Bana bir yorum bir yol lütfen.

Sungate170308

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
203
112
18
36
Telefondan iş yerimden yazıyorum yazım hatalarım için şimdiden kusura bakmayın. Benim derdim ablam malesef.Ben evliyim çok iyi giden bir evliliğim var ve şu an hamileyim annem, eşim ve ben bir arada kalıyoruz ve annemle eşim çok iyi anlaşıyor. Ben yurtdışına gelin gittim annem burada yanlız kaldı ablam da evliydi o zamanlar. Ben yurtdışındayken annem çok bunalıma girdi boğulma tehlikesi geçirdi hergün aradı eşinle gelin diye. Eşim istemesede ben mutlu olayım diye gelei Türkiye'ye.
Olay bundan sonra başlıyor....
Ablam 7 yıllık evliydi iyi bir işi vardı ve 7 aylık bir kızı vardı. Ablam çok değişti işe girince sürekli birileriyle mesajlaşıyoreı ve birgün işten kovuldu nedeni iş yerinde bir erkekle uygunsuz yakalandı. İşten kovuldu eniştem annesi ve babası yok yuvası bozulmasın istedi küçük kızı annesiz babasız kalmasın istedi ama ablam ayrılmakta kararlıydı. Nitekim ablam çocuğu bırakıp başka şehire kaçtı eniştem bunalıma girip intihar etti ve kendini astı. Allah tan kurtardık psikolojik tedavi gördü. Şu an çok iyi psikolojisi kızını kendi büyütüyor ablamın bıraktığı borçları tek başına ödüyor. Evet ablam bizim yanımıza geldi bizimle yaşamaya başladı annem için sustum. Ablam iyice sapıttı başka erkeklerle görüştü konuştu hayatını yaşamaya başladı.Birine aşık oldu ayrıldı barıştı kıskançlık krizine girdi hergün içmeye başladı.Eve maddi yardımda bulunmadı temizliğe yardım etmedi. Hepimizi huzursuz etti Gece 6 da geldi kavga ettim bana '' sakıntı varsa git bu evden dedi '' Ocakta tehlikeli bir operasyon geçirdim hastaneye uğramadı aramadı sormadı. Neyse en son erkek arkadaşıyla ev tuttu rahata erdik derken yine kavga etmiş eve geldi. Odasına geçti benim sıkıntı yapacağımı biliyordu. Bağıra bağıra ağzıma geleni söyledim sabah erken çıktı gitti. Çok gurursuz bir karakteri var Bir ara teyzemde kaldı orada huzur bırakmadı. Çocuğunu arayıp sormuyor zaten çocuk telefonda bana annesini soruyor hergün. Annem evladım diye birşey demiyor. En son en büyük olay odasının kapısını açık bırakmış tanga giyinmiş üstü başı açık eşim sabah işe gidiyor bende kalktım ne göreyim iç çamaşırıyla yatmış kapıyı açık bırakmış. Anneme söyledim onuda üzmek istemiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki git ayır evini evet ayıracağım ama annem yanlız kalamaz bunalıma girer. Ben de öyle bir evlat değilim annemi bırakayım. Hamilelik psikolojisi bir yandan ablam dediğim akıl alacağım onun bana yol göstermesi gereken kişi nasıl böyle olur. Kafayı yiyeceğim. Annem rahatsızlandı ablam aramadı annem telefonda bana anlatıp ağlıyor ne yapayım bıktım artık. İnsan ablasından nefret eder mi? Edermiş kanından canından da nefret edermiş.

ne diyeceğimi şaşırıyorum.. ablanızın psikolojik sorunları olduğu belli. ilgi eksikliği yaşıyor ya da ego’sunu sürekli okşatmak istiyor , ilgi arsızı belli ki. ben olsaydım ablam bile olsa aynı evde değil aynı şehirde bulunmazdım. üstelik hamilesiniz, hamileyken bu stresi neden çekşyorsunuz ki?

Eşiniz Peygamber falan mı

Kv için yurt dışından döndü şimdi de hem anneniz hem ablanız evde

Ailenizin huzuru için ayırın evinizi

Çocuğunuzun olağan çekirdek aileli bir hayatı olmalı

Bu olayda en son sorun ablanın tangası

Net olun misafir olmak dışında size gelmesin odası vs olmasın o evde

Telefondan iş yerimden yazıyorum yazım hatalarım için şimdiden kusura bakmayın. Benim derdim ablam malesef.Ben evliyim çok iyi giden bir evliliğim var ve şu an hamileyim annem, eşim ve ben bir arada kalıyoruz ve annemle eşim çok iyi anlaşıyor. Ben yurtdışına gelin gittim annem burada yanlız kaldı ablam da evliydi o zamanlar. Ben yurtdışındayken annem çok bunalıma girdi boğulma tehlikesi geçirdi hergün aradı eşinle gelin diye. Eşim istemesede ben mutlu olayım diye gelei Türkiye'ye.
Olay bundan sonra başlıyor....
Ablam 7 yıllık evliydi iyi bir işi vardı ve 7 aylık bir kızı vardı. Ablam çok değişti işe girince sürekli birileriyle mesajlaşıyoreı ve birgün işten kovuldu nedeni iş yerinde bir erkekle uygunsuz yakalandı. İşten kovuldu eniştem annesi ve babası yok yuvası bozulmasın istedi küçük kızı annesiz babasız kalmasın istedi ama ablam ayrılmakta kararlıydı. Nitekim ablam çocuğu bırakıp başka şehire kaçtı eniştem bunalıma girip intihar etti ve kendini astı. Allah tan kurtardık psikolojik tedavi gördü. Şu an çok iyi psikolojisi kızını kendi büyütüyor ablamın bıraktığı borçları tek başına ödüyor. Evet ablam bizim yanımıza geldi bizimle yaşamaya başladı annem için sustum. Ablam iyice sapıttı başka erkeklerle görüştü konuştu hayatını yaşamaya başladı.Birine aşık oldu ayrıldı barıştı kıskançlık krizine girdi hergün içmeye başladı.Eve maddi yardımda bulunmadı temizliğe yardım etmedi. Hepimizi huzursuz etti Gece 6 da geldi kavga ettim bana '' sakıntı varsa git bu evden dedi '' Ocakta tehlikeli bir operasyon geçirdim hastaneye uğramadı aramadı sormadı. Neyse en son erkek arkadaşıyla ev tuttu rahata erdik derken yine kavga etmiş eve geldi. Odasına geçti benim sıkıntı yapacağımı biliyordu. Bağıra bağıra ağzıma geleni söyledim sabah erken çıktı gitti. Çok gurursuz bir karakteri var Bir ara teyzemde kaldı orada huzur bırakmadı. Çocuğunu arayıp sormuyor zaten çocuk telefonda bana annesini soruyor hergün. Annem evladım diye birşey demiyor. En son en büyük olay odasının kapısını açık bırakmış tanga giyinmiş üstü başı açık eşim sabah işe gidiyor bende kalktım ne göreyim iç çamaşırıyla yatmış kapıyı açık bırakmış. Anneme söyledim onuda üzmek istemiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki git ayır evini evet ayıracağım ama annem yanlız kalamaz bunalıma girer. Ben de öyle bir evlat değilim annemi bırakayım. Hamilelik psikolojisi bir yandan ablam dediğim akıl alacağım onun bana yol göstermesi gereken kişi nasıl böyle olur. Kafayı yiyeceğim. Annem rahatsızlandı ablam aramadı annem telefonda bana anlatıp ağlıyor ne yapayım bıktım artık. İnsan ablasından nefret eder mi? Edermiş kanından canından da nefret edermiş.
Hemen evi ayırın birde hamileymişsiniz çocuğunuza eşinize yazık,anneniz için katlanıyorsunuz anlıyorum da annenizde birazcık sizi de düşünsün yani bu gidişle ortalıkta bir evlilik kalmaz beraber bunalıma girersiniz.

Annen ablanla yaşasın. Ayrica sonuçta birgün herkes tek kaliyor eşi ölüyor,çocukları evleniyor. Gitsin hobi bulsun onlarla uğraşsın. Sende kendi hayatını kur. Ben şahsen rahat edemem babam ölünce bende annemle yaşadım birde maddi durumumuz bozulmustu birazda mecburiydi ama rahat edemedim. Bir yil sonra ayrıldım. Ev ev üstüne olmaz. Sizinki birde 3 ev resmen.

ne diyeceğimi şaşırıyorum.. ablanızın psikolojik sorunları olduğu belli. ilgi eksikliği yaşıyor ya da ego’sunu sürekli okşatmak istiyor , ilgi arsızı belli ki. ben olsaydım ablam bile olsa aynı evde değil aynı şehirde bulunmazdım. üstelik hamilesiniz, hamileyken bu stresi neden çekşyorsunuz ki?
Sürekli sorumsuz en küçük birşey de çirkefleşiyor hakaretli konuşuyor.Para biriktirdim ev alacağım annemi yanıma alacağım onun için bekliyorum 1 aya kadar çıkarım başka eve.

Eşiniz Peygamber falan mı

Kv için yurt dışından döndü şimdi de hem anneniz hem ablanız evde

Ailenizin huzuru için ayırın evinizi

Çocuğunuzun olağan çekirdek aileli bir hayatı olmalı

Bu olayda en son sorun ablanın tangası

Net olun misafir olmak dışında size gelmesin odası vs olmasın o evde
Misafir olarak bile istemiyorum onu artık. Kendi hayatını çocuğunun hayatını ve bizimde hayatımızı mahvediyor. Evimi alacağım inşallah ev arıtoeu merhaba annemde bizimle kalacak ablam ben ev alırsam gelemez irtibatı tamamen keseceğim. Eşim sabrediyor hamile olduğum için üzerime gelmek istemiyor. Sabrettim gelecek ay evimi alırım İnş.

Eşiniz cennetlik bi adammış öncelikle. Ne yaptın edin evinizi ayırın bu böyle gitmez. Anne tabiki çok değerli yalnız kalmasın ama ablamı seviyor koruyor evladım diyor dediniz ablanızla bir arada yaşasın? Evli olduğunuzu unutmayın bir eşiniz sorumluluğunz var bir de bebek gelicek.

Annen ablanla yaşasın. Ayrica sonuçta birgün herkes tek kaliyor eşi ölüyor,çocukları evleniyor. Gitsin hobi bulsun onlarla uğraşsın. Sende kendi hayatını kur. Ben şahsen rahat edemem babam ölünce bende annemle yaşadım birde maddi durumumuz bozulmustu birazda mecburiydi ama rahat edemedim. Bir yil sonra ayrıldım. Ev ev üstüne olmaz. Sizinki birde 3 ev resmen.
Doğru söylüyorsunuz anneme kızdığım konu ablama birşey diyemiyor ablam yüz buluyor daha fazlasını yapıyor daha fazla. Annem yanlız kalamaz korkuları var ölüm korkusu. Ablam zaten sabahlara kadar dışarıda ev alacağım gelecek ay annemde yanımda olacak ablam asla giremeyecek benim evime o bitti benim için.

annenizin evinde yasadiginiz icin bukadar rahat gelebiliyor sanirim siz bir ev tutun ve annenizide goturun oda ne hali varsa gorsun ablaniz oyle tangayla yatmak falan bana pek normal gelmedi evin icindeki hareketleri falan
Normal değil zaten ayrıldıktan sonra çok değişti sürekli çocukça hareketle yapıyor süreli sabahlara kadar geziyor. Çocuğu telefonda ağlıyor annemi özledim diye. Ben her yerden üzülüyorum hem yeğenime hem anneme hem kendime.

Eşiniz cennetlik bi adammış öncelikle. Ne yaptın edin evinizi ayırın bu böyle gitmez. Anne tabiki çok değerli yalnız kalmasın ama ablamı seviyor koruyor evladım diyor dediniz ablanızla bir arada yaşasın? Evli olduğunuzu unutmayın bir eşiniz sorumluluğunz var bir de bebek gelicek.
Doğru söylüyorsunuz ben yurtdışına gittim yine tatile annem yanlız kaldı evde bunalıma girmiş. Yanlız kalamıyor ölüm korkusu var. Deprem oluyor kapınızı açık bırakın diyor sabah kadar uyumuyor off ne yapacağım bilmiyorum. ablam zaten sabahlara kadar dışarıda bir yandan annem bir yandan kendim. Ev alırsam benim kendi evim olursa giremez benim kapından o.

Neye koysan almayacak bir mevzu.
Anne sizinle yaşadığı sürece Ablanızdan kurtuluş yok
Diğer eve de gelecek ve siz anneyi üzmemek için kabul edeceksiniz.
Yalnız eşinizin sabrına hayran kaldım Maşallah...
Nereden aldınız diyesi geliyor insanın :KK9:
Eşim çok iyidir benim için katlanıyor gerçekten başkası olsaydı belkide ayrılmıştı. Sabrettik ama evimizi alacağız gelecek ay o zaman benim evime giremez artık onun için sabrediyorum.

Ya siz yurtdışında yokluk içinde miydiniz? Bir 500 Euro kenara atabiliyorduysanız, annenizin yanına bir bakıcı tutardınız. Hem ev işine yardımcı olur, hem kadına yok arkadaşlığı yapardı.

Hiç özel aile hayatınız kalmamış, nasıl duruyor hala eşiniz?

Ablanızda bipolar bozukluk olabilir mi? Psikiyatriste gitmediyse götürmenizi öneririm. Geçmiş olsun.
Psikiyatriste gönderdik erkek arkadaşı bile ona sen delisin kafayı yemişsin normal değilsin diyor. Psikiyatriste gönderdik yarım bıraktı gitmedi. Sürekli zaten bunun arkasına sığınıyor psikolojim iyi değil deyim duruyor.

Back
X