Bana bir yorum bir yol lütfen.

Ablaniz siginma evine gitsin nereye giderse gitsin. Sizi ilgilendirmiyo . bugune kadar her halti size sormadan yemisse sizin evinizede gelemez. Cocugunu birakip kocasini aldatan tiplerin ölene kadar yuzune bakmazdim. Yani siz kessinlikle destek olmayin sonra yuvanizdan kocanizdan olursunuz. Kocanizi bile ayartir ayni evde. Dinende mantikende dogru degil bi arada yasamak. Anneniz kac yasinda bu arada eger yasi musaitse 60 varsa evlenebilir . evlenmesini tesvik edin derim.
Ben çok tepki gösterdim çocuğunu bırakırken ama bir yandan iyi oldu çocuğuna bakamazdı zaten perişan olurdu annesinin yanında. Maaşı var işi var.Gelecek ay kendi evinize çıkıyoruz. Kararımı verdim.

Annenizle de aynı evde olmaz bence eşinizi de düşünün biraz siz kayınvaldenizle aynı evde yaşamak ister miydiniz? Tabiki annenizdir atmayın ama aynı binada da olsa ayrı eviniz olsun.

Annenizle de aynı evde olmaz bence eşinizi de düşünün biraz siz kayınvaldenizle aynı evde yaşamak ister miydiniz? Tabiki annenizdir atmayın ama aynı binada da olsa ayrı eviniz olsun.
Öyle yapacağız sanırım bu gidişle yoksa ben strese giriyorum hamile halimle... Tabiki kaynamla kalmak istemezdim. Eşim her şekilde haklı.

E siz niye sabrediyorsunuz. Anlamadim ben. Esiniz ablaniz ve annenizle yaşıyor. Ablaniz zaten belli ki saglikli bir birey değil. Anneniz konuyla ilgili uzulmekten baska hicbirsey yapmıyor. Ablaniz esinize vucut sov yapıyor. Siz hamilesiniz. Siz kuzum neden o evde yaşıyorsunuz? Bence ev aldığınızda da annenizi yaniniza lmayin. Annenizin evi var zaten. Ona yakın bir yerde oturun. Annenizin oldugi her yere ablaniz da gelir, benden söylemesi.

E siz niye sabrediyorsunuz. Anlamadim ben. Esiniz ablaniz ve annenizle yaşıyor. Ablaniz zaten belli ki saglikli bir birey değil. Anneniz konuyla ilgili uzulmekten baska hicbirsey yapmıyor. Ablaniz esinize vucut sov yapıyor. Siz hamilesiniz. Siz kuzum neden o evde yaşıyorsunuz? Bence ev aldığınızda da annenizi yaniniza lmayin. Annenizin evi var zaten. Ona yakın bir yerde oturun. Annenizin oldugi her yere ablaniz da gelir, benden söylemesi.
Eşimde öyle diyor annenle otursakda ablan yine gelmek için çaba sarf eder diyor. Hamileyim zaten kafam allak bullak birde üstüne bu olaylar çok bunaldım bıktım hatta. Ama gelecek ay evimi tutayım o zaman rahata ereceğiz İnş

Ahhh o evladı... Anne sevgisinden uzak nasıl zordur onun için :( kahroldum çok üzücü çokk.. Sadece o çocuğa üzüldüm hadi siz halledersiniz, uzaklaşırsınız falan ama; o çocuk ne olacak?? Yazıklar olsun.. :KK43:

Back
X