21 yasındayım ve 6 yıldır sevgilimle beraberim. onu gerçekden çok seviyorum. Ama dün bana verdigi flash diskinde dogumgününde cekindigi resimleri gördüm. Dogumgünü akşamı arkadaslarıyla bulusmuslardı ve ben aksam dısarı çıkamıyorum diye gidememiştimsenağlama Resimlerden birinde ağzında sigara vardı. Ve ben daha önce ona sigara içen biriyle asla beraber olmayacağımı, sigaradanda,içendende tiksindiğimi söylemiştim. Oda hiçbir zaman içmeyeceğine söz vermişti. senağlama Msn den sen sigaramı içiyorsun soruma arasıra diye cevap verdi ve benim neden haberin yok dediğimde, haberin olsa hoşuna gitmicek diye söylemedim dedi. Sigara içmesi benim için olabildiğine kötü bir durum olmasının yanında. böyle bir cevap vermesi yıktı beni. Kandırdı beni resmen. Birde dogum gününde arkadasım olan bir kızın elinden pasta yediği ve kızın omsunda yattığı resimler var. Bunun açıklaması olarakda sen kıskanç değilsin ki diyor.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Ben ne anneme ve babama güvenmiştim ona güvendiğim kadar. Ama o beni kandırdı yalan söyledi. Şimd belki size bunlar abartı gelecek, ne varki bunda diceksiniz ama bizim böyle bir ilişkimiz yoktu. Ben 6 yıl sonra ancamı tanımaya başlıyorum sevgilimi yoksa o mu değiişiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. senağlama