Bana biraz cesaret verin kızlar :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Snms_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazı şeyler öyle kolay bitmiyor bi şans verebilirsin duzeliyormu yada sen bu şekilde kabul edebilirmisin deneyebilirsin ama sen mutsuzum diyosun ozaman bitirmen mantıklı mutsuz oldugun ilişki ilerlemez

Ama kendinden ödün vermiyor,yine olabilir demiş. Siz kirmamak adina bircok seyi sineye cekip ona soyleyemezken o hala kendisine acik kapi birakip hatasini tekrar edebileceginin sinyalini vermis. Tek tarafli fedakarlık degil feda"kârlık" bence...

Karsina iyi biri cikmasini diliyorum. Bence su an bitsin veya bitmesin deme sevgiline. Isterse o soylesin. Akisina birak olaylari.
Evet safım bunu kabul ediyorum normal arkadaşlıklarımdada erkekler konusundada çok yıprattı bu saflık beni ama bende ondan kurtulamıyorum galiba

Oyle
Ama kendinden ödün vermiyor,yine olabilir demiş. Siz kirmamak adina bircok seyi sineye cekip ona soyleyemezken o hala kendisine acik kapi birakip hatasini tekrar edebileceginin sinyalini vermis. Tek tarafli fedakarlık degil feda"kârlık" bence...
Öyle galiba kırılmışım sanki biraz konuşmadan sonra baya oldu ama yeni fark ettim ben onun yanında olmaya birlikte çabalamaya hazırdım. Oda yaptığının iyi olmadığının farkında yanımda ol birlikte aşalım demesini beklerdik onun yerine ben böyleyim değişmem zor kabul edersen bu dedi kısaca . Burnunu düşürmeyecek ya hala dik durmaya çalışıyor aklınca bir anda beni nasıl çıkarabilecek hayatından gerçekten anlamıyorum

Ben böyleyim işine gelirse der gibi oldu resmen nasıl diyebildi bunu bana aşk böceği insan iki dakikada nasıl değişebiliyor. Sevgi kolay bulunmazken bu kadar çabuk vazgeçmek niye :( zaman geçtikçe kinleniyorum galiba ama atmayacağım mesaj madem ilişkimizi benim ağzımdan çıkacak bitsin yada bitmesin kelimesine bıraktı bitsin madem

Ben böyleyim işine gelirse der gibi oldu resmen nasıl diyebildi bunu bana aşk böceği insan iki dakikada nasıl değişebiliyor. Sevgi kolay bulunmazken bu kadar çabuk vazgeçmek niye :KK43: zaman geçtikçe kinleniyorum galiba ama atmayacağım mesaj madem ilişkimizi benim ağzımdan çıkacak bitsin yada bitmesin kelimesine bıraktı bitsin madem
Eger bitirme karari alirsan bunu net bi sekilde söyle ona ama öyle dert yanarak sizlanarak uzun bi mesaja gerek yok az ve öz bir mesaj yazarsin bitirirsin. Belki cevabı bile haketmiyor diye dusunebilirsin ama asıl noktalamazsan belirsizlikte kalacak ve karsidaki kisinin özgüveni yuksek oldugundan tekrar sana yazma arayi duzeltme adimlari atacaktır,yalvaracak bi insan degil demissin yalvarmaz zaten haksız oldugu halde uste cikarak ben bitirdim durumuna getirir seni. Olumsuz yonde etkilemis gibi olmayayim ama sormussun ben fikrimi dedim uygulayip uygulamamak senden tabiki,sonucta taniyan yasayan sensin.

huylu huyundan gecccmezzzz. ki mutsuzsan yapacak birsey yok demis.devam edersen ilerde yine o d
davranislari sergilediginde soyleyecek sozun olmaz. bence ayrilmalisin.

Sabah aşkım diyen sempatiklik yapan insan hayatım da yok şuan . Alışmak ne kötü birşeymiş . Keşke en çok kendimi sevebilsem beni üzen kimseyi takmasam ağlamasam kalbim kırılmasa..

Erkekler gerçekten tuhaf :KK12: bitti diyene kadar gram taviz vermedi. Bitti deyince nasıl şaşırdı çünkü sevgimi biliyor bırakamam ne olursa sanıyor . Nasıl yani bitti mi şimdi diyo evet bitti dedim. Sonra 180 derece döndü tamam haklısın hatalıyım sen nasılsın istersen öyle olcam biliyorum yanlış yaptıklarım diyo bende kararlı durdum hala soğuyum arayıp mesaj atıp duruyor vazgeçmeyecekmiş hıh:işsiz:

Back
X