Bana bir yorum bir yol lütfen.

yakın ev tutun evinizi ayırın. eşiniz çok sabırlıymış ama sabrın da bir sonu vardır. ablayı da Allah ıslah etsin ne diyim. bugün 2. okuduğum abla vakası, çocuğunu bırakan, sorumsuz, eşini aladatan... noluyor ablalara böyle :KK57::KK57:
Benim qblamı anlatsam roman olur yaptıkları1 değil 1000 değil neler yaşadık onun yüzünden ne hatalar yaptı çocuğunuda aranıyor sormuyor insanca konuşmaktan anlamıyor hakarete varan konuşmalar yapıyor düzgün ciddi konuşmak istesem bağırıyor. Çocuğunu istemiyor kısacası sorumsuz günlük yaşayan aşk hayatı hareketli bir insan.

Annenizle birlikte yaşayamaz mısınız?
Konu sizin ev olunca ablanız gelmez diye düşünüyorum.
Çocuğunuzu böyle bir ahlaka sahip teyze yanında büyüyemezsiniz ...
İşte bende sizin gibi düşünüyorum benim evim olursa gelemeyecek o yüzden kendi evime geçmem gerek. O zaman hepimiz huzuru bulacağız.

Benim qblamı anlatsam roman olur yaptıkları1 değil 1000 değil neler yaşadık onun yüzünden ne hatalar yaptı çocuğunuda aranıyor sormuyor insanca konuşmaktan anlamıyor hakarete varan konuşmalar yapıyor düzgün ciddi konuşmak istesem bağırıyor. Çocuğunu istemiyor kısacası sorumsuz günlük yaşayan aşk hayatı hareketli bir insan.
annenin çok sessiz kalması da hata olmuş. ablanın ekonomik özgürlüğü yok mu? özel hayatını özgürce kendi başına yaşasın. ayrı eve çıksın ablan...başını belaya sokacaksa kendi soksun kendi kurtarsın kendini.. size dönmesin sorunları... anneniz de içine dert etmemiş olur. anne sizinle kalır olmazsa.böyle ben özgürce yaşayayım diyor ama bir kişinin özgürlüğü diğer kişinin özgürlüğünün başladığı yerde biter. ondan haberi yok herhalde!! çocuk konusuna üzüldüm. maalesef anne sorumluluğu yerine getirmediği için o boşluğu size ve anneannesine düşüyor. neyseki babası vefalıymış. çocuğun başında en azından

annenin çok sessiz kalması da hata olmuş. ablanın ekonomik özgürlüğü yok mu? özel hayatını özgürce kendi başına yaşasın. ayrı eve çıksın ablan...başını belaya sokacaksa kendi soksun kendi kurtarsın kendini.. size dönmesin sorunları... anneniz de içine dert etmemiş olur. anne sizinle kalır olmazsa.böyle ben özgürce yaşayayım diyor ama bir kişinin özgürlüğü diğer kişinin özgürlüğünün başladığı yerde biter. ondan haberi yok herhalde!! çocuk konusuna üzüldüm. maalesef anne sorumluluğu yerine getirmediği için o boşluğu size ve anneannesine düşüyor. neyseki babası vefalıymış. çocuğun başında en azından
Ablamın ekonomik özgürlüğü var maaşı iyi ve çok harcama yapıyor. Eve kesinlikle para vermiyor annem ses çıkarmıyor. Eniştem yurtdışına çalışmaya gitmişti ablama gönderdi tüm paraları kirayı faturaları öde diye ablam tüm parayı harcamış ödenmemiş kredi ve kirayı enişteme borç taktı gitti ayrıldı. Yani böyle bir insan. Yeğenime elimden geldiğince ilgi göstermeye çalışıyorum destek olmaya çalışıyorum annesinin haberi yok ama. Bende Yeğenime üzülüyorum sürekli annesini soruyor. Ablam kısaca çok sorumsuz çok değişik karekter.

annenizin maşallah vesvese ve kuruntudan başka hiçbir derdi yok sanırım. aileniz için kendi ailenizi paramparça etmişsiniz. herkes sizin sırtınıza binmiş bilmem farkında mısınız.
çocuğu bu ailenin ortasına mı doğuracaksınız ??
eşin de arada şamar oğlanı olmuş. nereye kadar dayanır bilemem.
ama sizin konuşmalarınız da normal değil. bensiz yapamaz bensiz yaşayamaz.
ablanızı başınızdan def edin. annenizi tedavi ettirin.
ve imkanınız varsa o çocuğu burada doğurup büyütmeyin.

Ablamın ekonomik özgürlüğü var maaşı iyi ve çok harcama yapıyor. Eve kesinlikle para vermiyor annem ses çıkarmıyor. Eniştem yurtdışına çalışmaya gitmişti ablama gönderdi tüm paraları kirayı faturaları öde diye ablam tüm parayı harcamış ödenmemiş kredi ve kirayı enişteme borç taktı gitti ayrıldı. Yani böyle bir insan. Yeğenime elimden geldiğince ilgi göstermeye çalışıyorum destek olmaya çalışıyorum annesinin haberi yok ama. Bende Yeğenime üzülüyorum sürekli annesini soruyor. Ablam kısaca çok sorumsuz çok değişik karekter.
Çocuk degilde diğer para konusunda keşke bende öyle umursamaz olsam valla ne iyiymiş öyle onun sonu hiç hayir değil yarin birgün sizide müge anlı da gormezsek iyidir. Çocuk ve eşine yazik. O adamda hayatini kursun çocuğuna kendi baksin bari anadan hayir yok. Herkes doğurur da ana olamaz. Allahim gönülden isteyene evlat versin boylesine değil. O çocuğun kaderi de böyleymiş allah sabir versin

annenizin maşallah vesvese ve kuruntudan başka hiçbir derdi yok sanırım. aileniz için kendi ailenizi paramparça etmişsiniz. herkes sizin sırtınıza binmiş bilmem farkında mısınız.
Canim hiç kimse vazgeçilmez değildir bunu konu sahibi arkadaş bilmiyor. Bu sıkıntı içinde bir şeytana uyup kendi teselli amaclı başkasına giderse işte o zaman eyvah der. Onun için eşinle kendine yeni bir düzen kur diyorum halen annem diyor

Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar kendi hatamı görmüş oldum sayenizde sağolun yapmam gereken şeyleri anladım. Gelecek ay evimi tutuyorum yavaş yavaş düzenimi kuruyorum bebeğimi güzel bir ortamda büyüteceğim inşallah.

Çocuk degilde diğer para konusunda keşke bende öyle umursamaz olsam valla ne iyiymiş öyle onun sonu hiç hayir değil yarin birgün sizide müge anlı da gormezsek iyidir. Çocuk ve eşine yazik. O adamda hayatini kursun çocuğuna kendi baksin bari anadan hayir yok. Herkes doğurur da ana olamaz. Allahim gönülden isteyene evlat versin boylesine değil. O çocuğun kaderi de böyleymiş allah sabir versin
eniştem düzenini kurdu yavaş yavaş borçlarını ödüyor. Çıcuğunu kreşe yazdırdı psikolojisini düzeltti. Şimdi iyi onun durumu sadece yiğenim annesini çok özlüyor babası çok ilgili bir baba. Baba konusunda şanslı.

Canim hiç kimse vazgeçilmez değildir bunu konu sahibi arkadaş bilmiyor. Bu sıkıntı içinde bir şeytana uyup kendi teselli amaclı başkasına giderse işte o zaman eyvah der. Onun için eşinle kendine yeni bir düzen kur diyorum halen annem diyor
Doğru söylüyorsunuz o yüzden buraya yazdım ki bana yol gösterin diye. Ama gelecek ay işten çıkmışım var evimi tutayım düzenimi kurayım bir an önce gerisi gelir zaten huzurum yerinde olsunda. Teşekkür ederim gerçekten çevremde hiç fikir alabileceğin kimse yok ama şimdi ne yapacağımı biliyorum.

Annemde sıkıntı aslında onun yüzünden oluyor bunlar. Bana söz hakkı vermeden kendisi kızsa kendisi kuralları koysa böyle olmaz. Ablam haliyle beni kaileye almıyor. Annem birşey demeyince.
Annene bırakma ,orası senin evin , koy tavrını ,gönder ...

anahtarı değiştirin
evden kovun
gelme birdaha polise haber veririm deyin
bir o.pu için kaç yuva zarar görmüş gitsin yatsın sokakta
Hem kendi ailesi hem benim ailem zarar gördü. Daha da devam ediyor ve duygu sömürüsü yapıyor benim psikolojim iyi değil diye i. Destek olduk psikiyatriste git dedik onuda bıraktı nereden tutsak elimizde kalıyor.

Ablaniz siginma evine gitsin nereye giderse gitsin. Sizi ilgilendirmiyo . bugune kadar her halti size sormadan yemisse sizin evinizede gelemez. Cocugunu birakip kocasini aldatan tiplerin ölene kadar yuzune bakmazdim. Yani siz kessinlikle destek olmayin sonra yuvanizdan kocanizdan olursunuz. Kocanizi bile ayartir ayni evde. Dinende mantikende dogru degil bi arada yasamak. Anneniz kac yasinda bu arada eger yasi musaitse 60 varsa evlenebilir . evlenmesini tesvik edin derim.

Back
X