Bana biraz akıl verin nolur:(

sigara konusunu hallettik kızlar. sigara içmeyecek ama içmeye kadar verirsede bana söyleyecek. arkamdan iş yapmayacak. günde 3-5 tane içiyormuş şirkette can sıkıntısından.
yardımlarınız için teşekkürler tekrar.

Sigara kullananlar icin cok zor birsey kendimden biliyorum.
Ama hic bir zaman biraktim diye söz verip birakmamazlik yapmam.
Fakat erkek arkadasin kötü niyetle yapmamistir.
Seni üzmemek icin yalan söylemistir.. AMA..
amasi var..
Nihayetinde yalan söylemis.. bu hos birsey degil.
Sigarayi birakip birakmamasiyla ilgili konusmayinda, bana neden yalan söyleme geregi duydun diye sorun.
Seni üzmek istemiyordu tamam ama simdi daha cok üzdü, öyle degil mi?
Her ne olursa olsun, büyük bir hatada yapsa size dogrulari söylemesini isteyin.

Bilmiyorum ama hata yapip, hatasini gizlemeyen insan, hata yapipta hatalarini ört bas eden insandan daha degerli gözümde. Bu beni üzmemek icin söylenmis bir yalan olsada öyle.

O kiza gelince..
Daha önce kiskanmiyordun diye, simdide kiskanmayacagin anlamina gelmez.
Iyi ozaman, kiskanmiyoruz diye, ayse fatma hepsi gelsin basini, elini, kolunu sevdiklerimizin üstüne dayasin.
Oldu canim, hadi hadi hadi..

yol ver gıtsın boyle bır erkege senden sogudugu ortada

Ya birde ben bunu anlamiyorum, ne kadar emin konusuyorsunuz böyle??Bir kac kisi daha yazmis ayni seyi..
6 yillik bir iliskiden bahsediyor arkadas, bir sigara meselesi icin 6 yil yasanmislari silip atsinlar mi? Ve bu iliskinin bitmesine sebeb olabileceginizide düsündünüz mü hic???

Yalan söylemis cocuk, hata yapmis tamam ama söyle bir düsünün.
Kizi dövmemis, kizi aldatmamis, kiza küfür etmemis.

Yangina körükle gidiyorsunuz resmen.

Sigara için baski yapmayin, surekli içmiyormus zaten, tiryaki de degilmis ne guzel...
yanliz yalan soylemesi hiç hos olmamis cunku guveninizi kabetmis
dogru ya...bundan sonra her soyledigi seyde, acaba dogru mu ? yoksa beni memnun edecek seyleri mi soyluyor ? diye dusuneceksiniz...
o kotu olmus iste
bunlari anlatin ona, hissettiklerinizi anlatin
soyleyin, hiç birseyi saklamayin, bilsin suçunu..umarim bundan sonra boyle yanlislar yapmaz
yalan çok kotu birsey cunku...
duzelir insallah

6 yıldır birliktesiniz..yani ilk tanıştığınızda 16 yaşındaydınız...şimdi 21 yaşındasınız..

10 yaşınızdaki haliniz ile 16 yaşınızdaki haliniz tavrınız aynımı idi ??

insanlar ;yaşları ilerledikçe değişirler..özelikle 16-21 yaş arası bana göre büyük bir değişim,gelişim ,büyüme dönemi..

o kadar kötü bir zamanda yaşıyoruzki..allah herkesin yardımcısı olsun...

sevgiliniz bi kaç kez böyle sizsiz ortamlara girse bikaç kız yanaşsa..o da eğlence amaçlı die ses etmese..zamanla alışkanlık halini alıcak....misalen diyorum..

herkes erken yaşta olgunlaşamaz...siz de hiç kimseye asla taparcasına bağlanmayın..vazgeçilmez olduğunu bilmek de şımartır insanları :1closedeyes:

ay çok uzadı ve karıştı..kusura bakmayın-tatlicadiarzu-

Dün aksam buluştuk, konuştuk, anşlaştık. Bütün gün neler konusacagımı uzun uzun plnladım. yanında söyleyecek seyleri zor buldum. Sonuç olarak: bir daha yalan söylemeyecek. Güven konusunda son şansı olduğunu söyledim. Benim erkeklerle aramı nasıl olsun istiyorsa, kızlarla o şekilde arkadaşlık kurmasını söyledim. Bakalım zaman gösterecek bundan sonrasını. a.s

benim eşimde ara sıra sigara riçtiğini söyledi ilişkimiz boyunca ve hiç onu sigara içerken görmedim ta ki balayına kadar meğer bizimki tiryakiymiş. erkeklere inanmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…