana değer verdiğim için hala seninleyim demen gerek.Haket yada etme bu benimle alakalı birşey diyeceksin.
Şiddet yüzünden bedeninden çok gururunun incindiğini bilsin lütfen.
Hatasını anlamaya fırsat vermedin, yine çıktı üste işte..
Hatayı yapan ilk adımı atmalı,ilk cümleyi kurmalı bunu hiç aklından çıkarma